Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Diğer

Merhaba, ikizlerimin olacağını öğrendiğim günden beri Sevim Özge Doktorumla haftalık gelişmeleri beraber takip ederek şuan 28. haftanın içindeyim. Gerekli gördüğü için beni Cerrahpaşa tıp fakültesine sevk etti. Halende doktorumla görüşme içerisindeyim. Gerçekten çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor.Başarılarının devamını ve akademik literatürde iyi yerlere geleceğine şuanki durumundan öngörebiliyorum. İyiki Varsınız Sevim Hocam:))

Konum: başka bir yer Diğer

Merhabalar bende her gebe gibi Sevim hocam ile tanıştım yada fırsatı oldu diyebilirim bebeğimin gelişim geriliğinden dolayı geldiğim bu hastane de her hamile adayının psikolojinin aynı olmadığını biliyoruz fakat Sevim hoca bana başta olmak üzere ve hastanede kaldığım süre zarfında herkese aynı hoşgörü açıklayacı konuştuğunu duydum ve psikolojilerimizi düşünerek bizleri muayene ediyor hem mütevazi hem anlayışlı hem açıklayıcı psikolojimi yüksek tutmamdaki sebep kesinlikle Sevim hoca İyiki

Konum: başka bir yer Diğer

Sevim doktor ile Gebeliğimin 12. Haftasında ikili tarama testi ile tanıştım. Ultrosanla detaylı incelemesi ve bilgisinden çok memnun kaldım. Kibar ve bilgili bir doktor tavsiye ederim

K
Konum: başka bir yer Diğer

لقد كانت فرصة رائعة للقاء الطبيب في تركيا، حيث أتينا كسائحين. عندما بدأ الألم لدى زوجتي استشرناه، وعندما علم بوجود قصور في عنق الرحم، أوصى بإجراء عملية جراحية. قبلنا دون تردد، لأنه لم يتردد في مشاركة الصور مع طبيبنا في مسقط رأسنا وتابعنا بعناية حتى ذهبنا إلى طبيبنا. والآن سوف نعود إلى بلدنا، ونحن سعداء للغاية. آمل أن نولد في بلدنا.

Konum: Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Diğer

Herkese merhaba öncelikle ben 38 haftalık hamileyim Özge hanımla yaklaşık 8 hafta önce tanıştık ve benim bebeğime hipoplazik sol kalp teşhisi konuldu zorlu bir süreç ama Özge hanımın ilgisi samimiyeti bilgisi iletişimi o kadar iyiydi ki benim yalnız olmadığımı hissettirdi asla hakkını ödeyemem Özge hanım için ne yazsam kelimelerim kifayetsiz kalır .

Konum: başka bir yer Diğer

İlk muayene oldugum gün kararımı verdim Özge Hoca ile doğuracağım diye ve öyle de oldu. Beni başından sonuna kadar ki ben çok panik bir insanımdır cesaretlendirdi. Sağ salim bebeğimizi kucağımıza aldık. Vedalaşırken çok zor ayrıldık yine görüşmek üzere Hocam.

Konum: başka bir yer Diğer

Gebelik şekerinden dolayı bebeğin suyu fazlalaştığı için gittiğik. Doktor Hanım gayet işinin ehli ve sakin kibar bir şekilde tüm sorularımızı yanıtladı.Biz içimiz ferahlayarak ayrıldık, o kadar sorduktan sonra aklımızda şüphe kalmadı. Hatta Doktor Hanım bize sordu başka sorunuz var mı diye.
Ayrıntılı ultrason için tavsiye ederiz.

Konum: başka bir yer Diğer

Perinatolojiye randevu almanın ne kadar zor olduğunu bilenler bilir. Ama randevu aldıktan sonra kiminle karşılacağınız da ayrı bir şans. Biz çok şanslıydık o gün Sevim Hoca ya muayene olduk kendisi sempatik, sabırlı ve anlayışlı. Bizim endişelerimizi hatta söylemek isteyip de ifade edemediklerimizi bile anlatarak muayenemizi bitirdi. O kadar doktor dolaştım artık buradan sonra bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Bebeğimin kalbindeki bir damarın fazladan oluşu ile alakalı artık içim rahat başka açıklama duymak bile istemiyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Konum: Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Diğer

Sevim Hanıma daha once 2 defa dusuk yaptığım için doktorum tarafından yönlendirildim. Kendisi gereken testlerimi isteyip kendi kendime gebe kalmamı bekleyeceğini ve sonra takibime başlayacağını söyledi. Düşüklerimdeki tüm kan sonuçlarımı tek tek inceledi
, tüm patoloji sonuçlarımı istedi. Beni tepeden tırnağa muayene ettikten sonra bir sonraki gebelikte bunun tekrarlamayacağını söyledi. Ben bir an önce gebe kalmak istediğim için tüp bebeğe gitmek istiyordum ama kendisinin görüşlerine güvenerek 3 ay bekleme sözü verdik eşim ile beraber. Belki de tüm sonuçlarımıza ayrıntılı şekilde baktığı için güvendik. Çünkü bugune kadar kimse bizden ilk gebeliğe ait tahlillerimizi istememişti. Düşüklerimle alakalı testlerim normal çıkmıştı nasıl olsa. Gerçekten de kendiliğimden gebe kaldım. Hemen takiplerimize başladık. Şu an 28 hafta gebeyim doktor hanıma teşekkürlerimi burdan da iletmek istedim. Şimdi diyorum ki iyi ki karşılaşmışız yoksa o gün tüp bebeğe gitseydik gereksiz yere bir çok tedavi alıp zaman kaybedecektim. Allah razı olsun diye hep anıyoruz kendisini.

Konum: Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Diğer

Perinatolog doktorumu araştırmalarım sonucunda buldum ilk hamileliğim ve kendisinden aşırı memnun kaldım 11. Haftamda detaylı ultrasonumda tüm sorularımı tek tek cevapladı sürecimin nasıl geçtiğini sordu ve süreçim hakkında da bilgilendirdi aşırı sempatik ve güler yüzlü ve tüm her şeyi detayına varana kadar tek tek anlatan ve gerçekten işini sevdiğini düşündüğüm doktor biz çok memnun kaldık.