Zeytinli mahallesi Koluman Tower Kat:6 Daire :8, Şehitkamil, Gaziantep
k.....
Sevgili Sevil Hanım’ a hayatıma sunduğu olumlu etkilerinden dolayı minnettarım. Güler yüzlü, samimi tavırları ile bir psikologdan daha fazlası oldu hayatımda. Objektif yaklaşımlarından dolayı kendimi çok rahat hissettim. İşini gerçekten çok severek yapıyor. Hayatımda üstesinden gelemem dediklerimi beraber aştık. Kendisine çok teşekkür ederim...
e....z
Doktor sevil hanım bana büyük yardımınız oldu pozitif düşünmeme not tutarak sayenizde başardım hem pozitif enerjiniz hem gülen yüzünüzle sizin gbi doktorlarımız varken herkes pozitif düşünecektir sizi tercih ettim ve cok mutluyum tüm danışAnlara sizi tercih etmelerini ve pişman olmayacaklarını tavsiye ederim sayın doktorum cok minettarım size sevgiler
de...n
3 çocuk annesiyim 3 çocuğumun doğumundan sonraki geçirmiş olduğum doğum sonrası panik atak ve depresyon rahatsızlığında büyük bir iç sıkıntısı sıkılma daralma sonucu psikiyatri tedavisi aldım ve bu tedavinin bana yeterli gelmediğini düşündüm ve Rönesans danışmanlık merkezine başvurdumbu süreci psikiyatri tavsiyesi ile Sevil uğurlu ile devam ettirdim ve ilgilerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum kendimi şimdi daha daha daha iyi hissediyorum
se...1
Eşimle birlikte gittik sevil hanım cok guzel ilgileniyor 3 seansımız ve cok memnunuz devam da edıyoruz iliskimizde etkısı cok fazla oldu 3 seans olmasna rağmen herkese tafsiye ederim sevil hanımın ilgisi ve güler yüzüyle biz cok memnun kaldık
Merhabalar yaklaşık 6 aydır Sevgili Psikoloğumla hayatıma dair bir çoğu konuyu olması gereken hala getirdik. Tek bir sebeble gitmiştim sonra Sevil hanımla arkadaş gibi olduk o kadar ilgili ve sıcak birisini diğer gittiğimiz doktorlardaki gibi sadece yönlendirme değil seanslar sırasında hafiflediğinizi ve gerçekten hatalarınıza çözümler buluyorsunuz iş hayatım sosyal hayatım eşimle uyumumuz değerli Psk.Sevil UĞURLU'yu tanıdıktan sonra değişti . şimdi her alanda ona danışıyor ve hayatımın rutine haline getirdim seanslarımı. Hepinize tavsiye ederim
tu...n
Özel eğitim öğretmeniyim zihin engelli çocuklarla ilgilenmek çok keyifli olsa bile bir takım zorlukları var bu zorlukları psk Sevil uğurlu ile atlatıyorum kendisine çok teşekkür ediyorum alanında gayet başarılı ayrıca dikkat eksikliği tanısı alan öğrencilerimi de kendisine yönlendiriyorum
t....d
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim. Eşimle çözüme kavuşturamadığımız sorunlarımız vardı. Gayet memnun kaldık. Allah razı olsun Sevil hanımdan olaylara yaklaşım tarzı beni çok etkiledi .
b....s
Sevil Hanım'dan çok memnunum. Çok bilinçli bir psikolog. Güler yüzlü, danışanlarını rahatlatıyor. Sevil Hanım bize gerçekten çok faydalı oldu. Kendimi çok rahat ifade edebildim kendimi, danışanlarına karşı yaklaşımı çok hoş. Herkese tavsiye ederim.
tu...8
Çocuğumda tırnak yeme,dikkat dağınıklığı ve içe kapanıklık şikayetlerimiz vardı,çok yer gezdik,ne çocuğum seanslara gitmek istiyordu ne de sonuç alabiliyorduk ,Sevil hanıma arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim,iyi ki gitmişim,güler yüzü,samimiyeti ve en önemlisi tecrübeleri ile çocuğumun Sevil ablası oldu,her seansa koşarak gittik,çok yol kat ettik,her gün dua ediyoruz ve herkese tavsiye ediyoruz
he...i
Çocuğumda dikkat eksikliği vardı okuldan yönlendirdiler sevil hanım çok ilgili çok nazik bir bayan kızımın dilinden çok ıyı anladı çok güzel bı uyum içersinde seanslar devam ettı sonuçtan çok memnunum herkese tavsiye ediliyorum.
Sevil Uğurlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevil Uğurlu, Psikoloji. Size Sevil Uğurlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık.
Sevil Uğurlu adresi nerede?Sevil Uğurlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zeytinli mahallesi Koluman Tower Kat:6 Daire :8 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevil Uğurlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevil Uğurlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevil Uğurlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevil Uğurlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sevil Uğurlu hangi dilleri konuşuyor?Sevil Uğurlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sevil Uğurlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevil Uğurlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevil Uğurlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevil Uğurlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Sevil Uğurlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Gaziantep Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Gaziantep Aile İçi İletişim Sorunları
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Psikologlar
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar