Aile Danışmanlığı Randevusu
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikoonkoloji
WISC-4 Zeka Testi
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Osman Sönmez Fen Lisesinde tamamladım. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2015
yılında mezun oldum. 2015 yılından bu yana T.C. Sağlık Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşlarda
hekim olarak görev yapmaktayım.
Hekimlik kariyerimin yanı sıra danışanlarımın yaşadıkları problemlere bilimsel bakış açısı ve etkinliği
bilimsel olarak kanıtlanmış yöntemler ile çözümler sunabilmek adına psikoloji alanında kendimi
geliştirmeye başladım. 2017 yılından bu güne uzanan süreçte, bu amaca yönelik eğitim ve sertifika
programlarına katıldım.
Sevil Hanım'dan çok memnunum. Kendisiyle tavsiye üzerine görüşme sağladım. 1 senedir danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Sevil Hanım'dan danışmanlık hizmeti almaya başlamadan önce 3-4 tane uzmanla görüşme sağlamıştım. Kendisi ilk uzun süreli danışmanlık hizmeti aldığım uzman. Ağır bir depresyon geçiriyordum. Seanslarımızın çok güzel etkisini görüyorum. Sevil Hanım profesyonel, işini bilen, ne söylemesi gerektiğini, nerede müdahale etmesi gerektiğini bilen bir doktor.
Pandemi süreci ve iş stresiyle birlikte oluşan kaygılarımla ilgili Dr Sevil hanımla iletişime geçtim. Dr Sevil hanım rahatlıkla konuşabileceğiniz ve açıklarımıyla daha sonraki seansında etkisini kendinizde görebileceğiniz bir kişidir. Yaşamış olduğum bu süreçte desteğinden dolayı kendisine çok tşk ederim. Her türlü probleminizle ilgili ona başvurabilirsiniz.
Sevil Hanım'la seanslarımızdan gerçekten çok memnun kaldım. Kimseye açılamayan, çeşitli problemleri olan bir insandım. Bu bağlamda gerçekten davranışlarıyla, yakınlığıyla, aldığı terapi eğitimiyle, bilgisiyle bana yardımcı oldu. Sıkıntılarımdan kurtuldum. 10 seans görüşme sağladım.Şu anda belirli bir ara verdim ama tekrar görüşme sağlayacağım. Görüşmelerimizden sonra hayata bakış açım değişti.Problemleri daha net ve daha güzel çözebiliyorum. İnsanlara güvensizlik hissim ortadan kayboldu. Daha sıcak ve güzel ilişkiler kurabiliyorum.
n....
Sevil Hanım'dan memnun kaldık. Kendisiyle tavsiye üzerine ergenlik çağında olan çocuğum için görüşme sağladık. Seanslarımız yüzde 70-80 yeterli geldi ve çocuğumun isteği üzerine sonlandırdık. Görüşmelerimizden sonra çocuğumun aileye karşı bakış açısında değişimler olduğunu fark ettik. Programsız, hedefsizdi, onda değişim yaşadık. Şimdi daha istekli. Sevil Hanım çok ilgili, güleryüzlü, bizi çok güzel dinleyen ve bize çok uzun bir zaman harcayan bir uzman. Seansların yarım saat- 1 saat süreceğini beklerken bazı günlerde 1 saati aştığımız durumlar oldu. Doktor danışan ilişkisinden daha çok dostane, arkadaşça diyalog kurduğumuz için bu yüzden kendisini çok samimi bulduk.
g.....
Sevil Hanım'la yaklaşık 1 yıl öncesinde babamın kaybıyla yas çalışmasına başladık. Haftada 1 seans olarak görüşme sağladık. Kendisi bana oldukça profesyonel bir şekilde yardımcı olup, destekleyerek süreci daha kolay atlatmamı sağladı. Sevil Hanım oldukça profesyonel, duygularını belli etmeyen, terapilerinde yavaş yavaş ilerlemeyi seven, bilgili, ne yaptığını bilen bir doktor. Kendisi sayesinde ilaca başlamama gerek bırakmadı. Sevil Hanım başka sorunlarımı ortaya çıkarıp yüzleşmemi sağladı. Hemen hemen her seanstan sonra o seansta anlamadığım, acaba görüşmem işe yaramadı mı diye düşündüğüm günlerde farkındalıklarım oldu. Konuşulanları dinledikten sonra, geri bildiriminden sonra hayatımda farkındalık oldu. Sevil Hanım'dan aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.
r....e
Görüşmemiz sonrasında çok şey değişti hayatımda diyebilirim . Uzaktan Online olmasına rağmen memnun kaldım . Dikkatlice dinleyip bana doğruları yanlışları görmemi sağladığı için Sevil hanıma teşekkür ediyorum . Tekrar katılım sağlayacağım mutlaka . Teşekkürler .
Doğum sonrası ve çocuğumu büyütürken çok endişeliydim, bu durum benim ve ailemin yaşam kalitesini etkileyecek duruma geldiğinde Sevil hanım ile tanıştım, aklımdaki tüm soruların cevabını bulmam konusunda yardımcı oldu, çok güler yüzlü ve samimi yaklaşımı ile kendimi çok iyi hissettim, başka bir şehirde yaşamama rağmen Sevil hanım için Eskişehir i tercih ediyorum. Kaygı bozukluğu tedavimde kısa sürede çok iyi ilerleme gösterdik. Kendimi gereksiz endişelerden kurtulmuş , huzurlu hissediyorum ve bu şekilde ailemle çok daha güzel zamanlar yaşıyorum bu desteği için Sevil hanıma çok teşekkür ederim. Gerçekten profesyonel ve tavsiye edeceğim bir danışman.
h....e
Eşim ile bazı problemleriniz vardı. Eşim uzman yardımı almak çok istiyordu ama ben çok çekiniyordum. Sonra dayanamayıp gittik ve bu zamana kadar gitmediğim için çok pişman oldum. Gerek tavrı gerek güleryüzlü yaklaşımı bizi çok rahatlattı ve 3 Seans sonunda bize çok faydası oldu. Şimdiden çok teşekkür ederim kendisine ve herkese tavsiye ederim.
Sevil Çetin Alkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevil Çetin Alkan, Pratisyen, Aile Danışmanlığı. Size Sevil Çetin Alkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Aile Danışmanlığı Randevusu, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Evlilik Danışmanlığı, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı.
Sevil Çetin Alkan adresi nerede?Sevil Çetin Alkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi 732 Sokak No: 6 Kent Plaza Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevil Çetin Alkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevil Çetin Alkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevil Çetin Alkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevil Çetin Alkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sevil Çetin Alkan hangi dilleri konuşuyor?Sevil Çetin Alkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sevil Çetin Alkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevil Çetin Alkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevil Çetin Alkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevil Çetin Alkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Sevil Çetin Alkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevil Çetin Alkan hangi sigortaları kabul ediyor?Sevil Çetin Alkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Pratisyen Hekimler
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler