Psk. Şeyda Şahin
Aydın Office Center, Bayır Mahallesi, Kemal Güneş Caddesi No:116, Kat:3 / 306, 78100 Merkez/Karabük, Karabük

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Psikoloji Randevusu +28 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +1 daha fazla

Psk. Şeyda Şahin

Merhaba ben Şeyda Şahin. Psikoloji lisans eğitimimi Hacettepe Üniversitesinden yüksek şeref öğrencisi ünvanıyla bitirdim.Lisans sürecimde çocuk esirgeme kurumunda ve özel kliniklerde staj yaptım.
Şimdi ise uluslararası geçerli olan aldığım eğitimlerle terapi yolculuğunuzda size eşlik etmek istiyorum♡

2-10 yaş arası doğumda zorluk yaşamış ya da okul/ tuvalet/ kardeş/ yemek ile ilgili zorluklar yaşayan, çeşitli kaygıları ya da fobileri olan çocuklarla ;
Evli/ bekar ilişkisi olan, ilişkisinde iletişim veya güven problemleri olan ya da partnerlerden birinin yaşadığı olumsuz bir deneyimin ilişkide de olumsuz etkisini gören çiftlerle çalışmaktayım.

Eğitimlerim:
Stan Tatkin ve Eda Arduman - PACT Çift Terapisi Byron Norton ve Nilüfer Devecigil -Deneyimsel Oyun Terapisi

Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kendimle yüzleşmek zordu zorlandım zorlanmama rağmen kendimi anlatmak iyi hissettirdi. Bu yolda onunla olmak güzel beni dinlemesi bana dair bir şeyler not alınması tekrar konuşabilmek aynı konuyu güzel. Sadece şu olabilir zoom üzerinden veya kaydedilebilir bir uygulamadan seanslarimizi yapsak süreci gözlemlemek keyifli olur.

Psk. Şeyda Şahin

Görüşünüz için çok teşekkür ederim bundan sonraki süreçte kayıt alarak devam edebiliriz
Sizinle bu yolu yürümek benim için de güzel, yolculuğunuza hoşgeldiniz

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Şeyda hanım çok kibar, anlayışlı birisi. Uzun bir ilişkim vardı kız arkadaşımdan ayrılmıştım bu süreci düzgün şekilde atlatmama yardımcı oldu. Kendisinin empati yeteneği çok yüksek ve sizi anladığını belli ediyor. İlişkimde yaptığım hataları da bana çok güzel şekilde açıkladı. Kendisi anlayışlı ve kesinlikle insana iyi gelen birisi. Mutlaka tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Şeyda hanımdan kızım için destek almıştık. Okula uyum sürecimizde bize yardımcı oldu ve kızımıza nasıl yaklaşırsak daha iyi bir ilişki kuracağımızı öğrendik. Eşimle de bu süre içerisinde ilişki kalitemiz arttı. İyi ki gitmişiz

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Şeyda Hanımdan çift terapisi aldık. Almaya da devam ediyoruz. İçtenliği ve bizimle ilgilenmesi beni en etkileyen özellikleri oldu. Çok verimli ve keyifli seanslar geçiriyoruz. Eşimi ve beni çok iyi anlayıp çok iyi takip ediyor. Çözümleri ve terapi sürecindeki görüşleri bize çok iyi geldi. İlişkimiz de birbirimizi daha iyi anlamamıza ve iletişimimizi arttırmamıza çok büyük katkıları var. Bir çok sorunumuzu onun terapileri sayesinde kavga etmeden çözdük. Mükemmel ilerleme kaydediyoruz.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

5 yaşında bir kızım var. Okul ile ilgili bazı uyum problemleri yaşıyorduk, ayrıca her geçen gün içine kapanıyordu. Biz de Şeyda hanımla görüştük ve oyun terapisi yaptığını, bizleri nelerin beklediğini bize açıkladı. Çok sıcakkanlı ve güler yüzlüdür, kafamızdaki her soruyu sakince ve detaylıca açıkladı. Her hafta 45 dk çocuğumuzla 15 dk bizimle görüşüyor. Çocuğumuzun davranışlarının altında yatan sebepleri öğrenmekle birlikte onla ve eşimle olan iletişimde nelere dikkat etmemiz gerektiğini öğrendik. Çok memnunuz, çocuğundaki değişime şahit olmak her seferinde beni daha da mutlu ediyor.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Şeyda hocama yaklaşık iki aydır gidiyorum kendisi güleryüzü ve özverisiyle en zor zamanlarımda bana çok yardımcı oldu.Bir çok problemimi beraber aştık çözümleriyle hayatıma dokundu.Çok memnunum Şeyda Hocam’dan