Kardiyoloji Randevusu
Cemil Topuzlu cad.No 31 Sedef Apt kat 1 Daire 2, İstanbul
Prof. Dr. Şevket Görgülü
Eğitim
2005 Siyami Ersek Göğüs ve Damar Cerrahisi Merkezi
2001 Dr. Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji
1996 Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi
İş Deneyimleri
2006 .. Halen Acıbadem Sağlık Grubu
2005-2006 Siyami Ersek Göğüs ve Damar Cerrahisi Merkezi
2001-2005 Siyami Ersek Göğüs ve Damar Cerrahisi, Başasistan
1996-2001 Siyami Ersek Göğüs ve Damar Cerrahisi Merkezi, Asistan
id...2
sayın şevket görgülü beyi tanıdığımdan bu güne babamın annemin dayımın yakın akraba arkadaşlarımı kardiyoloji uzmanına her zaman tavsiye etmiştim özellikle babamın tedavilerindeki yakın ilgi alakası yanında çalışanların gösterdikleri ilgi alaka için acıbadem hastenelerine öncelikle sağlık mutluluk başarı kaliteli hizmetleri için minnettarım şevket görgülü beyin gösterdiği ilgitedavileriçin çok teşer ederim.acıbadem hastanesi yönetimine gebzeyede böyle bir hastane kavuşturmalarını temenni ederim.saygılarımla
mi...r
Dürüst,bilgili,sempatik,adam gibi adam.Özel sektördede böyle menfaat gözetmeden işini yapan bilim adamları olması çok sevindirici.Allah böyle bilim adamlarının eksikliğini göstermesin,
Sağlık,mutluluk ve hayırlı ömürler versin.
ba...z
Prof.dr. Sevket Görgülü ye cok cok tesekkurlerimi bildirmek istedim. Hastanenizde Sevket Gorgulu gibi doktorlar varken bu hastanenin sirti yere gelmez. Allah sizden razi olsun Sevket bey basarilarinizin devamini diler daha nice hastalara yardimci olabilmeniz icin oncelikle size bol sagliklar diliyorum. Tekrar cok tesekkur ederim iyi gunler. Hastanin kizi.
ca...u
Daha evvel anjıo oldum bilahre sten takıldı rahatsızlıgım devam ediyordu tekrar anjıo oldum agrılarım halen devam ediyordu cumartesi günü eşim ve kızım vasıtasıyla Kocaeli acıbadem hast.gittik,bugüne kadar yapılan kontrol ve uygulamalarda bu kadar yakın ilgi ve alaka göremedim sayın prof.ma müteşşekirim kontrollerim devam ediyor ilgi ve alakalarından dolayı tüm servis ekibine teşekkürü bir borç bilirim.saygılarımla.
Şevket Görgülü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şevket Görgülü, Kardiyoloji. Size Şevket Görgülü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu.
Şevket Görgülü adresi nerede?Şevket Görgülü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cemil Topuzlu cad.No 31 Sedef Apt kat 1 Daire 2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şevket Görgülü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şevket Görgülü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şevket Görgülü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şevket Görgülü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şevket Görgülü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şevket Görgülü hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Şevket Görgülü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar