ay...l
çok iyi bir dr gibi görüyordum fakat erken doğum yaptım acil servisteydi doğum başlamamış diye beni evi gönderdi çok zor zamanlar geçirdim çok sert dinlemeyen ve onun yüzünden sezeryan olmak zorunda bile kaldım iyi bir teşhis koyamadı 2 normal doğumdan sonra 3. doğumumda sezeryan olmak zorunda kaldım tavsiye etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ay...u
sadece bir kere muane oldum tavsiye üzerine geldim bilgili bir doktor olduğunu düşünüyorum ama dinlemeden yorum yapıyor daha fazla ilgilenmesini hastaya kulak vermesini dilerim hamile bir bayanım
zu...l
mükemmel ötesi bir doktor.Dilinden Allah kelimesi düşmeyen hiç tereddüt etmeden ellerine kendinizi bırakacağınız bir doktor.Kendisi zaten söylüyor önce Allah a sonra bana emanetsiniz diye daha ne denilebilir ki bu kadar geniş yürekli bir doktora.İkinci doğumumu kendisi yaptırdı Allah razı olsun çok da güzel ilgilendi
he...i
2009 yılın da çok zorlu bir doğumla oğlumu dünyaya getirdim.dr sibel sürmen ustanın kontrolündeydim gayet normal diye beni eve gönderdi akşamı doğuma gittim 24 saat süren sancının sonun da sevim hanım la tanıştım acil sezeryana aldı kurtarıcı meleğim gibi gördüm onu şu an ikinci bebeğimi bekliyorum önce allaha sonra ona emanet olmak istiyorum.
he...i
ben doktorumdan çok memnunum çok tatlı bir doktor herkese tavsiye ederimm..
na...e
tek kelimeyle çok iyi bir doktor
se...n
görevını cok severek ve cok ıyı yapıyor tebrık edıyorum..
ha...e
herşeyiyle mükemmel bir doktor.tereddüt etmeden ,düşünmeden sevim hanımı tercih edin derim.yine gebe kalsam mutlaka ona giderim.onu çok seviyorum.
Sevim Efe Peker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevim Efe Peker, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Sevim Efe Peker adresi nerede?Sevim Efe Peker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Trt Cad.151 Sok.Erdem Apt. No:6 Antalya
- Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevim Efe Peker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevim Efe Peker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sevim Efe Peker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevim Efe Peker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevim Efe Peker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevim Efe Peker hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Sevim Efe Peker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları