Şu anda Bakırköy'de hizmet vermekteyim.Yüz yüze ve online olarak danışan kabul etmekteyim.
Diyetisyen Randevusu
Zayıflama
Zayıflama Diyetleri
Zayıflama Programı
mm...b
Sare Hanımla sosyal medya üzerinden görüp iletişime geçtim.Kilo verme konusunda sıkıntı yaşıyordum ve bu konu hakkında kendisine danıştım. Şu an iyi ilerliyoruz hedef kiloya ulaşana kadar kendisiyle devam etmeyi planlıyorum
ö...
Sosyal medya reklamı üzerinden ulaştım. Yıllardır olan kilo problemlerimde destek aradığımdan denemek istedim. Kilo verme sürecimde sadece kilo vermeye odaklanmayıp bana sağlıklı beslenmeyi de öğreten Sare Hanım.
Sadece diyet listesi yazıp göndermek yerine takipte kalıyor, bu da psikolojik olarak beni listede bağlı kalmaya ve kaçamak yapmamaya itiyor. Kesinlikle her görüp ne kadar güzel kilo vermişsin diyene öneriyorum. Çünkü canım diyetisyenim...
e...
Sevil Hanım'a tanıdık vasıtasıyla ulaştım ve kilo kontrolü için başvurdum. Sürecim çok iyi geçiyor, severek gidiyorum. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim ki ediyorum da zaten.
em...n
Sare hanım ile maceramız sosyal medyadan görerek başladı. O kadar içten ve canayakın konuştu ki bizimle eşimle birlikte gitmeye karar verdik ve ilk randevumuza gittikten sonra çok yerinde bir karar verdiğimizi anladık. Öncelikle herkes gibi standart liste verip kontrolleri yapıp göndermiyor. Adeta yaşam koçu gibi sürekli ilgileniyor. İsteklerimizi soruyor ve dikkate alarak en sağlıklı şekilde kilo verebileceğimiz şekilde listemizi hazırlıyor ve kendi yaptığı özel tariflerle birlikte listemizi süslüyor. İyiki denk gelmişiz çevremizdeki herkese de tavsiye ediyoruz.
i...
Kendisine sosyal medya üzerinden ulaştım. Kilo fazlalığım olduğunu düşünüyordum daha önce hiç diyetisyene de gitmedim. Kendisi ilk diyetisyen deneyimim, Sare hanım çok anlayışlı biri isteklerim doğrultusunda asla aç bırakmadan bu süreci devam ettiriyor. Kendisini kesinlikle çevremdeki herkese tavsiye ederim.
m...
Sare Hanım ile bir arkadaşım vasıtasıyla iletişime geçtim. Kilo ve mide problemlerim yüzünden diyet ve beslenme danışmanlığı almaya başladım kendisinden. Pozitif enerjisi ve diyetisyenliğin yanı sıra yaptığı koçluk sayesinde hem ideal kiloma ulaştım, hem de yaşadığım mide problemlerini aşmış bulundum. Sare Hanım'a başlamadan önce mide ilacı kullanıyordum ve yediğim her şey mideme dokunuyordu. Bana uyguladığı beslenme ve egzersiz programı sayesinde mideme dokunan asıl besinleri öğrenmiş ve sağlıklı bir beslenme düzeni oturtmuş oldum. Daha önce hiç diyetisyene gitmemiş biri olarak ilk deneyimimin Sare Hanım gibi enerjisi yüksek ve işinde profesyonel biriyle gerçekleştirdiğim için mutluyum… Ve kesinlikle gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir diyetisyendir kendileri. İstediğim kiloya ulaşmış olsam bile Sare Hanım'a devam edip kilomu kontrol altında tutmayı öğrenmekteyim şu anda.
t...
Sevil Sare Hanım ile bir süredir çalışıyorum, kendisinden çok memnunum kısa sürede güzel bir yol katettik. Devam da etmekteyiz. Kendisi çok cana yakın ve sağlık açısından çok yardımcı olan bir diyetisyen. Açıkçası memnunum ve ideal kiloma ulaşana kadar kendisiyle beraber çalışmayı planlıyorum
Sevil Sare Selçuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevil Sare Selçuk, Diyetisyen. Size Sevil Sare Selçuk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme.
Sevil Sare Selçuk adresi nerede?Sevil Sare Selçuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilyurt mah. Sipahioğlu cad. Arzu Apt. No:7 Daire:7l İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevil Sare Selçuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sevil Sare Selçuk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sevil Sare Selçuk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevil Sare Selçuk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sevil Sare Selçuk hangi dilleri konuşuyor?Sevil Sare Selçuk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sevil Sare Selçuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevil Sare Selçuk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sevil Sare Selçuk hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Sevil Sare Selçuk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevil Sare Selçuk hangi sigortaları kabul ediyor?Sevil Sare Selçuk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler