Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Terapötik Kartlar Terapisi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İlişki Terapisi
a....ş
İçe kapanıklık ve depresyon sorunum vardı bu sebeple kendisine başvurdum zor günler geçiriyordum hayata karşı hiçbir isteğim yoktu heyecanımı kaybetmiştim. Evden dışarı çıkmayı bırakın odadan odaya bile yer değiştirmek istemiyodum. Eşim, çocuklarım, ailem benim için çok endişeleniyordu. Bir psikoloğa karşı ön yargıyla yaklaşmama rağmen 6 aylık süreçte bana o kadar iyi geldi ki gerek alanında uzman kişiliğiyle gerek güler yüzüyle gerek uyguladığı tedavi süreciyle mükemmel seanslar geçirdim. Şimdi kendimi çok iyi hissediyorum. Sayenizde evliliğimi ailemi kurtardım eşim bana bi şans daha verdi. Çok teşekkür ederim hocam :)
d.....
Ailesel sorunlar sebebiyle ulaştım Sevim Hanım'a. 6 ay kadar devam etti seanslarımız. Şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum. Olaylara karşı bakış açım değişti, hayatımda birşeyler düzeldi. Sevim Hanım çok iyi bir dinleyici ve çözüm üretici. Danışana karşı yaklaşımı da çok güzel. Süreçten çok memnun kaldım.
Sevim Hanım’a ne kadar teşekkür etsem az. Onu tanımadan önce o kadar depresif ve agresif bir haldeydim ki. Sinirimden öfkemden etrafımdaki insanların benim için söylediklerini, uyarılarını duymuyordum bile. Ben Sevim Hanım sayesinde hayatı sever oldum. Kendisine buradan da teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ayrıca kendisinin çok empati sahibi, kibar, anlayışlı biri olduğunu da ifade etmek isterim.
a....a
Merhaba..Bir takım sorunlarım için psikologa gitmekten uzun zaman kaçmıştım.son zamanlarda çok zorladigim icin tavsiye üzerine sevim hanımdan destek aldım okadar iyi geldi ki bana üstesinden gelebilmem için elinden geleni fazlasiyla yapti..hem psikologa karsi önyargım kırıldı hemde olaylara bakış açım degisti..iyi ki yollarımız kesişmiş sevim hanımla hayatı ertelememeyi,bazı şeylerin üstüne gitmem gerektigini ve karanlık zamanımda yoluma ışık olduğunuz çok tesekkur ederim başarılarınız daim olsun
mu...a
5 Yıldır yalnızlık hissiyatına kapıldığım kendimi olumsuz yönde etkileyen düşüncelerimden dolayı gittim ve verilen süreç içerisinde istenilenleri uyguladım çok çok olumlu şekilde hayata bakış açımı ciddi anlamda değiştirdim. Çok teşekkürler
t....t
Sevim hanım ile yaklaşık 1 senedir birlikte epey yol aldık.Gecirdigim kötü günleri geri bırakmamı ,kendimi güvende hissetmemi sağladı.İhtiyacim olduğu anlarda yanımda oldu bakış açımı değiştirdi.Artik daha güçlü ve mutluyum...
er...
Merhaba ben hollandada yaşıyorum sevim hanımdan online danışmanlık alıyorum. Engel olamadığım kaygılarım ve travmalarım sebebiyle kendisiyle görüştüm. Yaklaşık 6 aylık süreç sonunda gerçekten faydasını gördüm. Farkındalıklarım arttı ve bu kendim için yeni bir yol çizmeme sebep oldu.Seanslarımıza halen devam ediyoruz.Güleryüzü ve içtenliği ile bana kattığı herşey için,bir sebeple onunla tanıştığımız için şanslı hissediyorum.
Kendini sevebilmek,kendini kabul etmek en güzeliymiş.
Herkese tavsiye ederim.
Teşekkür ederim.
u....g
İlk seansta çekincelerim vardı ama seans ilerledikçe o kadar tatlı o kadar iyi karşıladı ki beni Sevim Hanım’a gerçekten teşekkür ederim. Kendimi bir sonraki seanslarda çok rahat ve her seanstan çıkışta kuş gib rahati hissettim ve hissetmeye de devam edeceğim. Çok profesyonel sizi dinlerken yorumlarken kalbinize mutlaka dokunuyor. Mutlaka ama mutlaka tercih etmelisiniz.
Sevim Kayhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevim Kayhan, Psikoloji. Size Sevim Kayhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Oyun Terapisi, EMDR Terapi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bireysel Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Normal Randevu, Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Sevim Kayhan adresi nerede?Sevim Kayhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros, Oymak Cd. No:8/18, 38100 Kayseri sümer hukuk plaza Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevim Kayhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevim Kayhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevim Kayhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevim Kayhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sevim Kayhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevim Kayhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevim Kayhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevim Kayhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Sevim Kayhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevim Kayhan hangi sigortaları kabul ediyor?Sevim Kayhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.