Bilimsel çalışmalar, kongreler, kurs ve sempozyumlara uzmanlık eğitimi boyunca katılarak akademik ve klinik birçok çalışmanın içerisinde bulunmuştur.
Yurtiçinde ve yurtdışında eğitim programlarına katılmıştır. 2017'de dental implantlar ile ilgili doktora tezimi savunarak Ağız, Diş Ve Çene Cerrahisi alanında bilim doktoru ünvanını almıştır.
2017'den itibaren özellikle İzmir ve Manisa da Çene Cerrahisi Uzmanı olarak görev almaktayım.
Dental implant uygulamaları özel ilgi alanımın içerisine girmektedir
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Özel Smile İzmir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Cerrahisi
Diş Dolgusu
Diş Çekimi
Gülüş Tasarımı
Kemik Grefti
Çene Implantasyonu
İmplant
ti...
İnanılmaz derecede memnun kaldım. Çekimi hiç bir şekilde hissetmeden harikulade işlem ile gerçekleştirildi.
i̇...y
20 lik gömülü dişim yan durup yanındaki dişin içine girmiş durumda idi öğürme ve korkum vardı
Hocamız güzelce ön konuşma yapıp beni rahatlattı 15 dakika gibi kısa bir sürede problemsiz bir şekilde çekimimi sağladı benim gibi korkularınız varsa tavsiye ederim
gü...y
20 lik diş korkusundan 10 dakika boyunca titreyerek ağlayan bana 30 dakikada iki dişimide alan Seydi hoca şoku boşuna korkmuşum, boşuna üzmüşüm kendimi. Bugün 2. günüm, çok hafif sadece benim anladığım bir şişlik dışında herşey yolunda. Seyfi hocaya güvenin ve söylediklerini harfi harfine uygulayın.
Seyfi bey alanında çok iyi .Eli çok hafif yirmilik diş çekimi yaptırdım tavsiye ederim.
gü...r
Seyfi hocama gittiğimde implant yaptırmaktan korkuyordum fakat Seyfi hocamın eli baya hafif acı cekmedim hiç yapılırken yada sonrasında herhangi bir ağrım olmadı sayesinde daha güzel dişlere ve daha güzel ağız sağlığına kavuştum
ö....k
Seyfi bey e çene ve yüz ağrısı şikayetiyle muayene oldum.gerekli açıklamaları detaylı bir şekilde yaptı.nasıl bir tedavi seyri izleyeceğimizi anlattı.güven verici bir hekim
r.....
Seyfi Bey, her zamanki gibi çok rahat, çok profesyonel. Detaylı açıklama istediğimde tek tek ayrıntılı bri şekilde açıklaması ve beni ikna etmesi implant işleminde Seyfi hocayı tercih etmeme neden olmuştu. İyi iletişim her işin olmazsa olmazı. Profesyonel ellerde olduğumu bilmek ve güvende hissetmek tedavinin en iyi yönlerinden biriydi. Asistanı da benimle çok detaylı ilgilendi, hepsinin, tüm takımın ve en çok Seyfi Hocam'ın ellerine,emeğine, bilgisine sağlık :)
Hızlı ve anlayışlı bir doktor çok korkmama rağmen çok profesyonel biçimde gömülü dişimi çekti ve süreci daha kolay atlattım
d.....
2 tane 20 lik biri gömülü diş çekimine ellerim titreyerek gittim doktoruma zaten inanıyordum ama açıklaması işlemlerde hislerime tercüman olması zor bir işlemdi ve en kolay şekilde 10 dk gibi bir sürede tamamlaması harikaydi suanda yaklaşık 8 saat geçti işlem sonrasında ne bir ağrı ne şişlik gerçekten çok teşekkür ederim ben 40 yaşında ve yaklaşık 15 yıldır bu 2 dişi apseler ile çektirmeden çeken bir hasta olarak yazıyorum bu dişler herkesi sorunu bu sebep ile örnek olması adına herkese yazıyorum tekrar teşekkürler Seyfi bey
ze...
Alanında ciddi anlamda uzman bir çene cerrahı
Bilgisi deneyimi ve yaklaşımıyla hastaya güven veren bir hekim çene kemiğinde oluşan diş kistimi başarılı bir operasyon yaparak beni kurtardı yeniden doğmuş gibi oldum ne ameliyat sırasında ne de ameliyattan sonra hiç ağrı duymadım ağrı kesici bile kullanmadım herkese tavsiye edebileceğim bir hekim
Çok teşekkürler iyi ki varsınız!!!
Seyfi Kelebek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seyfi Kelebek, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Seyfi Kelebek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İmplant, Ağız Cerrahisi, Diş Çekimi, Çene Implantasyonu, Kemik Grefti, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Gülüş Tasarımı, Diş Dolgusu.
Seyfi Kelebek adresi nerede?Seyfi Kelebek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet Mahallesi, Şehit Fethi Sekin Caddesi Novus Tower, No: 4/B İzmir
- Ertuğrul Mahallesi, Böblingen Caddesi, No: 63/B İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seyfi Kelebek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seyfi Kelebek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seyfi Kelebek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seyfi Kelebek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Seyfi Kelebek hangi dilleri konuşuyor?Seyfi Kelebek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seyfi Kelebek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seyfi Kelebek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seyfi Kelebek hakkında ne düşünüyor?Toplam 77 hasta / danışan, Seyfi Kelebek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seyfi Kelebek hangi sigortaları kabul ediyor?Seyfi Kelebek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Yapı Kredi Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları