Şevket beyin kibarlığı ve işinde uzmanlığı sayesinde 0 sorun yaşadığım bir 20lik diş operasyonu geçirdim. Hijyen konusunda aşırı titiz bir klinik ve tedavi ortamı sunuyorlar aynı zamanda. Teşekkür ederim.
e....y
Diş etlerimdeki problemlerimlerim için klinikten ilk defa randevu alıp, diş taşlarımı temizlettim.Ortam alışılagelmişin dışında oldukça ferah ve temizdi.Önce Dr.Merve hanım ve sonrasında yıllar önce çektirdiğim 2 dişimin yerine implant yapılmasıyla beraber çene cerrahı olan eşi Şevket beyle tanıştım.Tüm işlemlerimi ağrısız bir şekilde bitirdim(beklediğimin aksine).Doğru bilginin zor bulunduğu bu dönemde açıklayıcı tavırları ve özenleri için doktorlarıma çok çok teşekkür ederim. Her ikisi de çok tatlı dilliydi, benim için de en önemli etkenlerden birisi budur çünkü bu zamanda sabırlı doktorlarla karşılaşmak büyük şans.
ö....s
Diş çekimlerim ve implant için kendilerine başvurdum tedavim halen devam etmektedir. Rahatlıkla güvenebileceğiniz güler yüzlü sabırlı bir hekim kesinlikle güvenle kendinizi emanet edebileceğiniz profesyonellikte çalışıyor.
ha...a
Oncelikle Sevket Hoca isinde uzman kendine guveni sizede guvende hissettiriyor implant ve 20lik cekim yapti bugun kendisi cok korkuyordum ama hem kibarligi hem sakinligi hem ustaligiyla cok başarıli bir operasyon gecirdim.Tesekkurler
Şevket Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şevket Şahin, Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi.
Şevket Şahin adresi nerede?Şevket Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlıca Bulvarı 1251 sokak 1-D4 / Villa, 06790 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şevket Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şevket Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şevket Şahin hangi dilleri konuşuyor?Şevket Şahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şevket Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şevket Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şevket Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şevket Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Şevket Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri