Turgut Reis Mah. Hastane Cad., Adıyaman
Barbaros Hayrettin Mah. Atattürk Blv., Adıyaman
mı...p
kıbrıstan yatalak 1 şekilde cem yücetaş hocaya gittim bana yaptığ başarılı opesasıyondan sonra eski sağlığıma kavuştum .şimdi ayakta duruşumu sayın şeyo cem yücetaşa borçluyum allah ondan razı olsun..canı gönülden teşekürlerimi sunuyorum.
se...n
2 YIL ÖNCE KIZIM YOĞUN BAKIMDA YATMIŞTI HASTANE YÖNETİMİNDEN VEDE DR SN ŞEYHO CEM YÜCETAŞ HASTAYA İLGİ VE ALAKADAN DOLAYI ÇOK MEMNUN OLDUM O ZAMANDAN BERİ TANIDIĞIM KİŞİLERE DOKTOR BEYİ TAVSİYE EDİYORUM VE KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM KENDİSİ KİŞİLİĞİ VE MESLEĞİYLE ÖRNEK VE DEĞERLİ BİR HEKİMDİR BUNDAN SONRAKİ MESLEKİ VE ÖZEL HAYATINDA CENABI ALLAHTAN KENDİSİNE SAĞLIKLI BAŞARILI MUTLU BİR YAŞAM DİLİYORUM
Şeyho Cem Yücetaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyho Cem Yücetaş, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Şeyho Cem Yücetaş adresi nerede?Şeyho Cem Yücetaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Reis Mah. Hastane Cad. Adıyaman
- Barbaros Hayrettin Mah. Atattürk Blv. Adıyaman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyho Cem Yücetaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeyho Cem Yücetaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şeyho Cem Yücetaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyho Cem Yücetaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şeyho Cem Yücetaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şeyho Cem Yücetaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Şeyho Cem Yücetaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.