Kaptanpaşa, Aydemir Kuyumculuk Üstü, Kongre Cd. No:24 D:Kat:1 Daire:1, Ardahan Merkez, Ardahan
Beier Cümle Tamamlama Testi
Beier Cümle Tamamlama Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Filial Terapi
c....h
Korkulu endişeli tedirgin bir anneydim Şevval hanımla tanışana kadar. İyiki tanıştık ona çok minnettarım bu kadar genç ve bu kadar başarılı olmasının yanında Çoçuklarla inanılmaz bir bağı var başarıların devamını diliyorum.
Değerli Psikoloğum Şevval Kurukaya Hocamla yakın bir zamanda tanışma fırsatım oldu. Yaşamım boyunca kendi psikolojik sağlamlığıma olan inancım sosyal çevremde beni hep güçlü bir role büründürdü. Ancak Şevval Hocamla tanışmamız hayatımın çok önemli bir dönüm noktası oldu. Şevval Hocam, ilk seansımızdan bugüne kadar farkında olmadan ihmal ettiğim kendimi yeniden tanıma fırsatını bana sundu. Böylece insanın asıl yolculuğunun kendine olduğunu öğrenme şansını yakaladım. Şimdi yaşama daha gerçekçi ve mutlu bakabiliyorum.İçimdeki yaşama sevincini tekrardan kazanma sürecinde edindiğim deneyim ve bilgiler sayesinde ruhumun iyileştiğini gördüm. Şevval Hocam dediklerinizi yapmaya devam ediyorum. Artık yolumu kendi ışığımla aydınlatabiliyorum. 2023 yılının en büyük süprizi sizin gibi bir psikologla tanışmak oldu. Sevgisi ve bilgisiyle ruhumu iyileştiren değerli psikoloğuma buradan şükranlarımı sunmak istiyorum. Artık dört mevsimi daha çok seviyorum. Saygılarımla…
y.....
Özellikle güneşin az doğduğu yerlerde insanlar da icindeki ışıklarını söndürmeye cok yatkın. Dostluğun sirdasligin samimiyetin tükendiği şu zamanlarda bi sicak insan tebessümü arar olduk. Biliyorum herkesin icinde yaşadığı buyuk yangınlar var. Ve inanın tek basiniza hallolmayacak. Hadi bi cesaret konusun, anlatın, insana merhem insandır ancak. Yaralarima dokunduğunuz için ve bu cesareti verdiginiz icin sonsuz teşekkürler sevval hanım
n....k
Şevval hanımla arkadaşım sayesinde tanıştım ve ilk günden bu güne (1,5 yıldır) içimi rahatlıkla ve güvenle açabildiğim tek insan o oldu. Güler yüz, tatlı dil, bunlar benim için çok önemliydi. Kendimi rahat hissetmediğim tek bir anım dahi olmadı. Onun yanındayken kendimi her zaman güvende hissediyorum. Kendimi bulmama, kendimi sevmeme, kaygılarımdan kurtulmama çokça destek oldu. Şu an kızım ve ben onun desteğinden her anlamda faydalanıyoruz. O bizim can dostumuz oldu. Burada onun için yazabileceğim güzel şeylerin sonu belkide gelmeyebilir. Mübalağa değil, gerçekten benim için hayatımdaki anlamı bambaşka. Ne kadar teşekkür etsem az gelir. Yolu her daim açık olsun. Başarısı artarak çoğalsın. Sevgiler.
f.....
Şevval hanımla bir arkadaşımın tavsiyesiyle görüşmeye başladım. O dönem çok büyük bir çıkmazdaydım ve desteğe ihtiyacım vardı. İyi ki kendisiyle tanıştım. Anlamlandıramadığım davranışlar ifadeler yoluma ışık olması sayesinde anlaşılır hale geldi. Sürecimiz devam ediyor. Kendi yolumda kendi fikirlerimle ve kendi kararlarımla ilerlediğimi hissediyorum. Güler yüzü için kendisine ayrıca minnettarım.
r.....
Müşfik,hanımefendi,salt kitabî bilgiyle değil kendi hayatında deneyimlediği ve özümsediği yaklaşımlarla yardımcı olan bir insan kendisi. Sanki bu iş için doğmuş, karakteri bu işe göre şekillenmiş,doğuştan getirdiği özellikleriyle de bu işe memur kılınmış gibi. Yoldaşlığınızla düşmemeyi değil,düşmekten korkmamayı öğrettiğiniz için minnettarım. Düşüp kaldığım yerlerden düşüp kalkmayı öğrendiğim için minnettarım.
ne...l
1 yıllık muhteşem bir farkındalık yolculuğunda harika bir rehber oldunuz. Hayatıma ve hayata dair birbirinden önemli kilit konulari konuştuk ve konuşmaya da devam ediyoruz. Kaybolmuş ve ordan oraya sürükleniyor gibi hissediyordum, neden hep aynı şeyler başıma geliyor diye sorup duruyordum kendime. Rehberliğiniz sayesinde ;hayatımın kontrolünü elime aldım. Artık daha anda kalabilen ve hayatının sorumluluğunu alabilen bir kişi oldum ve bu beni çok mutlu ediyor. Iyi ki psikoljik destek almaya karar vermişim ve iyi ki psikoloğum siz olmuşsunuz. Son olarak : Zorlu ve bir o kadar hayati olan bu yolculuğa çıkmayı düşünen arkadaşlarım çıkın o yolculuğa... Yanınızda yolunuza ışık tutulabilecek Şevval Hocam var.
tu...e
Şevval hanımla tanışmadan önce yaşadığım olayları kafamda fazlaca büyüterek karamsar bir ruh haline bürünüyordum. Ancak onun dünyasına girdikten sonra bakış açım tamamen değişti. Kızgınlıklarım empatiye, kırgınlıklarım ise sevgiye dönüştü. Bazı insanlar için hayatımızda iyiki var deriz ya. İşte o insan Şevval hanımdır.
i.....
Şevval Hanım ilk görüşmemizde bana sıcak yaklaşımıyla üzerimde ki gerginliği azalttı ve kendisine bir şeyleri daha rahat anlatmamı sağladı. Seanslarımızda kendimi tanımamı sağlıyor. Kötü olarak gördüğüm durumlarda ki iyiyi görmemi sağlıyor. Kendisiyle tanıştığım için çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
ba....
Şevval hanım benim tekrar hayata tutunmamı sağladı. Onun sayesinde tekrar hayat renklendi ve o renklerin güzelliğiyle ilk kez buluştum sanki. Hala ilaç tedavim devam ediyor ve onun sayesinde anksiyete bozukluğunu alt ettim. Ara ara yaşadığım atakları da onun öğrettiği tekniklerle hem n savuşturuyorum. Artık diyorum ki iyi ki sen varsın. Ben değerliğim. Ben varım....
Şevval Kurukaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şevval Kurukaya, Psikoloji. Size Şevval Kurukaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Randevu, Beier Cümle Tamamlama Testi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Beck Depresyon Ölçeği, Filial Terapi.
Şevval Kurukaya adresi nerede?Şevval Kurukaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaptanpaşa, Aydemir Kuyumculuk Üstü, Kongre Cd. No:24 D:Kat:1 Daire:1 Ardahan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şevval Kurukaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şevval Kurukaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şevval Kurukaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şevval Kurukaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Şevval Kurukaya hangi dilleri konuşuyor?Şevval Kurukaya ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şevval Kurukaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şevval Kurukaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şevval Kurukaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Şevval Kurukaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şevval Kurukaya hangi sigortaları kabul ediyor?Şevval Kurukaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.