Şu anda bağlı olarak çalıştığı Bakırköy ve Üsküdar'da bulunan kliniklerde, bütüncül bir yaklaşımla Çocuk-Ergen ve Yetişkinler ile bireysel terapilerini sürdürmektedir.
Çocuk Merkezli Oyun Terapisi,
EMDR-Göz Hareketleri ile Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşlemleme Terapisi,
Bilişsel Davranışçı Terapi,
Psikodinamik Yönelimli Terapi,
yaklaşımları kullandığı terapi teknikleri arasındadır.
Aynı zamanda çocuklarla bilişsel alanda da çalışmalar yapmaktadır. Disleksi olarak bilinen "Çocuklarda Okuma Yazma Güçlüğü" ve "Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu" gösteren çocuklara PREP (Pass Okumayı Geliştirme Programı) ve Attentioner Dikkat Güçlendirme Programı ile müdehalede bulunmaktadır.
UYGULANAN TERAPİ YÖNTEMLERİ
-EMDR-Klinik Psikolog Asena YURTSEVER
-Bilişsel Davranışçı Terapi-Dr. Cemil Çelik
-Psikodinamik Yönelimli Terapi-Prof.Doğan Şahin
-Çocuk Merkezli Oyun Terapisi-Kl. Psk. Mehmet Teber
-PREP Pass Okumayı Geliştirme Programı-Akademi Disleksi
-Attentioner-Çocuklar İçin Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Programı-Hülya Bingöl Çağlayan
-Wechsler Çocuklar için Zeka Ölçeği-IV (WISC-IV)-Türk Psikologlar Derneği
Projektif Testler
Travma Terapisi
WISC-IV Zeka Testi
y....t
Danışmanım, sağladığı güvenli ve destekleyici ortam sayesinde kendimi rahatça ifade edebildim. Göstermiş olduğu anlayış ve profesyonellik, duygusal zorluklarımı daha iyi anlamama ve başa çıkmama yardımcı oldu. Kendisiyle her görüşmemde daha güçlü hissediyorum.
su...
Şevval hanım ile terapi yolculuğum oldukça verimli geçti. Onunla çalışırken çok keyif aldım. Bir çok konuda bana çok katkısı oldu.
uğ...r
Öfke kontrolünde yaşadığım sorunlar yüzünden özel hayatımda birçok şey kötüye gidiyordu. Bana öyle basit çözümler sunmadı; aksine, öfkemin kaynağına inip anlamamı sağladı. Sanki yıllardır kendimi tanımaya çalıştığım, ama bir türlü başaramadığım şeyleri kısa sürede fark etmemi sağladı. Emdr yöntemi ile çalıştık. Öfkelendiren asıl şeylerin taa çocukluktan gelen şeyler olduğunu ve şimdi beni tetiklediklerini gördüm. Çok şaşırdım. Şuan fark ettiklerimle çok daha iyi hissediyorum
Beni yargılamadan, anlayışlı ve profesyonel bir şekilde dinledi. Zamanla sorunlarımın kökenini ve bu durumlarla nasıl baş edebileceğimi anlamaya başladım.
Bu süreçte belki herkesin sıkça karşılaştığı “kaygı bozukluğu” gibi yaygın bir problemim olduğunu düşündüm, ancak terapistimin kaygımın kaynağının sebeplerini bulması ve kaygıdan ziyade bu anılara odaklanması asıl problemin kaynağına odaklanmamıza sebep oldu. Şu an başladığım noktadan çok çok daha rahat hissettiğim bir süreçteyim.
se...a
Şevval hocadan yaklaşık 6 aydır üniversite sınavı kaygımdan dolayı online seans alıyorum. Hayatımın sadece sınavdan ibaret olmadığını fark ettim bu süreçte. Konuştukça aslında hayatımın birçok noktasına değiniyoruz beraber. Onun sayesinde kendimi tanıyorum.
ni...k
Sevval hoca ile kızımın dikkat eksikliği konusunda çok kaygılı bir dönemde tesadüfen karşılastık ve iyi ki karşılaşmışız inanılmaz pozitif ve olumlu bir insan daha ilk andan itibaren gerek bize gerek kızıma yaklasımı gerek ses tonu konuya hakimiyeti ile emin ellerde oldgmuzu hissettirdi test sonuçlarını bekledigimzden daha kısa sürede bize tesliim etti detaylı açıklamaları ile aklımzdakı tüm soru işaretlerini giderdi. Son derece sürece hakim ve pozitif bir insan.
Şevval hocamla kizim sayesinde tanistim kizimda disleksi +dikkat eksikligi vardi kizim 2 yildir terapi aldi ayrica dikkat bilişsel strateji calistik o kadar humanist yaklasimi varki seans sonrasi kizimda bende cok mutlu oluyoruz insallah birey olarak insani boyle iyi anlayan ve yardimci olan psikologlarin sayisi artar gercekten isini hakkiyla yapiyor iyiki tanimişiz
ha...a
Acı verici anlar yaşadım, ve bunları konuşmayarak anlatmayarak unutabileceğimi sandım. Ama Şevval hanımla seanslara başlayınca, güven veren varlığı sayesinde iyileşmenin içimdeki o derin yaraları nasıl sarmaya başladığını gördüm. Anlatabildim, ağlayabildim… anlattıkça iyileştim sanki. Eğer gerçekten köklü bir değişim ve kalıcı bir iyileşme istiyorsanız, bu süreçten kaçmak yerine adım atmak gerektiğini düşünüyorum. Kendi kabuğumdan çıkmamda, beni yeniden inşa etmemde ve gerçek anlamda iyileşmemde şevval hanımın rehberliği tarifsiz bir destek oldu.
f.....
Şevval hanıma kaygılarım nedeni ile başvurmuştum. Daha ilk seanstan itibaren anlaşıldığımı hissetmenin beni yatıştırmasına şaşırmıştım. Karşınızda sizi gerçekten anlayan bir insanın olmasının ne kadar kıymetli olduğunu anlıyorsunuz. Devamında bu kaygıların kökenine inmeye başladık. EMDR yöntemi ile bu anıları calışıyoruz. Sürecimiz devam ediyor. Ve daha yolumuz var farkındayım. Hiç tereddüt etmeden tavsiye edebileceğim işinde profesyonel birisi kendisi .
d ...ç
Oğlumun okul ile ilgili problemi vardı bana aşırı bağlıydı okula gitmemek için hergün ağlıyordu kendine ve bize zarar verebiliyordu ve kaygısı çok fazlaydı.. Şevval Hanım sayesinde çözüme ulaştık. Çok yorucu yollardan geçtik ama bi tek şevval Hanım oğlumun sorununu çözebildi. Şuanda da dikkat dağınıklığı için başladık .Bu olayında Şevval Hanım sayesinde üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum.. İyiki şevval Hanımla yollarımız keşismiş...
Şevval Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şevval Yıldız, Psikoloji. Size Şevval Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler.
Şevval Yıldız adresi nerede?Şevval Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İcadiye, Cemil Meriç Sk. No:23 D:1 İstanbul
- Zeytinlik Mah. Türkçü Sk. Ferah Palas Apt, D:16/2 D:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şevval Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şevval Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şevval Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şevval Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Şevval Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şevval Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şevval Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şevval Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Şevval Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şevval Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Şevval Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu