he...i
öncelikle dr tşk etmek istiyorum kendini göremeden adana cıbadem hastanesinden ayrılmış biz çok üzüldük ailecek benim bugüne kadar gördüğüm en iyi dr kendisine burdan ulaşa bilme fırsatı buldum bizim en zor günlerimiz geride bıraktığı için ne kadar tşk etsem azdır hakan bey sizi tanıdığımız için çook memnunuz size hayatta başarılar dilerim.saygılarımızla
Seyfettin Hakan Altan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seyfettin Hakan Altan, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Seyfettin Hakan Altan adresi nerede?Seyfettin Hakan Altan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seyfettin Hakan Altan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seyfettin Hakan Altan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seyfettin Hakan Altan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seyfettin Hakan Altan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seyfettin Hakan Altan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seyfettin Hakan Altan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Seyfettin Hakan Altan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları