Farilya İş Merkezi, Ufuk Ünv. Cd No:8/31 Kat:8 06510 Çukurambar-Çankaya/Ankara, Ankara
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Standardize Mini Mental Test
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
CAN Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Bilişsel Davranışçı ekolünü benimsediğim için başta Hakan Türkçapar olmak üzere birçok değerli uzmandan eğitim aldım/yeni eğitimlere katılarak bu alanda uzmanlaşma yolunda ilerliyorum.
Kötü süreçlerimi daha sağlıklı atlatmamı sağladı.Kendimi daha iyi anlıyorum ve daha sağlıklı kararlar veriyorum
s....b
Şevval Hanım sayesinde kendimi sosyal anlamda daha aktif hissediyorum. Sipariş verirken dahi zorlandığım bu evrede bana ışığı ile destek oldu. Sizi tanıdığıma çok memnum oldum.
y...
Yas sürecinde psikolog arayışındayken Şevval Hanım ile karşılaştım. İlk seansta çok zorlanmış olmama rağmen şu an kendimi daha sağlıklı hissediyorum. Çevrem tarafından da aynı sözleri duyuyorum. 2 yıldır süren bu yas sürecimi Şevval Hanım ile sonlandırdım diyebilirim. Her zaman destek oldu, yorumları, bana olan soruları beni çok düşündürdü. Karşılaştığıma ve terapi sürecinde onunla ilerlediğim için memnunum.
m....a
Herkesten ve her şeyden uzaklaştığım , yalnızlığımla boğulduğum bir dönemde bir tanıdığımın ısrarı ile temasa geçtiğim bir uzmandır kendisi. Iyikide ısrar etmişler ve görüşmüşüm. online olarak başladığımız sürecim hala devam ediyor. bir gün Ankara'ya gelip yüz yüze seansla devam ettirmek istediğim samimi bulduğum bir uzmandır kendisi.
k ...t
Harika bir terapi süreci geçirdim . Takıntılarım neredeyse bitti diyebilirim .Öz şevkat ,öz saygı ne kadar kıymetliymiş Şevval Hanım sayesinde öğrendim . Bu sürecin ne kadar önemli ve doğal olduğunu kendi iyileşme sürecinizde anlıyorsunuz.
ö....a
Kaygılarımın çok arttığı dönemde görüşmüştüm Şevval Hanımla. Açıklamalarıyla, sorularıyla, sorunumu ele alış biçimiyle gerçekten çok iyi geldi kaygılarımın azalmasında. Sürecimiz devam ediyor
Öncelikle Şevval hanımın bana karşı tavrı ve tutumu çok hoşuma gitti ve kendimi daha rahat edebileceğim bir ortam sağladığı için güvende hissedip takıntılı olduğum konuyu rahatça anlatıp üstesinden gelmeyi başardık
h....k
Kendimi çok kötü hissettiğim bir dönemde karşılaştım Şevval Hanımla. Gerçekten beni çok iyi anladı. Bu süreci onun sayesinde daha kolay atlatabildim. Aslında yapmam gereken şeyleri anlamış oldum diyebilirim. Kendimi daha iyi hissediyorum.
d....d
Şevval Hanım sizi tanıdığım için çok şanslıyım. Hayata karşı bakış açımı değiştirdiğiniz, ağacıma korumalık ettiğiniz, karanlıklarla dolu gökyüzümdeki perdeyi kaldırıp bana binlerce renk olduğunu gösterdiğiniz için minnettarım. İyikim oldunuz.
Şevval Tetik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şevval Tetik, Psikoloji. Size Şevval Tetik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Standardize Mini Mental Test, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çözüm Odaklı Terapi, Ön Görüşme, Mental Muayene, Hastalık Hastalığı (Hipokondriyazis) Tedavisi.
Şevval Tetik adresi nerede?Şevval Tetik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Farilya İş Merkezi, Ufuk Ünv. Cd No:8/31 Kat:8 06510 Çukurambar-Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şevval Tetik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şevval Tetik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şevval Tetik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şevval Tetik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Şevval Tetik hangi dilleri konuşuyor?Şevval Tetik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şevval Tetik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şevval Tetik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şevval Tetik hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Şevval Tetik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şevval Tetik hangi sigortaları kabul ediyor?Şevval Tetik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar