Fahrettin Kerim Gökay Caddesi,Feneryolu Mahellesi,Çamtepe Sokak,Corner Palas No:2/9 Göztepe, İstanbul
Alkali Diyet
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
ga...
Tanıdık tavsiyesiyle gittim. Çok güler yüzlü bir diyetisyen. İlgisi çok memnun ediciydi. 7 kilo verdim 1,5 ayda. Gayet sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Sizi tanıdıktan sonra yaşam tarzınıza uygun bir liste hazırlıyor ve zorlanmıyorsunuz. Bir kaç arkadaşıma da tavsiye ettim. Devam ediyorlar ve çok memnunlar. Kendisine selamlarımı iletiyorum.
si...
Bir spor salonunda broşürünü gördüm ve gitmeye karar verdim. Ben çok fazla kilolu bir insan değilim. Sürekli spor yapan birisiyim.Fakat kıramadığım bir-iki kilom vardı o nedenle gitmiştim.Aynı zamanda beslenirken kendimce yaptığım yanlışlarım vardı ve sayesinde doğru beslenmeyi öğrendim. Kıyafetlerimin içerisine daha rahat girmemi sağladı. Çok memnun kaldım kendisinden.
i̇....
Şeyda Hanım'dan çok memnunum bütün günü iş yerinde geçiren çalışan insanlarız yanımızda öğünleri taşımadan dışarıda da bulabileceğimiz sağlıklı yiyeceklerden oluşan bir program hazırladı evde ki süreçlerde de ekstra eforlar sarfetmeyeceğim öğünler vardı yağ ve kas oranlarım için başlamıştım sonuçtan çok memnunum
bi...n
Ben sosyal medya üzerinden Şeyda Hanım'a ulaştım.Kendisiyle iletişim kurdum. Baya uzun bir süre takip ettim hatta o sırada başka bir diyetisyene gidiyordum. Sonra kendisinin asistanıyla görüştüm . Diyette herşeyi yiyebileceğimi gösterdi. Bugün 3. seansı aldım . Doğum kilolarım vardı. 20 günde 5 kilo 100 gr. verdim. Ben tatlıya düşkün bir insanım ona rağmen tarifleriyle kilo veriyorum. Çok da memnunum. Çok tatlı bir insan benim küçük oğlum bile kendisine hayran.
d....d
Sosyal medya üzerinden Şeyda Hanım'ın paylaşımları ilgimi çekti . Komşumla beraber gidiyoruz.Gayet de memnunuz yavaş ve güzel şekilde kilo veriyoruz. Verdiği liste doyurucu ve tatmin edici oluyor . Canınız ekstra birşey istemiyor. Eğer birşey çekerse kendisi ayarlamaları yapıyor . Çok sempatik ve çok tatlı bir bayan,her daim ulaşılabilir olması hoşumuza gidiyor.
ak...
1 ayda 5 kilo verdim. Büyük kısmı da yağdan gitti. Benim yaşam tarzıma uygun bir diyet listesi uyguladı. Tamamen benim takvimime uygun liste uygulandı. İnternet aracılığı ile ulaşmıştım ve herkese tavsiye ediyorum.
Şeyda Sular isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyda Sular, Diyetisyen. Size Şeyda Sular tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Enteral Beslenme, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Alkali Diyet, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri.
Şeyda Sular adresi nerede?Şeyda Sular şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fahrettin Kerim Gökay Caddesi,Feneryolu Mahellesi,Çamtepe Sokak,Corner Palas No:2/9 Göztepe İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyda Sular isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeyda Sular online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şeyda Sular isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyda Sular, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Şeyda Sular isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyda Sular bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şeyda Sular ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şeyda Sular hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Şeyda Sular hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler