Astigmatik Keratotomi
Göz Altı Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Seyda Atabay Özel Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Katarakt Ameliyatı
Keratektomi
Keratoplasti-Kornea Nakli
Kontakt Lens
Lasik
Seyda Atabay Özel Muayenehanesi
Lazer Termal Keratoplasti (Ltk)
Mikrovasküler Oklüzyon
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tonometri
Şaşılık Tedavisi
Seyda Atabay Özel Muayenehanesi
Op.Dr.ŞEYDA ATABAY 1996 yılında İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ'ne girmiş olup 2002 yılında üniversite eğitimini tamamladı.
İZMİR ATATÜRK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ'nde 2002-2008 yıllarında Göz hekimliği asistanlığını tamamlamış olup 2008 yılı Şubat ayından beri Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapmaktadır.
--Fatsa Devlet Hastanesi Sorumlu Göz Hekimi ve Muayenehane hekimliği 2008-2010,
--Ortağı olduğu Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Göz Hekimliği 2010-2012
-- Ortağı olduğu İzmir Özel AG Avrupagöz GÖZ HST DAL MERKEZİ Başhekim, Mesul müdür ve Göz Hekimi olarak 2012-2013 yıllarında görev yapmıştır.
Göz Katarakt Cerrahisi,Eximer Laser ( Lasik-lasek) ve Kapak bozuklukları - BLEFAROPLASTİ konularında çalışmaları mevcuttur.
di....
Sevgili meslektaşım Op. Dr. Şeyda Atabay 1 hafta önce üst göz kapağı ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat lokal anestezi altında hiç ağrı duymadan, sohbet ederek tamamlandı. Şeyda hanım ameliyat öncesi ve sonrasında herşeyi detaylı şekilde anlattı. Güleryüzü, pozitif yaklaşımı çok rahatlattı. Bilgisi ve tecrübesiyle sorunsuz bir ameliyat geçirdim. Ekibi ve hemşiresi Şule hanım sürekli bilgilendirme yaparak çok yardımcı oldular. Doktoruma ve ekibine Çok teşekkür ediyor ve gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Şeyda Hanım göz kapağı ameliyatımı yaptı. Öncelikle Göz doktoru olması benim ilk tercih sebebimdi. İçim daha rahat etti. Çok tatlı, güleryüzlü ve sakin yaklaşımı benim de süreci rahat geçirmemi sağladı. Öncesi ve sonrası bilgilendirmeler, sonraki günlerde hasta takibi beni çok memnun etti. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim. Fiziki ortam çok rahatlatıcı, sakin, telaş stres yok. Hemşirelerin yaklaşımı, açıklayıcı bilgilendirmeleri ve takipleri emim ellerde oluğunun hissini veriyor. Doktorumun elinin hafifliği, her soruma detaylı açıklayıcı cevapları doğru yerde olduğumun hissini verdi. İşini çok iyi bilmesi tecrübesinden çok memnun kaldım.
h ...y
Göz kapağı ameliyatı oldum izlerimi kimse farketmiyor bile. İşini seven ve başarılı bir doktor. Teşekkürler
p…....
Şeyda Hanım göz kapağı ameliyatımı yaptı.Öncelikle Göz doktoru olması benim ilk tercih sebebimdi. İçim daha rahat etti. Çok tatlı, güleryüzlü ve sakin yaklaşımı benim de süreci rahat geçirmemi sağladı. Öncesi ve sonrası bilgilendirmeler, sonraki günlerde hasta takibi beni çok memnun etti. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim.
e....s
Cok memnun kaldım uzun zamandır güvenilicek yer arıyordum dolgu için geldim gerçekten işlerinde çok başarılılar memnuniyet açısından çok iyi bir deneyimdi benim için tavsiye ediyorumm
f....k
25 gün önce Şeyda hanım alt ve üst kapak ameliyatımı gerçekleştirdi. Öncesinde çok tereddütlerim vardı ameliyat ile ilgili. Fakat sonuçtan çok memnun kaldım. 20 gün gibi kısa sürede neredeyse tamamen iyileştim. Dikiş izlerim görünmeyecek kadar az. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum..
y....ö
Yaklaşık 2 ay önce Op. Dr. Şeyda Atabay da üst göz kapağı operasyonu oldum. Gözlerimin Asya tipi bir yapısı var. Ben bu yapının bozulmasından endişe ettiğim için yaklaşık 6 yıl kadar sürekli doktor arayışında bulundum taki Şeyda hanımla tanışana kadar kendisine tarif ettiğim gözkapagı şeklini birebir yaptı. Artık makyaj yaptığımda belli oluyor ve yorgun görüntümde kalmadı. çok mutluyum ayrıca operasyon boyunca panik bir insan olmama ramen okadar hoş sohbetle rahatlattı ki zamanın nasıl geçtini anlamadım. Operasyon sonrası takipleride gayet başarılı herşey için kendilerine teşekkür ediyorum.
2 Yıl öncesine kadar yani Dr Şeyda hanımla tanışıncaya kadar botox yaptırmaktan yani donuk, mimiksiz bir ifadem olacağından çok korkuyordum ve kimseye güvenemiyordum. Şeyda hanım bir doktor olarak da insanlara yaklaşımı açısından da çok iyi ve güvenilir bir insan. Sırada göz kapağı ameliyatim var ve herkese tavsiye ederim Herşey için çok teşekkür ederim İyi ki böyle doktorlarımız var
m....
Şeyda hanım 1 yıl önce anneme üst göz kapağı ameliyatı yaptı. Annemi zar zor görüşmeye ikna ettim ama Şeyda hanımın ilgisini ve samimiyetini görünce ameliyatla ilgili hiçbir tereddütü olmadan ameliyat olmaya karar verdi. Ameliyat sonrasındaki süreç çok rahat geçti hiçbir ağrı sızı olmadan bu süreci atlattı. 4-5 ay sonra izi neredeyse yok denicek kadardı. Şuan ise hiçbir şekilde belli olmuyor ve annem artık o yorgun görüntüden ve aşırı kapak düşüklüğünden kurtuldu. Şeyda hanıma ve ekibine çok teşekkürler
f....d
Eşimle muayeneye gittik , yaklaşımı çok iyi ve çok sevecen bir doktor. Çok iyi karşılandık , Güler yüzlü ve sıcakkanlı bir ekip ile çalışıyorlar. Klinik çok temiz gönül rahatlığı ile giriyorsunuz. Rutin göz kontrollerimi yaptırdım ve her soruma içtenlikle cevaplar aldım. Şeyda Hanım' a ilgisi ve samimiyeti için çok teşekkür ederim çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Emeklerinize sağlık.
Şeyda Atabay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyda Atabay, Göz Hastalıkları. Size Şeyda Atabay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Kapağı Estetiği, Blefaroplasti, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Göz Altı Dolgusu, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Göz Kapağı Germe, Pdt(Fotodinamik Tedavi), Katarakt Ameliyatı, Mikrovasküler Oklüzyon, Keratektomi.
Şeyda Atabay adresi nerede?Şeyda Atabay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Manas Bulvarı Folkart Tower B Kule Kat: 22 Daire:2210 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyda Atabay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeyda Atabay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şeyda Atabay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyda Atabay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şeyda Atabay hangi dilleri konuşuyor?Şeyda Atabay ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şeyda Atabay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyda Atabay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şeyda Atabay hakkında ne düşünüyor?Toplam 279 hasta / danışan, Şeyda Atabay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeyda Atabay hangi sigortaları kabul ediyor?Şeyda Atabay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Axa Sigorta, Mapfre Sigorta, Vakıfbank Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları