![Seyfi Berk Hoşpehlivan-0](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/doktortakvimi.com/doctor/dfd73b/dfd73bbd7533c08a03b70fab75f779d9_large.jpg)
![Seyfi Berk Hoşpehlivan-1](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/doktortakvimi.com/doctor/cbda5f/cbda5fe853b36f4a9c4881d20c73949e_large.jpg)
![Seyfi Berk Hoşpehlivan-2](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/doktortakvimi.com/doctor/204a92/204a92267a4e5d8518d4aec749fa6cba_large.jpg)
Doğu Akdeniz Üniversitesi İngilizce Psikoloji mezunuyum. Mezuniyet sonrası Klinik psikolog Gökhan Çınar’ın Aile Danışmanlığı eğitimine katıldım. Eğitim sürecimde ekstra uygulayıcı eğitimlere katıldım. İstanbul Kent Üniversitesi’nden Bilişsel Davranışçı Terapi, Çocuk ve Ergenlerde BDT, MMPI ve Yetişkin Testleri programlarına katıldım. Daha sonra ise İstanbul Esenyurt Üniversitesinde Oyun Terapisi ve EMDR uygulayıcı eğitimleriyle eğitim sürecime devam ettim.
Şimdiki süreçte Masal Gemisi Gündüz Bakımevi’nde kurum psikologluğu yapıyor ve kurucusu olduğum İz Psikolojik Danışmanlık Merkezin de danışanlarımla online ve yüz yüze olarak çalışmalarıma devam ediyorum.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Deneyimsel Oyun Terapisi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Duygu Tanıma Testi
İz Psikoloji
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
tu...k
Seyfi bey e takıntılarım ve kaygılarım nedeniyle başvurdum. 3 aydır sürecimiz devam ediyor başlarda destek almaktan kaçınsamda naifliği ve yaklaşımıyla benide terapi sürecine ikna etti, şimdiden kendimi daha iyi hissediyorum. Başladığım dönemde ki ruh halimden beni uzaklaştırdığı için kendisine minnettarım
a...
Psk. Seyfi Berk Hoşpehlivan’ı sevdiğim insanlardan duydum ve müracaat ettim. Hayatımda olan takıntılarımdan dolayı yaklaşık 5 ay önce seanslara başladım. Bu süreç içerisinde Seyfi Bey'in uygulamış olduğu yöntemler ile olumlu anlamda yol kat ettik ve birçok takıntımın artık olmadığını fark etmeye başladım. Bu süreçteki bana olumlu katkılarından dolayı kendisiyle güzel bir süreç yürüttüğümüzü düşünüyorum.
e...
Uzmanıma internet üzerinden ulaştım. Günlük yaşantımı bir psikologla desteklemek ve bireyselliğimi güçlendirmek için başvurdum. Sürecim şu anlık verimli bir şekilde ilerliyor. Çevreme tavsiye ederim.
e...
Seyfi Bey'e bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Yaşadığım anksiyete üzerine başvurdum. Seyfi Bey'le seanslarımıza devam etmekteyiz. Bu süreçte kendimi hayatımda hiç olmadığı kadar iyi hissediyorum. Herkese tavsiye edebileceğim samimi, güler yüzlü bir psikolog.
a...
Tavsiye üzerine Psk. Seyfi Bey'e stres yönetimi ve kaygı bozukluğu üzerine ulaştım. Yaklaşık üç aylık süreç içerisinde yaşadığım kaygı durumunu Seyfi Bey'in yönlendirmeleri ile aştım. Empati gücü ve işindeki profesyonelliği ile bu süreci aşmamda büyük katkıları oldu. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
a...
Çevremizin tavsiyesi üzerine Psk. Seyfi Bey'e aile içi sorunlarımız üzerine ulaştık. Yaklaşık dört aylık süreç içerisinde yaşadığımız problemleri Seyfi Bey'in yoğun ilgisiyle aştık. Empati gücü ve işindeki profesyonelliği ile bu süreci aşmamıza yardımcı oldu.
Seyfi Berk Hoşpehlivan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seyfi Berk Hoşpehlivan, Psikoloji. Size Seyfi Berk Hoşpehlivan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Seyfi Berk Hoşpehlivan adresi nerede?Seyfi Berk Hoşpehlivan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Bulvarı No 215 Manisa Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seyfi Berk Hoşpehlivan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Seyfi Berk Hoşpehlivan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Seyfi Berk Hoşpehlivan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seyfi Berk Hoşpehlivan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Seyfi Berk Hoşpehlivan hangi dilleri konuşuyor?Seyfi Berk Hoşpehlivan ile İngilizce, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seyfi Berk Hoşpehlivan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seyfi Berk Hoşpehlivan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seyfi Berk Hoşpehlivan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Seyfi Berk Hoşpehlivan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seyfi Berk Hoşpehlivan hangi sigortaları kabul ediyor?Seyfi Berk Hoşpehlivan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.