Eğitimini bitirdikten sonra Adana Yüzüncü Yıl Sağlık Ocağında pratisyen hekim olarak ve Adana Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde psikiyatri uzmanı olarak hizmet vermiştir. Ayrıca Çukurova Toplum Ruh Sağlığı Merkezini kurmuştur ve bir süre burada görev yapmıştır.
2014 Şubat ayı itibariyle kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Bağımlılık Danışmanlığı
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
g....b
Gittiğim gidebileceğim en iyi hekime başvurduğumu düşünüyorum kesinlikle boşanmamız an meselesiydi tüm sorunlarımızı kökünden çözdü ve artık daha anlaşılabilir mutlu bi evliliğimiz var. Çocuklarımıza ayrı ayrı çok katkısı oldu yönlendirdiğim herkes den çok güzel geri dönüşler alıyorum
Çok sağolun doktor hanım
Gözüm kapalı öneririm sevilay hocamı :)))
ac...c
16 yıllık evliliğimize son noktayı koymak üzere(eşimin aşırı derecede kıskançlık ve şüpheciliğinden kaynaklı bir durum) en son olarak Sevilay hanımla görüşelim dedik ve ilk görüşmeden sonra eşimde inanılmaz bir şekilde düzelme oldu keşke yıllar öncesinden Sevilay hanımla görüşmüş olsaydık,yıllarca resmen işkence çekmezdim. Her şey için sonsuz TEŞEKKÜRLER Dr.hanım.
em...n
Zihinsel engelli ablamın yaşadığı depresif durum için gittik. Sevilay Hanım'ın ilgisinden ve branşındaki hakimiyetinden etkilenmemek mümkün değil. Çok memnun kaldık açıkçası. Tedavinin de müspet sonuçlanacağını umuyorum.
Teşekkürler Sevilay Hocam...
g....7
Hiç kurtarma ihtimalini görmediğim bir evliliğim vardı.İki seansta resmen hayatım değişti.Çok teşekkürederim iyiki varsınız.
me...5
Ben ilk gittigimde cinsellik üzerine herşeyin konuşulmaması gerek sanırdım sevilay hanım la tanışana kadar .
İyi ki var sınız kesinlikle gitmelisiniz. Sonuçlar ilk düşünceleriniz gibi olmuyor .Olumlu ve pozitif oluyor. Topluma inanmayın en yakınınıza bile ,sevilay hanıma inanın .Allah razı olsun.
as...k
Sevilay hanım çok iyi bir psikiyatrist hastalarıyla çok ilgilenen sorunlara çözüm üreten terapiden çıktıktan sonra kendinizi çok iyi hissediyorsunuz keşke her hekim onun kadar işinde başarılı olsa kendisini dört yıldır tanıyorum ve çok memnunum
mi...m
Hayatımda bir çok psikolog ve psikiyatrist tanıdım ve bir çoğuna danışan olarak gittim.
Sevilay hanım kadar içten dinleyen, kaç ay sonra gitseniz bile olayı hatırlayan ve çözüm üretenini görmedim.
Herkese tavsiye ediyorum.
mi...r
Sevilay hanım benim tam 2 yıl önce doktorumdu bir insanın yüzüne bakınca bilirdi Sevilay hanım o insan iyimi diye şimdi çok iyiyim onun sayesinde :) GÜLLÜ YILMAZ
mu...8
sevilay hanım eşimi edirne de asistan iken tedavi etmişti.Ama bir uzman psikiyatr uzmanından daha tecrübeli ve insancıl çok iyi niyetli harika bir insan.2003 yılında Edirne ye Çanakkale Gelibolu dan gelmiş ve tedavi olmuştuk.Eşim için bir hekim olarak elinden gelebilecek her şeyi yapması neticesi panik atak ı yendik.Yine görüşmek istiyoruz.
di...5
sevilay hanım benim ilk doktorum .gerçekten çok mükemmel bir kişi ve doktor kendisiyle görüşmeyi gerçekten çok isterdim ancak bana çok uzak o adanada ben se tekirdağdayım tedavi görürken onu çok aradım ancak adanaya atanmıştı neyse sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.dilek yaver.
Sevilay Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevilay Özcan, Psikiyatri. Size Sevilay Özcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Yetişkin Hasta Psikoterapisi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Tematik Algı Testi, Aile Terapisi, Normal Randevu, Yetişkin Terapisi, Randevu, Psikoterapi.
Sevilay Özcan adresi nerede?Sevilay Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- çınarlı mah. 61027 sok. sunar nuri çomu iş merkezi B blok kat 9 daire 51 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevilay Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevilay Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevilay Özcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevilay Özcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Sevilay Özcan hangi dilleri konuşuyor?Sevilay Özcan ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Sevilay Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevilay Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevilay Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevilay Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Sevilay Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevilay Özcan hangi sigortaları kabul ediyor?Sevilay Özcan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Sevilay Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler