as...ş
Kadin dogum doktoru sevin hanima ilk defa bugun gittim ve iceri girer firmez doktor hanimin ilgisi guler yuzlu samimi davranislari beni cok mutlu etti hareketleri ve ilgisiyle cok iyi bi doktor oldugunu anladim iyiki sevin hanima randevu almisim insalh bundan sonraki muanelerimde onda olcak kendisine ilgi ve alakasindan dolayi tsk ediyorum .
se...r
Geçtiğimiz salı osmangazi tıpa Randevu alıp gittim doktor um sevin kılıç daha önce hiç bir bilgim yoktu kapıdan girdiğim anda tecrübeli kişilği belli oluyor du güleryüzlü işini canı gönülden yapması dikkat imi çekti bir hastasını koluna girip ultrasona götürdü Güler yüzü ve işindeki hassasiyeti beni çok etkiledi perşembe yine gidicem iyiki ona Randevu almışım
Sevin Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevin Kılıç, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Sevin Kılıç adresi nerede?Sevin Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Etibank Caddesi No:160 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevin Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevin Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sevin Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevin Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevin Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevin Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sevin Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları