ce...n
Benim ayağımda kireçlenmeden dolayı platin taktı doktor bey çok güzel ilgilendi hoşgörülü ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
üm...
Trafik kazası geçirdik ailecek. Benim ameliyatımı, annemin takibini yapıyor. Bacağıma platin taktı. Takibini yaptı . Sürekli ilgilendi.
me...l
Çok iyi bir hoca benim ayağına platin taktı ve çok iyi şimdi haftada 3 maç yapabilecek kadar iyi Allah razı olsun ondan
şe...k
elimdeki damar ve tendon kesiklerini çok güzel bir şekilde ameliyat etti ve kontrollerde çok güler yüzlü mütavaazi davrandı ve halen beni tedavi ediyor tşk ederim.
as...k
sağduyulu,hızlı ve kaprissiz çalışarak 2 asistan arkadaşıyla birlikte kızımın ayağını kurtardı
Seyithan Çetinkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seyithan Çetinkaya, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Seyithan Çetinkaya adresi nerede?Seyithan Çetinkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seyithan Çetinkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seyithan Çetinkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seyithan Çetinkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seyithan Çetinkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seyithan Çetinkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seyithan Çetinkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Seyithan Çetinkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları