Ana(Antinükleer Antikor)
Karaciğer Kan Testleri
Kolesterol Testi
Lenfaferez
Muayenehane
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Oksimetre
Ua(Ürinaliz)
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
l....b
Şevki bey çok kibar, bilgili, saygılı ve yardımsever bir doktor. Tiroid ve genel kan tahlili için gittim. Her şeyi açıklayarak yazdı ilaçlarımı ve tüm sorularımı cevapladı. Çok ama çok memnun kaldım, kesinlikle öneririm.
f ...a
Dr şevki Bey'e tiroit sorunumdan dolyai gitmiştim Allah ondan razı olsun sonderece iyi bir insan pozitif hastayla ilgili sevecen mesleğinde mükemmel
re...ş
Doktorluktan öte insan,Saygılı,merhametli,ilgili ve bilgili.Yıllardır tansiyon hastasıyım.Son zamanlarda ilaçlara bağlı gut çıktı.Bana bunu izah eden bir doktor olmadı.Şevki bey okadar güzel anlaTTI VE İLACIMI DEĞİŞTİRDİ .şİKAYETLERİM ÇOK.ÇOK AZALDI.Aktif hastanesi böyle bir uzmana sahip oldoğu için çok şanslılar
ar...ç
Hakikatten bende başka bir doktor vasıtasıyla gittim şevki beye güler yüzü, bütün hastalırı yaşlı, genç veya derdini anlatamayan tüm hastalara özel bir imtina gösterdiğini kendi gözümle görerek aynı şekilde bende muayene oldum , kendisinden de çok memnun olduk ve soran herkesede tavsiye ederim . Herşeyin para olmadığı sadece insanlığın varolduğunuda gösterecek insan umarım bu seviyeli düzeyiniz hep sürer. Saygılarımla
gü...n
Şevkii bey bugune kadar tanıdığım en iyi dr lar dan bir tanesii onun için para ikinci planda yer alıyor..önemli olan onun için hastasının sağlığı ve iyileşmesi ben onunnla börek taşım sayesinde tanıştım ama istanbulda olduğu sürece gittiği hastahnelere giiitm sanıırm en son düzceye tayini çıkmışş buna üzüldümm...yolunuz açık...rabbim yar ve yardımcınız olsun...meslek hayatınızda başarılar dilerim
ye...z
şevki bey hakikaten hastalarına çok ilgili,güleryüzlü ve pozitif bir insan...
ef...r
sayın şevki melikoğlu tanıdığım en iyi doktorlardan biridir hastayı yanlız bedenen değil ruhen de yardımcı oluyordu sıkıntılarımı ona iletip tedavi ediyordu ilaçla ve dinlemekle ona müteşekir boçluyum.
Şevki Melikoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şevki Melikoğlu, İç Hastalıkları. Size Şevki Melikoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kolesterol Testi, Karaciğer Kan Testleri, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Pdc-E2 Antijen(Antimitokondiyal Antikor), Abdominal Ultrasonografi, Esd (Sedimantasyon), Serebrospinal Sıvı Analizi, Abdominal Parasentez.
Şevki Melikoğlu adresi nerede?Şevki Melikoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şevki Melikoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şevki Melikoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şevki Melikoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şevki Melikoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şevki Melikoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şevki Melikoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Şevki Melikoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul İç Hastalıkları Uzmanları
Kocaeli İç Hastalıkları Uzmanları