Uzm. Kl. Psk. Şevval Özyüksel

Psikoloji · Daha fazla

Düzce 1 adres

Uzman Klinik Psikolog Şevval Özyüksel, lisans eğitimini,İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden 2019 yılında mezun olarak tamamlamıştır. Yüksek lisans tezini "Genç Yetişkin Bireylerde Sosyal Kaygı İle Erken Dönem Uyumsuz Şemalar Arasındaki İlişkinin İncelenmesi" üzerine yazmıştır. Bu süre zarfında Avustralya kökenli bir gelişim programında iki yılı aşkın süre boyunca çocuklar ve ebeveynler ile birlikte psikolog pozisyonunda çalışmış ve Yüksek Lisans eğitimini, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde, 2022 yılında tamamlayarak uzmanlığını almıştır. Lisans ve yüksek lisans eğitimi boyunca, çocuk- ergen ve yetişkin üzerine çeşitli terapi eğitimlerini almıştır ve 2022 yılında Düzce'de kendi psikoterapi kliniğini açmış olup, çocuk - ergen ve yetişkin danışanlara online veya yüz yüze olacak şekilde psikoterapi hizmeti vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Kültür Mah. Güven Sk. No:7, Düzce Merkez, Düzce 81010

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

Şevval hanıma arkadaşımın tavsiyesiyle başvurmuştum oğlumun öfke kontrolü sebebiyle ilk seanstan itibaren değişimini farkettim ve seanslara hiç aksatmadan devam ettim ve çok büyük faydasını gördüm iyi ki sizinle tanıştık ve sizin görüşleriniz sayesinde sağlıklı bir şekilde tedavimizi tamamladık. En önemlisi de samimiyetiniz, içtenliğiniz ve profesyonelliğiniz her zaman her konuda danışabileceğimiz bir uzman var artık hayatımızda başarılınız daim olsun.

• Uzman Klinik Psikolog Şevval Özyüksel Diğer  •

• I

Şevval Hanım'ı yine Doktor Takvimi yorumlarından dolayı tercih etmiştim. İlk görüşmemizde bana hissettirdiği ilk şey gerçekten profesyonel olduğuydu. Günümüzde oyun terapisi veren bir çok psikolog yada danışman görüyoruz fakat Şevval Hanımın gerek eğitimi gerekse mesleki bilgisi benim tercih sebebimdi. Oğlumun öfke kontrolü sebebiyle başvurmuştuk. Daha ilk seans bilgilendirmesinden sonra Şevval Hanım beni çok rahatlattı. Oğlum da ilk seanstan itibaren değişimi farkettik.
    Oğlumun gelişim sürecinde her zaman arayıp danışabileceğim bir uzman kazandım.
    Daha bir çok insana dokunacağınıza eminim Şevval Hanım,
    Sevgilerle.

• Uzman Klinik Psikolog Şevval Özyüksel Oyun Terapisi  •

• P

yaklaşık bir yıl veya daha uzun bir süre boyunca seanslarımızı devam ettirdik, en başta psikolojik danismanliga cok onyargili olsam da surec boyunca ve sonunda olusan sonuclardan memnunum diyebilirim kesinlikle. gayet saglikli bir iletisimimiz oldu bana farkli bakis acilarini gosterdi ve bu benim icin de iyi bir deneyim oldu.

• Uzman Klinik Psikolog Şevval Özyüksel Çocuk ve Ergen Psikolojisi  •

• H

Şevval hanımla görüşmeye başladığımızda kızım evden dışarı çıkmıyor ve çok sinirli ve alıngandı Şevval hanımım desteği ve yaklaşımı çok yumuşak ve soruna ve kızımın mutluluğuna yönelikti şimdi dışarıya çıkıp oyun oynuyor çok daha mutlu ve kendini değişitırmeye çok daha açık çok severek ve keyif alarak gittik seanslarımız bitti ama hep bizimle oldunu bilmek çok rahatlatacı.Daha önce gittiğim psikologlarda hep kendimi sorgulardım ama Şevval hanım işinde çok iyi ve hiç düşünmeden şüphesiz gittik kızımla

