Psk Şeyma Alkaş;İstanbul Aydın Üniversitesi Psikoloji bölümünde okurken Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ve İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Psikiyatri servisinde staj yaptım. Mezun olduktan sonra çeşitli eğitimler aldım. Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi koordinatörlüğünde verilen Aile Danışmanlığı eğitimimi tamamladım.
Şuan online olarak danışan kabul ediyorum.
Aldığım eğitimler:
Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
Psiko-onkoloji Eğitimi
MMPI
Yeme Bozuklukları Eğitimi
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi
Temel Mindfulness Eğitimi
Şuan online olarak danışan kabul ediyorum.
Aldığım eğitimler:
Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Şeyma Alkaş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Şeyma Alkaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyma Alkaş, Psikoloji. Size Şeyma Alkaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Randevu.
Şeyma Alkaş adresi nerede?Şeyma Alkaş adresini belirtmedi. Şeyma Alkaş yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Şeyma Alkaş adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyma Alkaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeyma Alkaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şeyma Alkaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyma Alkaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Şeyma Alkaş hangi dilleri konuşuyor?Şeyma Alkaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şeyma Alkaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyma Alkaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şeyma Alkaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Şeyma Alkaş hangi sigortaları kabul ediyor?Şeyma Alkaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.