Ana(Antinükleer Antikor)
Karaciğer Kan Testleri
Kolesterol Testi
Lenfaferez
Muayenehane
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Oksimetre
Ua(Ürinaliz)
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
ne...n
Muhteşem bir doktor..Ailenizden biri gibi.Sıkılmadan sizi dinliyor,araştırıyor.Şimdiye kadar gittiğimiz doktorlar en fazla 10 yada 15 dakika zaman ayırıp,muayene ve ilaç vererek gönderirlerdi.Doktorları suçlamıyorum ama ben şimdiye kadar bu kadar ilgili,duyarlı,zaman problemi olmadan doyasıya konuşup,sıkılmadan dinleyen,aynı zamanda dalında uzman olan psikologların bile yapamıyacağı kadar, bizi rahatlatan bir doktora rastlamadım.Kendisine bizim zor Zamanımızda yanımızda olduğu için teşekkür ederim.
fe...ü
DR.SEVİL HOCAMIZI Medart TIP MERKZİNDE KOORDİNATÖR FADİME ÖZ SAYESİNDE TANIDIM.ÇOK MÜKEMEL BRANŞINDA BİLGİ,TECRÜBE GÜLER YÜZ,HASTASINA VERMİŞ OLDUĞU ENERJİ SAYESİNEDİRKİ KORUDADA HOCAMIZIN AİLECEK KONTROLUNDAYIZ.DR SEVİL YILDIZ HOCAMIZA VEŞU ANDA KORUDA İLETİŞİM KOORDİNATÜRÜ OLAN FADİME ÖZ HANIMEFENDİYE SONSUZ TEŞEKÜRLERİMİZİ SUNAR,MUTLU UMUTLU SAĞLIKLI YARINLAR DİLERİZ. .fevzi,rahime,makbule ünlü 01-07-2014
fe...ü
DR.SEVİL YILDIZ HOCAMI YILLAR ÖNCE Med-ART TIP MERKEZİ KOORDİNATÖRÜ FADİME YALÇIN 'NIN TAVSİYESİ İLE TANIDIM.ŞAHSIM ,AİLE FERTLERİ VE YAKIN ÇEVREMLE:HASTASINA OLAN HEKİMLİK BİLGİ,BECERİ VE POZİTF ENERJİ SAYESİNDEDIR 'Kİ KORU HASTANESİNDE'DE HOCAMIZ NERDE BİZ ORDAYIZ.SAĞLIKLA İLGİLİ BÜTÜN SORUNLARIMIZDAKİ YARDIMLARINDAN DOLAYI HOCAMIZA ŞÜKRANLARIMI ARZ EDER,SAĞLIKLI SONSUZ MUTLU YARINLAR DİLERİM.fevzi ünlü
fe...ü
DR.SEVİL YILDIZ HOCAMI YILLAR ÖNCE MEDART TIP MERKEZ KOORDİNATÖRÜ FADİME YALÇIN-ÖZ KARDEŞİMİZİN SAYESİNDE İYİKİ TANIMIŞIMKİ DOSTLUĞUMUZ KORU HASTANESİNE VE BUNDAN SONRASINA HEP DEVAM EDECEKTİR. HASTASINA VERMİŞ OLDUĞU POZİTİF ENERJİ İLE BİLGİ VE DENEYİMİ SANKİ AİLEDEN BİRİYMİŞ GİBİ SAĞLIK SORUNLARIMIZDA HEP YARDIMCI VE FAYDALI OLUŞU BİZİ AİLECEK MUTLU ETMİŞTİR.DR SEVİL YILDIZ HOCAMIZA VE TANIŞMAMIZA SEBEP OLAN FADİME ÖZ KARDEŞİMİZE SAĞLIKLI YARINLAR DİLER,TEŞEKÜR EDERİM.fevzi ünlü
fe...ü
DR.SEVİL YILDIZ HOCAMIZI,ŞUANDA KORU HASTANELERİ KURUMSAL İLETİŞİM DANIŞMANI FADİME ÖZ KARDEŞİMİZ SAYESİNDE YILLAR ÖNCE MED-ART TIP MERKEZİNDE MUAYENE OLUKEN TANIDIM.DR.SEVİL HOCAMIZIN,BİLGİSİ-TECRÜBESİ İLE HASTASINA VERMİŞ OLDUĞU ÖZ GÜVENİ,SANKİ AİLEMİZDEN BİRİ GİBİ İLGİLİ HERŞEYİ TAKİP EDİYOR, ŞAHSIM VE AİLEM OLARAK KENDİSİNE MİNNETARIZ.HOCAMIZA VE SEVDİKLERİNE SAĞLIKLI VE MUTLU YARINLAR DİLER,HERKESE TAVSİYE EDERİM.fevzi ünlü
Sevil Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevil Yıldız, İç Hastalıkları. Size Sevil Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kolesterol Testi, Hdl Kolesterol Testi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Karaciğer Kan Testleri, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Abdominal Ultrasonografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Perkütan Iğne Aspirasyonu.
Sevil Yıldız adresi nerede?Sevil Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevil Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevil Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sevil Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevil Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevil Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevil Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sevil Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları