Psk. Dan.
Sevim Arslankurt
Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı
Kocaeli 2 adres
Aile Danışmanlığı Randevusu
Karabaş Mahallesi Hafızbinbaşı Caddesi İnci İş Merkezi No: 30/1 Daire :4 İzmit /Kocaeli, Kocaeli
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Psikopia Psikoloji
Hacı Halil Mahallesi Hürriyet Caddesi No:30 Kat:4 Daire :11 Gebze/ Kocaeli, Kocaeli
CK Psikoloji
Bireysel Danışmanlık
Boşanma Danışmanlığı
Boşanma Terapisi
Psikopia Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şiddetsiz İletişim Rehberliği
Terapi ekolleri eğitimlerim ise :
Dr.İbrahim Bilgen- Temel Düzey ACT eğitimi ve ÇATED-Stratejik Aile Terapisi eğitimlerim tamamlanmıştır. ÇATED Derneği üyesiyim.
Kognitif Davranışçı Terapileri Derneği'nden Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur eğitmenliğinde, 4 yıl süren Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimim devam etmektedir. Şu an aktif olarak Osmaniye Merkez'de ofisimde yüz yüze ve online olarak ergen, yetişkin ve çiftlerle/ailelerle çalışmaktayım.
d...
Sevim Hanım'a tanıdık aracılıyla ulaştım. Depresyon ve bunalım sebebiyle başvurdum. Kendisi ile geçen sürecimizden memnun kaldım, güler yüzlü ve anlayışlı yaklaşımı en beğendiğim özellikleri. Tavsiye ederim.
d...
Sevim Hanım'a internet üzerinden ulaştım. Cinsel ilişki sebebiyle başvurdum. Sürecimiz çok güzel ilerliyor. Çok memnunum Sevim Hanım'dan. En beğendiğim özellik kalp güzelliği çok iyi bir insan beni çok güzel anlıyor. Sevim Hanım'ı herkese tavsiye ederim.
y.....
Evliliğimde yaşadığım problemler sebebiyle ulaştım Sevim Hanım'a. 3-4 seans devam ettik. Maalesef ki eşimi seanslara dahil olmaya ikna edemediğim için sonlandırdık. Bu süreçte ben kendi adıma fayda gördüm. Benimde yapmış olduğum hataları görmemi sağladı. Sayesinde farklı bir açıdan bakabildim. Sevim Hanım çok iyi bir dinleyici. Yargısız yaklaşması çok güzel. Yaklaşımı beni çok memnun etti. Seanslar dışında da ulaşabilinir bir uzman.
d...
Sevim Hanımı internet araştırmalarım sonucu buldum. Ailevi bazı problemleri aşmama yardımcı oldu. İlk seanstan itibaren anlayışlı ve ilgili yaklaşımıyla karşılaştım. Birlikte 7. seansımızı tamamladık. Kendisinden gayet memnunum.. Hayata ve olaylara karşı farkındalığım arttı. Bazı problemleri kendi başımıza çözemiyoruz. Yardım almamız şart. Kendisini herkese tavsiye ediyorum.
d...
Sevim Hanım'a sosyal medya da denk geldim zaten arayış içerisindeydim. Eşimle aramdaki sıkıntılardan dolayı başvurdum. Sevim Hanım çok ilgili samimi ve güler yüzlü naif bir insan. Sürecimiz güzel geçti fakat eşimi bu süreci dahil edemedim. Herkese tavsiye ediyorum.
Sevim Hanıma eşimle birlikte çift terapisi için başvurduk. İnternet üzerinden kendisine ulaştım. Sonra seanslarımıza başladık. Sevim Hanım çok güleryüzlü ,dikkatle dinliyor, anlayışlı, ilgili,samimi o sıkıntılı süreçte bize çok yardımcı oldu . Aslında kendimize bile itiraf etmekte zorlandığımız şeyleri fark etmemizi sağladi .Bunları nasıl aşabilecegimiz konusunda bize yol gösterdi.Eşim ile aramız artık eskisinden çok daha iyi ,daha güçlü bi iletişim, birbirimize ayrılan kaliteli zamanlar ,
birbirimizden artık esirgemedigimiz güzel sözcükler ve cok mutlu eden minik jestler.İletişimsizlik sorunu çözmek bizim evliliğimize cok büyük bir katki sağladi.Tabiki Sevim Hanım sayesinde kendisine çok teşekkür ediyorum bize çok yardımcı oldu yol gösterdi ,yeni farkındalıklar kazandırdı.Bizim seanslarımiz devam ediyor herkese tavsiye ederim.
Eşler arasında empati,yardımlaşma,birbirimizi anlamaya gayret etme konusunda yol gösterici olduğunuz,birbirimizin karşı tarafın penceresinden bakabilmemize yardımcı olduğunuz,sorun olan konularda ortak çözüm önerileri verdiğiniz,sorunlardan kaynaklı uzaklaşmaları aşmamız için destek verdiğiniz için,bu güne kadar ki seanslar için çok teşekkür ederim iyi ki tanıdık sizi Sevim Hocam
Hasta
Sevim hocamla 1 ay kadar önce tanıştım ve seanlarimiza başladık güler yüzlü ve işini çok iyi yapan bir uzman kısa sürede yerinde tespitleriyle hayattan Bir çok şeyin değişeceğini düşünmemi sağladı ve seanlarimiza devam ediyoruz teşekkür hocam iyiki sizinle tanismışım
fu...a
Açıkçası çok memnunum, çok iyi ilerliyoruz. Yönlendirme olmadan ilerleyen bir sürec, tamamiyle kendi düsüncelerimlr yüzlesiyorum. Kendi kendime düsünme imkanı sağlanıyor. İfade edemediklerim bile anlaşılıyor ve beni anlayan birinin olması çok güzel bir duygu.
m...
Psikolog Sevim Hanım’dan çok memnunum .Kendisine sosyal medya üzerinden ulaştım. Gayet verimli bir süreç oldu benim için. Kendisine ikili ilişkiler için ulaştım. Aile içi ilişkilerimizde sıkıntılar vardı. Daha sonra bireysel olarak devam ettik. Çok başarılı ve güzel ilerledik. Düşünenlere tavsiye edebilirim. Kendisi sakin, naif ve en önemlisi güler yüzlü bir kişi. Tüm desteği için çok teşekkür ederim.
Sevim Arslankurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevim Arslankurt, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Sevim Arslankurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Çiz Testi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi.
Sevim Arslankurt adresi nerede?Sevim Arslankurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karabaş Mahallesi Hafızbinbaşı Caddesi İnci İş Merkezi No: 30/1 Daire :4 İzmit /Kocaeli Kocaeli
- Hacı Halil Mahallesi Hürriyet Caddesi No:30 Kat:4 Daire :11 Gebze/ Kocaeli Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevim Arslankurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevim Arslankurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevim Arslankurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevim Arslankurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Sevim Arslankurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevim Arslankurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevim Arslankurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevim Arslankurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Sevim Arslankurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevim Arslankurt hangi sigortaları kabul ediyor?Sevim Arslankurt tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.