Mimar Sinan Mahallesi, Ali İhsan Paşa Blv. No:67 B Blok Kat:1 Efeler Aydın, Aydın
Abdominoplasti
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Op. Dr. Şevket Doğan Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Op. Dr. Şevket Doğan Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Op. Dr. Şevket Doğan Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
me...n
Şevket beye, eşimin yüzündeki şüpheli bir beni aldırmak için gittik. Aynı bölgede önceden de benzer bir işlem geçirdiği için bizim için korkutucu bir süreçti. Ama Şevket Bey hem tavrı hem özenli çalışmasıyla bize güven verdi ve içimizi rahatlattı. Herkese tavsiye ederiz.
mu...y
Çok iyi bir doktor skar revizyonu oldum. Herkese tavsiye ederim.
Yıllardır güvenerek gittiğim Şevket hocamın bugüne kadar olmayacak bir işlemi önerdiğini hiç görmedim .Özellikle dolgu konusunda doğal görüntümü hiç bir zaman bozmadı.Benim istediğim ama kendisinin onaylamadığı işlemleri hiçbir zaman yapmadı.
y....a
Şevket beye 5-6 yıldır dolgu botoks işlemleri için gidiyorum çok memnunum ekibi güleryüzlü randevu saati hiç aksamıyor detaylı anlatımı doğru tesbitleriyle deneyimli iyi bir doktor ,herkese tavsiye ederim
i̇...ı
Şevket Bey ve ekibi oldukça profesyoneller. Sorularınızı açıklayıcı şekilde cevaplıyorlar. Konuma çok rahat ulaştım ve randevu saatim hiç aksamadı. Çalışanlar güleryüzlü ve oldukça yardımcı oluyorlar her konuda. İşleme karar verdiğinizde Şevket Bey işlemi açıklıyor ve işlem sonrasında detaylı şekilde sizi yönlendiriyor. 12 adet ben aldırma işlemi yaptım tek seferde. Çoğunluk yüzümdeydi benlerin ve inanılmaz memnun kaldım. İşlem sonrası dediklerini uyguladığım için çok rahat bir dikiş sürem oldu. Dikiş aldırma işlemi de bir o kadar kolay ve ağrısızdı. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim ve ziyaret etmenizi öneririm.
ne...a
Şevket hocaya 3 yıldır gidiyorum her seferinde ilgi alaka olarak çok güzeldi. Elmacık kemiği dolgusu ve jawline yaptırdım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Çalışma ekibi çok samimi ve dürüst olması gerginliğimi de azaltıyor.
Şevket Bey bir kaç yıldır gittiğim bir doktor .Botoks ve dolgu uygulaması yaptırıyorum kendisine her seferinde de çok memnun ayrıldım.Çalışanlarının ilgi alakası da çok güzel.
i.....
Şevket hocamda meme büyütme estetiği oldum. Kendisiyle tanışmadan önce 3 doktora daha muayene olmuştum ama kendisi kadar anlayışlı, ilgili, eğlenceli ve işinin ehli birini daha görmedim. Tüm sorularınıza ilgiyle ve sabırla cevap verip süreci sürekli takip ediyor. Hem kendisi hem kliniği ve ekip arkadaşları tek kelimeyle mükemmel.
d....a
Şevket hocam ile 2017 de burun ameliyati tanıştım.ameliyat öncesi ve sonrası bana vermiş olduğu güven, bilgilendirmeler samimi ve doğal uygulaması ile kendisinden memnun kalmış ve 6 yıl sonra kaz ayakları,alın,dudak ,göz altı ışık dolgu yanak dolgu için kendisine tekrar ulaşma şansı bulmuş ve tekrar ilk gün ki gibi memnun ayrilmisimdir.hic bir şüphe duymadan kendinizi Şevket hocaya emanet edebilirsiniz.
a....e
Şevket bey benim ilk estetik cerrahım. İlk kez botoks yaptırdım okadar iyi okadar hastalarıyla ilgilenen bir doktor ki harika bir ekip ile çalışıyor. Herkes çok ilgili . Yapmış olduğu işlemden memnun kaldım.
Şevket Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şevket Doğan, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Şevket Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermabrazyon, Lipoplasti, Deri Grefti Uygulaması, Epilasyon, Botoks, Blefaroplasti, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Dudak Büyütme, Ulterapi, Baldır Protezi.
Şevket Doğan adresi nerede?Şevket Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi, Ali İhsan Paşa Blv. No:67 B Blok Kat:1 Efeler Aydın Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şevket Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şevket Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şevket Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şevket Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şevket Doğan hangi dilleri konuşuyor?Şevket Doğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şevket Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şevket Doğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şevket Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Şevket Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Aydın bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Aydın bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Aydın bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Aydın bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Aydın bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Aydın bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Aydın bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Aydın bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra