1996 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başlayıp 2001 yılında aynı kurumdan uzmanlığını aldı. 2001-2004 yılları arasında Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Gastroenteroloji Bölümü’nde yan dal ihtisası yaptı.
Kasım 2006 tarihinde Doçentlik ünvanını aldı. 2008-2012 tarihleri arası Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gastroenteroloji Kliniği’nde şef yardımcısı olarak çalıştı. 2012 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne öğretim üyesi olarak atandı.
2013 yılında aynı kurumda Profesör akademik ünvanını aldı. 2016 yılına kadar da Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev yaptı.
2012-2015 yılları arasında Türkiye Bilimler Akademisi asosiye üyeliği yaptı. 2013 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde Johns Hopkins Üniversitesi Hastanesi’nde çalıştı.
İyi düzeyde İngilizce biliyor. Evli ve üç çocuk babasıdır.
v.....
Doktor Bey ile 2014 yılında babamın hastalığı sebebiyle Hacettepe Tıp Fakültesinde tanıştık. (hepatit c nedeniyle 3. evre siroz) Karaman ve Konya'daki doktorlar (doç, prof, özel, devlet birçok hastaneye gittik) karaciğer nakli harici tedavinin olmadığı ve ameliyatın çok riskli olduğu babamın masada kalma riskinin çok yüksek olduğu söylemişti. İnternetten özgeçmişine bakıp erken yaşta Prof olmuş demek ki iyi doktordur mantığı ile :) ama yinede moral bozuk şekilde son bir umut olarak Seyfettin Bey'e muayene olduk. Nakile o kadar şartlandık ki Doktor Bey ameliyata gerek olmadan tedavi olacağımızı söylediğinde uzun süre inanmamıştık. Kan sonuçları çıktıkça tedavi olduğumuza inanmaya başladık. Hap tedavisinin ardından babamın kanında hepatit c kalmadı. 2 yıl sonra Karaman'da hap reçetesi yazdırmak için gittiğimiz gastroentrolog hepatit c nin tedavisi yok siz bilemezsiniz tavrını görünce Doktor Bey'in bizim için ne büyük bir nimet ve şans olduğunu daha net anladık. 6 aylık süreçlerde kendisine kontrol muayenesi oluyoruz. Doktor Bey için ne söylesek az. İnsanlığı, bilgisi ile dört dörtlük bir insan.
s....z
Kendisi annemize 19 mayıs hastanesinde endoskopi ve kolonoskopi sonrası polipektomi operasyonu yaptı. Gerçekten çok başarılı, bilgili, deneyimli bir doktor. İnsanın içini rahatlatıyor, bilgilendiriyor, çok ilgili birisi. Çok büyük korkular yaşadığımız bir dönemden sonra iyi ki kendisiyle karşılaştık. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
se...k
HOCAMDAN RABBİM RAZI OLSUN EŞİMİ HAYATA BAĞLAYAN DOKTOR DİYEBİLİRM KENDİSİNE. PROF OLMAK AYRI BİR MEVZU KENDİSİ ÇOK MUTEVAZİ VE ÇOK EFENDİ BİR İNSAN ABİ BABA ARKADAŞ DİYEBİLİRİM.
Seyfettin Köklü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seyfettin Köklü, Gastroenteroloji, İç Hastalıkları.
Seyfettin Köklü adresi nerede?Seyfettin Köklü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Caddesi No:54/9 Kızılay Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seyfettin Köklü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seyfettin Köklü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seyfettin Köklü hangi dilleri konuşuyor?Seyfettin Köklü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seyfettin Köklü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seyfettin Köklü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seyfettin Köklü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seyfettin Köklü hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Seyfettin Köklü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Gastroenterologlar