Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
ATAKÖY 7-8-9-10. KISIM MAH. ÇOBANÇEŞME E-5, Üniversite Cd. A Blok Kat 6 NO: 20,, İstanbul
Online Diyet
Gelişme Geriliği
Gluten İntoleransında Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Online Görüşme
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
g....s
Çok genç ama oldukça dinamik bir diyetisyen. Bir arkadaşımın vasıtasıyla önce kliniğinde ben destek aldım. Kanser tedavisi görmüştüm ve iyileştikten sonra aldığım kilolar sebebiyle kendisine geldim. O kadar güzel listeleri var ve o kadar birebir ilgileniyor ki, kendisiyle 3 ayda 12 kilo verdik. Asla aç bırakmıyor, birebir ilgileniyor. Ardından 16 yaşındaki kızım da başladı ve 2 ayda 9 kilo verdi. Kendisiyle sürece devam ediyoruz.
Bir arkadaşımın vasıtasıyla tercih ettim.Çok memnun kaldım.Ne zaman mesaj atsam hemen cevap verdi.Çok tatlı ve temiz bir danışman, tekrardan danışanı olmak isterim.Süreçte 7 kilo verdim.Şeydanur Hanım hayatımda olmadığında iradem zayıf olduğundan eski hayatıma geri döndüm,çok fazla dikkat edemiyorum kendisiyle çalıştığım süreçteki gibi.Kendisi beni motive ediyor.
Ben kendisinden gayet memnunum,çok ilgili bir danışman.Kilo vermek için tercih ettim.Benim sağlık sorunlarımdan dolayı kilo veremedim ama sağlıklı beslenmeyi ve en azından su içmeyi öğrendim.
Çok memnun kaldım.Farklı alternatifler sundu.Sosyal medyadan tesadüfen buldum.Kilo vermek için tercih ettim.Süreçte olumlu sonuç aldım.
Memnunum.Sağlıklı beslenmek için tercih ettim.Çok ilgili bir danışman.Verilen liste bana uygundu,kolaylıkla uygulayabildim.İncelmelerim oldu vücudumda,kilo verdim ve istediğim kiloya ulaştım diyet sonucunda. Çevremde görenler de inceldiğimi fark ediyor.
Çok güzel zayıfladım kendisiyle beraber, hatta listemi haftalık olarak gönderiyor. Online diyet de yaptım kendisiyle beraber, bizzat görüntülü konuşarak ve gönderilerde bulunarak bu süreçte de destek oldu ve ilgilendi benimle. Güzel zayıfladım, memnun da kaldım. 8 haftada 12 kilo verdim sayesinde. Şu anda yönlendirmeleriyle beraber de devam ediyorum düzenime. Kendisi çok güleryüzlü, samimi ve başarılı bir diyetisyen bence. Daha yolun çok başında ama güzel ilerleyeceğine eminim.
p.....
Her şey Şeydanur Hanım sayesinde çok güzel gidiyor. Kendisi danışanıyla ilgilenen, motivasyonunu her zaman yüksek tutan bir diyetisyen. Sağolsun, çok teşekkür ediyorum destekleri için. 6. haftamızı görüşmekteyiz kendisiyle ve 6 kilo 900 gram kadar kilo kaybım oldu sayesinde. Bu süreçte 1 hafta kadar özel sebeplerden dolayı programımı uygulayamadım ama tekrar şu anda devam ediyorum uygulamaya. Diyetisyenden çok arkadaş gözüyle bakıyorum kendisine zaten. Bu anlamda da güven duyuyorum, bu da beni rahatlatıyor. İlerleyen zamanlarda daha fazla kilo verdikçe vücut olarak da her şeyin değişeceğini düşünüyorum.
İstediğiniz zaman arayıp ulaşabildiğiniz, iletişim açısından hiç sıkıntı yaşamadığınız ve gayet ilgili olduğunu düşündüğüm diyetisyen Şeydanur Hanım'dan destekleri için çok memnun kaldığımı söylemek istiyorum. 1 aydan fazla bir süreyle bir paket dahilinde görüşme sağladık kendisiyle. Toplamda yağdan olmak üzere 6 kilo kadar kaybım oldu. Çok dahası olurdu ama yağdan kaybedip kastan aldığım için süreci bu şekilde ilerlettik. Tekrar bir paket alıp görüşmeye devam etmeyi de düşünmüyor değilim. Aslında ilk olarak bacaklarımın çok ağrımasıyla başladı bu diyet sürecim. Kendisi bunun fazla yağlardan kaynaklandığını düşünerek beni yönlendirmeye başladı. Şimdi sayesinde ağrılarım kesildi, merdiven çıkabiliyorum. Ayrıca tansiyon ve şeker düşüklüğüm de var aç kalamayan biriyim, bu hissi kendisiyle beraber iyi programladık. Abur cubura da çok düşkün biriyimdir ama 1-1,5 aydır neredeyse hiç yemiyorum ve aç da kalmıyorum diyebilirim.
Ben zaten uzun zamandır diyet yapmaya çalışan fakat kendimi bir düzene oturtamayan biriydim. Sonrasında Şeydanur Hanım'la karşılaştım ve kendisiyle bu sürece önce online olarak başladık. Daha sonrasında da ofisine giderek yüz yüze görüşme sağladım. Yemek yemeyi ve abur cuburları çok seven biriyim. Diyetleri de 'yemek yememek' olarak algılardım her zaman. Sağolsun kendisi bana sık sık yiyip sağlıklı beslenince de kilo verilebileceğini gösterdi. Her gün için programlarıma uygun diyet hazırladı ve isteklerime de dikkat etmeyi ihmal etmedi. Yasakların değil de alternatiflerin olduğun bir program dahilinde ilerledik Şeydanur Hanım sayesinde. Ben hayatımda danışanlarıyla bu kadar rahat ve sıkı iletişim kuran bir diyetisyen daha görmedim, öyle söyleyeyim. Bir ortama girip ne yapacağınızı bilemediğinizde dahi kendisine yazabiliyor ve anında geri dönüşler alabiliyorsunuz. Bu benim için çok avantajlı bir özellikti.
d.....
Önce biraz tedirgin başlamıştım bu sürece; yapabilir miyim ya da güvenebilir miyim diye düşünüyordum. Ama sağolsun Şeydanur Hanım bu süreç boyunca desteğini ve çabalarını benden esirgemedi ve sayesinde istediğim kiloya ulaşabildim. 1 ay kadar görüşmemizin sonucunda 7 kilo vermiştim. Hatta diyeti bıraktıktan sonra bile verdiği tavsiyeler üzerine yine dikkat ettiğim için 8 kilo gibi bir kaybım daha oldu. Çoğu yiyeceğe karşı hep tedirgin yaklaşıyordum, takıntılıydım bu konuda. Ama kendisinin de destekleriyle beraber sevmediğim besinleri dahi tadıp, önyargılarımdan vazgeçtim.
Şeydanur Özpınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeydanur Özpınar, Diyetisyen. Size Şeydanur Özpınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Zayıflama.
Şeydanur Özpınar adresi nerede?Şeydanur Özpınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ATAKÖY 7-8-9-10. KISIM MAH. ÇOBANÇEŞME E-5, Üniversite Cd. A Blok Kat 6 NO: 20, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeydanur Özpınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeydanur Özpınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şeydanur Özpınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeydanur Özpınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Şeydanur Özpınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeydanur Özpınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şeydanur Özpınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şeydanur Özpınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Şeydanur Özpınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler