Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
si....
Seyfi Ozan hocamla arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Yüzümün doğallığı kaybolmadan daha fresh görünmek ve dudağımında bir miktar kalınlaşmasını istiyordum. Baby botox ve dudak dolgumu yapan doktoruma mükemmel sonuç için çok teşekkür ederim. Elinize bakışınıza sağlık.
Seyfi Ozan Şahbudak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seyfi Ozan Şahbudak, Sertifikalı Medikal Estetik, Aile Hekimliği.
Seyfi Ozan Şahbudak adresi nerede?Seyfi Ozan Şahbudak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mavişehir Yalı Mah. 6500 Sok. Ofis35 Apt. No:42 D:10 Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seyfi Ozan Şahbudak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seyfi Ozan Şahbudak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seyfi Ozan Şahbudak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seyfi Ozan Şahbudak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seyfi Ozan Şahbudak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seyfi Ozan Şahbudak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Seyfi Ozan Şahbudak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.