Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Fen ve Edebiyat fakültesinde ingilizce psikoloji bölümünü tamamladım .Mezun olduktan sonra öğrenmeye devam ederek bireysel , evlilik ve cinsel terapi alanlarında eğitimler aldım . Milli eğitim bakanlığından aile danışmanlık sertifikamı başarı ile tamamlayarak aile danışmanı ünvanını aldım . Hatay Devlet Hastanesinde Yetişkin ve Çocuk Psikiyatri servisinde staj programımı tamamladım. .Eğitim hayatım süresince hastanelerde , psikiyatri bölümünde gönüllü ve zorunlu stajlarım oldu .
Eğitim almaya öğrenmeye devam ediyorum . Evlilik , cinsel ve bireysel terapi alanlarında şu an hizmet veriyorum .
SERTİFİKALAR
Evlilik ve Çift Terapisi (cised -Fatma Coşar2021)
Cinsel Terapi (cised - Cem Keçe )
Bilişsel Davranış Terapisi ( M.Zihni Sungur )
Aile Danışmanlığı Eğitimi (MEB) –Aralık (2019)
Oyun Terapisi Eğitimi (Bilginet Akademi Eğitim Kurumları)
Uzm. Psk. Beyhan Budak (2016) Kişiler Arası İletişim
Çocuklarda Cinsellik ve Çocuk Cinselliği Zehra Karaburcak Ünsal İPD Başkanı (2017)
Günlük Hayatın Psikopatolojisi Talat Parman (2017)
Aile İçi İletişim Sorunları
Vajinismus Tedavisi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
f.....
Sevim hanımla yüz yüze ve online görüşme yaptık farkındalığım arttı ozguvenim arttı kendi sorunlarimn sorumlulugunu almaya başladım kendi hayatimda mutlu olmayı öğrendim iyi ki tanımışım
İkili ilişkilerde yaşadığım sorunlar için danışmanlık aldım. Çok profesyoneldi. Dinleyip, en iyi şekilde danışmanlık verdiği için teşekkür ediyorum Sevim Hanıma.
em...
Ailede sağlıklı bir iletişimin nasıl kurulacağı ve özellikle çocuklarla olan ilişkilerimizde nelerin farkında olmamız lazım nelere dikkat ederek günlük yaşantımızı sürdürmemiz gerektiğinden konuştuk.
Çok kararsız ve zor süreç içindeydim sevim hanımla başladıktan sonra önümü görmeye rahatlamaya başladım danışmanlık süreci ve sonrasında hayatımda daha rhaat kararlar alıyorum sevim hanımla konuşmak bana iyi geldi çok saygılı ve işini severek yapıyor
a....k
6 seans gittim Süreç bana iyi geldi ve farkındalığımı artırdı . Özgüvenim yükseldi ve normal hayatımı daha çok tatmin olmuş şekilde yaşıyorum . İyi ki gitmeye karar verdim
Sevim hanımla yüzyuze terapi yaptik eşimle olan problemlerim ile gittim.sürecte bazı şeylerin farkına vardım eşimle kurduğum ilişki suanda daha iyi.kendisindenn memnun kaldım.
se...
Ben çekingenlik ve evlilik danışmanlığı için terapi aldım. Sevim hanımın guler yüzlü olması ve motivasyon etmesi beni mutlu etti . Dilerim nice insanın kalbine dokunur şifa olur
Sevim Hanım'dan 5 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Kendisinden çok memnunum. Sevim Hanım'la tanıdığımın önerisiyle görüşme sağladım. Benim çok panik atağım vardı, sıkıntılıydım.Bu durumda bana çok yardımcı oldu. Durumum düzeldi. Sevim Hanım sevecen, çok canayakın, gerçekten anlamaya çalışan, daha çok insanı kendine anlatan bir uzman. Kendisinden aldığım seanslardan çok memnun kaldım.
Sevim Hanım'dan memnunum. Kendisini sosyal medyada görerek görüşme sağladım. 3 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Görüşmelerimizden sonra daha olumlu bakmaya başladım. Sevim Hanım'ın tavsiyeleriyle olumsuz düşünceleri hayatımdan çıkarmaya başlayarak bu yönde içerikler izlemeye başladım. Seansların faydalarını görüyorum. Kendisi dinlemeye yönelik olarak sorunu netleştirene kadar anlatmamı sağlayıp beni konuşturabilen bir uzman.
Sevim Öztürk Elçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevim Öztürk Elçi, Psikoloji. Size Sevim Öztürk Elçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Sevim Öztürk Elçi adresi nerede?Sevim Öztürk Elçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ekinci mahallesi Atakan sokak sadık apartmanı kat:3 no5 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevim Öztürk Elçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sevim Öztürk Elçi uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sevim Öztürk Elçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevim Öztürk Elçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sevim Öztürk Elçi hangi dilleri konuşuyor?Sevim Öztürk Elçi ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Sevim Öztürk Elçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevim Öztürk Elçi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sevim Öztürk Elçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Sevim Öztürk Elçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevim Öztürk Elçi hangi sigortaları kabul ediyor?Sevim Öztürk Elçi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.