Akupunktur Tedavisi
Çocuk Fizyoterapisi
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
nu...
I want to thank Ms. Şeyda very much. I was suffering from pain in the neck, shoulders and back, but thanks to her all my pain ended. She was patient with me and listened to all the details I told her. She is a beautiful person inside and out. She is a wonderful doctor .
İlk olarak çok temiz bir klinik olmasıyla birlikte tüm uzmanların güler yüzünden dolayı teşekkür ederim.Sırtım ve boynum tutulduğu için Şeyda Hanıma tavsiye üzerine gittim ilk seansdan bile inanılmaz rahatlamış ayrıldım.Seanslarımız devam ediyor ama kısa bir süre sonra tamamen iyileşip yanına sadece kahve içmeye gideceğim gibi.Ayrıca samimi güler yüzü ve tatlı dilli oluşu detaylı bir şekilde açıklama yapması sorduğunuz sorulara özenle ve geçiştirmeden cevap vermesi çok güzel kendisini tebrik ederim
ar...ş
belimde ve kalçamda canımı çok acıtan ağrılarım vardı.şeyda Karabağ fizyoterapistim bana bu konuda çok yardımcı oldu.kendisi gayet ilgili ve güleryüzlü bir kişi.ayrıca fizik tedavi seanslarımda bir sıkıntı yaşamadım kendisine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
mu....
Yıllar süren ağrı ve hareket kısıtlılığı sonucunda hayat çekilmez bir hale geldi. Bel ve boyun fıtığı hastasıyım fakat vücudumda gezen ağrılar ve kronik hale gelmiş kas ağrıları vardı ve nedenini bir türlü anlayamıyordum. Ta ki şeyda hanım ile tanışana kadar. Kendisinin bilgi birikimi tecrübesi ve bu donanımlarını doğru bir şekilde aktarabilmesi sayesinde rahatsızlığımın fibromiyaliji olduğunu anlamama yardım etti. Öncelikle kendisine bu kadar ilgili ve çözüm odaklı olmasından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bu tip hastalıklarda stres çok büyük bir etken oluşturuyor kendisinin pozitifliği motive edici ve doğru yaklaşımlarla sergilediği profesyonel tutum sayesinde daha konuşurken dahi iyilesme süreciniz başlamış oluyor. Bugün itibariyle 3. seansimizi gerçekleştirdik. Gayet iyi hissediyorum ve kendisine çok güveniyorum. Şeyda hanımı gönülden tavsiye ederim.
mu...l
Sevgili Fizyoterapistim Şeyda Hanım ile çalıştığımızdan beri antrenmanlarım daha rahat geçiyor. Sporcular için birebir iyileştirici yöntem ve egzersizleri var. İyiki tanıştık kendisi ile 3 ay çalıştık ve periyodik olarak tedavi almaya devam ediyorum. Çok teşekkür ederim.
s....s
klinik ve Şeyda hocam çok titiz ve özenli çalışıyorlar. Öncelikle güleryüzleri için teşekkür ederim. Sonrasında ise beni uyutmayan ağrılarımdan kurtaran Şeyda hanıma minnettarım. çok daha rahat uyuyorum.6 seans tedavi gördüm ve daha önce hiç olmadığım kadar rahatım.herkese tavsiye ederim.
Ben Şeyda Hanım'a hem boyun ağrısı için hem de bel ağrısı için gittim.Fizik tedavim ilk boyun için oldu, 3-4 seans sonrasında sonuç aldım.Özellikle kulunç vardı, boynumda düzleşme ve fıtık vardı. O seans sonrasında sıkıntı yaşamadım.Birkaç yıl sonra belimde rahatsızlık çıktı, işim ağır olduğundan bel ağrısı için gittim.İlk seansta masaj ve yine akupunktur tedavisine başladım.Fakat bel için tedaviyi devam ettiremedik.Yurtdışına çıkmam gerekti ama boyun tedavisinde kulunçlarım çok kötüydü, ağrım vardı.Hepsi geçti.Gayet güler yüzlü, anlayışlı, ilgili.Tedavi bittiğinde tekrar soruyor bir sıkıntı var mı diye.Çok ilgili ve çok iyi.
Şeyda hocam çok bilgili ve bilgi aktarımı çok iyi. 1 yıldır sırt ve boyun ağrılarım vardı. Rahatsızlığım hakkında beni çok iyi bilgilendirdi ve uygun yöntemle tedaviye başladık. İlk seanstan rahatlama hissettim.
öncelikle güler yüzünüz için çok teşekkürler şeyda hocam. benim sağ bel kısmımda eğilirken ve kalkarken zonklama ve yanma şeklinde ağrım vardı. ilk seansta uyguladığı manuel terapi ve elektronik cihazlarla beraber ağrı şiddetim ciddi derece azaldı4 seans ile konforlu bir yaşama geçtim. el emeğinize sağlık enerjiniz için de yeniden sizlere teşekkür ediyorum hocam.
n....y
uzun araştırmalarım sonucu Fzt. Şeyda hanımı buldum. dedikleri gibi şifalı elleri varmış. çok şiddetli kas ağrılarım vardı ve yürüme güçlüğü çekiyordum. beni muayene etti ve şikayetlerimin sebebini hemen açıkladı. birçok bilgilendirme aldım ve ilk seansımın sonucunda ağrılarımda fazlaca azalmalar gördüm ve çok rahatladım. Şeyda hanımın samimiyeti, güler yüzü ve bilgisi ile beni güvende ve doğru yerde olduğumu hissettirdi. kendisinden çok memnun kaldım. Cana yakınlığı için ayrıcı teşekkür ederim.
Şeyda Karabağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyda Karabağ, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Şeyda Karabağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Fizik Tedavi, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Boyun Fıtığı, Bel - Boyun Fıtığı.
Şeyda Karabağ adresi nerede?Şeyda Karabağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyda Karabağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeyda Karabağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şeyda Karabağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyda Karabağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şeyda Karabağ hangi dilleri konuşuyor?Şeyda Karabağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şeyda Karabağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyda Karabağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şeyda Karabağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şeyda Karabağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Şeyda Karabağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeyda Karabağ hangi sigortaları kabul ediyor?Şeyda Karabağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizyoterapistler