Psk. Dan.
Seyithan Gözüaçık
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Pedagoji
İzmir 2 adres
Meslek yaşamı süresince birçok eğitim, kongre ve çalıştaylara katılmıştır. Bunlardan bazıları; Aile Danışmanlığı, Aile Arabuluculuğu Eğitimi, Oyun Terapileri Eğitimi, Transaksiyonel Analiz, Bilişsel Davranışçı Terapiler, Çözüm Odaklı Terapi, Yaratıcı Drama, EMDR Çocuk Eğitimi, Çocuk Ergenlerde Bağlanma Travmaları, GOTTMAN Çift Terapisi Eğitimleridir. Davranış bilimleri Enstitüsünden, EMDR 1 ve 2. Düzey Eğitimleri (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme), Çocuk EMDR eğitimi, Bağlanma Travmaları eğitimi, EMDR’de sık kullanılan protokoller eğitimi, Abdülkadir Özbek Enstitüsünden aldığı Psikodrama eğitiminin Temel ve İleri düzeyini başarı ile bitirmiş, Tez çalışmasını, boşanmış anne-baba ve çocuklarla çalışarak eğitimini tamamlamıştır.
Türk PDR Derneği, İzmir Psikodrama Derneği, EMDR Derneği üyesi olan Seyithan Gözüaçık 40. Uluslararası Katılımlı Grup Psikoterapileri Kongresinin Sekreterya görevini de üstlenmiştir.
Evli ve iki çocuk babası olan Seyithan Gözüaçık, çalışmalarını Aile, Çocuk, Ergen ve Yetişkinlerle sürdürmektedir.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Tümünü gösterSigortasız hastalar
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi +14 daha fazla
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
EMDR Terapi
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Beier Cümle Tamamlama Testi
Bireysel Yaşam Koçluğu
Cinsel Terapi
Doğum Terapisi
Psk Seyithan Gözüaçık
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
Şema Terapi
d.....
Kardeşim birinci sınıf öğrencisi, daha önce de Anaokuluna giderken zorlanmişti ve biz okul fobisinin farkında değildik o şekilde okuldan aldık o direnci görünce...Tabi artık ilkokul döneminde böyle bir şansımız yoktu. Yine başlayınca bu yıl ben gitmem okula orayı hiç sevmiyorum hatta karın ağrıları ve mide bulantısı eşlik edince bir arkadaşımın tavsiyesiyle seyithan hocaya gittik özelikle de Çocuk EMDR ile kısa sürede okulda kendini güvende hissetmeye başladı. Bu kadar kısa sürede çözüm bulduğumuz için iyiki Seyithan hocayla buluşmusuz dedik
Zamanın da karşılaması, güler yüzü ve ergen bireyimizin gösterdiği olumlu gelişmeler nedeniyle aile olarak destek almaya başladık kendisine saygı ve güven duyuyoruz.
Uzmanım Seyithan Bey den bende sizler gibi yorumları okuyarak terapi almaya karar verdim
İyi ki de bu kararı vermişim öncelikle artık psikolojim daha iyi kendime daha fazla güveniyorum ve travmalarımdan kurtuldum Seyithan Bey gerçekten çok profesyonel ve alanda kendini geliştirmiş bir psikolojik danışman EMDR terapi ile sizi ve travmalarınızı tedavi ediyor bu yorumu okuyan arkadaşlara ve çevreme gönül rahatlığıyla Seyithan Bey i tavsiye ediyorum
e...
Bir yakınımın tavsiyesiyle gittim. Sinir hastalığından ve depresyondan dolayı başladım. Çok ön yargıyla başlamama rağmen, iyi ki gitmişim, başlamışım diyorum. O kadar yardımcı oldu ki, günden güne kendimde olan değişimi fark edebiliyorum. Uzmanımın samimiyetinden zaten güven kazandım. Çevremde de tavsiye ettiğim insanlar var, açıkçası herkese tavsiye ediyorum.
Seyithan bey ile çok zor bir dönemimde, hayat dair tüm umutlarımı kaybettiğimde tanıştık. Daha önce başka bir terapistten çift terapisi desteği almış ama bir ilerleme yaşamamıştık. ilk defa anlaşıldığımı, duyulduğumu hissetmek çok kısa zamanda çok fazla yol almamı sağladı. Seyithan Bey evliliğimden, ailemden, kendimden, her şeyden umudumu kesmiş sadece gün doldurduğum, uykunun bile işkenceye dönüştüğü mutsuz günlerden tekrar heyecanlandığım, kahkaha atabildiğim günlere o kadar kısa zamanda ulaşmamı sağladı ki. Ben buradaki yorumlardan etkilenerek bir başlangıç yaptım. İlk adımı atmak zor olabiliyor biliyorum. Umarım benim de yorumum birinin kendisi için bir adım atmasına vesile olur.
Geldiğim gün çok kötüydüm ama 2 ay geçti kendimi çok iyi hissediyorum. Gelişme kaydettik.
t....b
Eşimle birlikte çift terapisi almak için Seyithan beye ulaştık. Herhangi bir referansımız yoktu. Araştırma yaparken kendisine denk geldik ve içimize sindiği için denemek istedik. İlk görüşmeden itibaren her seans içimize çok sindi. Eşimle evliliğimizin ilk yılı olduğu için aynı evde yaşamak, birbirimizin huylarına alışmak gibi çatışmalar yaşıyorduk. Seanslar bittiğinde kriz yönetimini çok iyi öğrenmiş olduk. Ve her ne kadar birbirimizi ne kadar sevdiğimizi bilsek de seanslar sayesinde Seyithan bey bunun çok daha gözle görülebilir hale gelmesine yardımcı oldu. Ara ara kendisinden randevu alarak işler büyümeden destek almaya devam etmek istiyorum açıkçası :) Gönül rahatlığıyla deneyimlemenizi tavsiye ederim. Çıkmaz gibi görünen yollar her zaman bir yere çıkar diye düşünüyorum artık. Bu
öz...
Son derece anlayışlı, danısanla iletişimi ve ilgisi gercekten mükemmel. Annemin, babamın vefatından sonra 1 yıl süren inkar durumunu birden fazla teknik kullanarak çok kısa sürede tekrar psikolojik sağlığına kavuşmasını sağladı. Simdi sıra bende.
Eşimle beraber başladığımız danışma ve terapi sürecimizde Seyithan Hocamız her türlü desteği sağladı, süreci uzmanlığı ve tecrübesi ile yönetti. Çift olarak geldiğimiz ilk günden sonra eşimle terapilerimizi ayırarak ve sürecimiz uygun noktaya geldiğimizde tekrar çift olarak devam ettirdi ve sürecimizi adeta omuzlarımızdan tüm yük kalkmış bir şekilde tamamlamamızı sağladı.Tüm çözülemez gibi gelen sorunlarımızı Seyithan hocamız ile emdr ve muhtemelen farketmediğimiz teknikleri kullanarak çözmüş olduk.
Sevgiler
l.....
Kızım 16 yaşında iki yıldır nedenini bilmediğimiz bir şekilde okul fobisi ve okul kaygısı ile cebeleşiyordu. Evden çıkmak, hatta odasından da çıkmak istemiyordu. Kimseyle konuşmuyor iletişime geçmek istemiyordu. Seyithan hocadan destek alan bir arkadaşımız sayesinde biz EMDR terapi ve hocamızla bulustuk şuan çocuğumu sağlıklı görmek ve bizle iletişime geçtiğini, okulu ve arkadaşları ile buluştugunu görünce çok mutlu olduk iyiki tanışma şansımız olmuş.
Seyithan Gözüaçık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seyithan Gözüaçık, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Pedagoji. Size Seyithan Gözüaçık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi.
Seyithan Gözüaçık adresi nerede?Seyithan Gözüaçık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahariye mahallesi No :9 /7 İzmir
- Online Randevu İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seyithan Gözüaçık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seyithan Gözüaçık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seyithan Gözüaçık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seyithan Gözüaçık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Seyithan Gözüaçık hangi dilleri konuşuyor?Seyithan Gözüaçık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seyithan Gözüaçık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seyithan Gözüaçık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seyithan Gözüaçık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seyithan Gözüaçık hakkında ne düşünüyor?Toplam 86 hasta / danışan, Seyithan Gözüaçık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.