• Uzman Klinik Psikolog Şevval Özyüksel Psikoloji Randevusu  •

• H

Chat gpt nin önerisiyle tanıştık Şevval Hanım ile. Gerten işinde çok çok uzman. 2 buçuk yaşındaki kızımın kaka tutma problemi vardı. İlk seansta hemen rahatlama gösterdi. Günde 50 kere kaka kaka diye bağırıp yapamıyordu. Öncelikle bağırışlar azaldı. İkinci seanstan sonra tuvalete yaptı. E. Seansimizda veda seansı oldu. Sürecimiz hemen çözüme kavuştu.

• Uzman Klinik Psikolog Şevval Özyüksel Oyun Terapisi  •

• Y

Oğlum için başvurduğum bu süreçte bize hem profesyonel hem de samimi bir şekilde destek verdiniz. İlk görüşmeden itibaren güven veren yaklaşımınız ve çocuğumla kurduğunuz sağlıklı iletişim sayesinde çok güzel ilerlemeler kaydettik. Hem ebeveyn olarak bize yol gösterdiniz hem de oğlumun kendini daha iyi ifade edebilmesini sağladınız. Tedavi sürecimizi sağlıklı bir şekilde tamamlamış olmak bizi çok mutlu etti.Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Uzman Klinik Psikolog Şevval Özyüksel Çocuk ve Ergen Psikolojisi  •

• Y

Oğlumun diş gıcırdatması sebebi ile Şevval hoca ile görüşme sağlık ve yaklaşık 6 ay kadar terapiye gittik. Süreç içerisinde Şevval hocamın yönelendirmesi ile birçok konuyu destekleyerek oğlumun terapi sürecini bitirdik. Çocuklarla olan iletişimi muhteşem. Ebeveynler olarak yaptığımız hatalarımızı naiflikle söylüyor ve anlayışı ile her zaman ebeveynlere omuz veriyor.

• Uzman Klinik Psikolog Şevval Özyüksel  •

• F

Şevval hanıma 11 yaşındaki kızımın sınav kaygısı ve genel kaygıları konusunda yardım almak için başvurduk,çok kısa seanslarla süreci tamamladık.Sınav kaygısını yönetmeyi öğrendi kızım ve çok daha rahatladı ,yine bir ihtiyaç duyduğumuzda gideceğimiz uzman kendisi olacaktır.

• Uzman Klinik Psikolog Şevval Özyüksel Psikoloji Randevusu  •

Şevval hanıma oğlumun okulda yaşadığı sosyal sorunlar sebebiyle gittik. Oğlumu biraz zor ikna ettik, ancak ikinci haftadan itibaren kendisi gitmek istedi. Üç buçuk aylık bir süreçten sonra okul ve arkadaşlarıyla ilgili bakış açısında değişiklikler oldu, Şimdi sosyal ortamda yaşadığı olumsuzlukları daha kısa sürede atlatabiliyor. Kendi davranış ve duygularını da daha anlaşılır şekilde ifade edebiliyor. Tedavi sürecinde Şevval hanımın diyalog kurarken önyargısız ve sıcak kanlı olması daha çabuk sonuç almamızı sağladı.

• Uzman Klinik Psikolog Şevval Özyüksel Bireysel Terapi  •

• Y

Şevval Hanımla 20 yıldan fazla devam eden panik ataklarım dolayısıyla terapiye başladık.10 aylik bir surede çok yol aldık.Danışanını iyi analiz edip süreci birlikte ihtiyaca yönelik ilerletmesi güvende hissettiriyor ve süreci hızlandıriyor.Ataklarımı yönetebildiğim ve hayattan zevk almayı başardıgım anlarımın artmasına büyük katkısı olan Şevval Hanımı kesinlikle öneririm.

• Uzman Klinik Psikolog Şevval Özyüksel Bilişsel Davranışçı Terapi  •