20'lik Diş Çekimi
Kepez
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
Kepez
Özel Atlaya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde başhekim olarak devam etmekteyim.
bü...t
Atalya'nin ilgili doktorlari ve guler yuzlu persolenine Tesekur ederim. Ortodontik tedavim ve implantlarim basariyla tamamlandi.
gö...n
Sevil hanim ve ekibi alaninda oldukca profesyonel kisilerden olusmaktadir. Hastalara yapilacak islemler gayet acik ve net bir sekilde ifade ediliyor. Kisinin kafasinda hicbir soru isareti kalmadan tedaviye baslaniyor. İmplant, zirkonyum, porselen, lamine, empress, protez, cekim, dolgu, dis beyazlatma, estetik hepsi bir arada.
Sevil Kaderli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevil Kaderli, Diş Hekimi. Size Sevil Kaderli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Hassas Bağlantılı Protezler.
Sevil Kaderli adresi nerede?Sevil Kaderli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kepez
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevil Kaderli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevil Kaderli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sevil Kaderli hangi dilleri konuşuyor?Sevil Kaderli ile Bulgarca, Rusça, Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sevil Kaderli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevil Kaderli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevil Kaderli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevil Kaderli hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sevil Kaderli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kepez bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kepez bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri