Erzincan Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başbağlar Mahallesi 1430. Sokak, Erzincan
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
I
il...k
Telefon numarası doğrulandı
hocam öncelikle selamlarımı iletiirm hocam sorunum var bende saç kıran var ardahanda uzm dr ye gittim sonuç alamadım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim lütfen yardımınızı bekliyorum
mu...t
Telefon numarası doğrulandı
SLM:ben murat boztepe hınıs tan sedef hastasıydım şevki hocama geldim ve hastahanede yattım ben burda şevki hocaın şahsında ekibinede çok teşekkür ederim evimdeymişim gibi hisettiğim için alakaları için şu andaki sağlıklı halim için sonsuz teşekkür ediyorum hocam size ayrı bir saygım var o baba görünüşünüzün hakkını veriyorsunuz sizi ALLAH a emanet ediyorum Murat BOZTEPE
Şevki Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şevki Özdemir, Dermatoloji.
Şevki Özdemir adresi nerede?Şevki Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başbağlar Mahallesi 1430. Sokak Erzincan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şevki Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şevki Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şevki Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şevki Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şevki Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şevki Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Şevki Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar