Uzm. Psk. Şeyma Altınel 2009 yılında Maltepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nü kazanmış ve 2014’te lisans eğitimini yüksek onur öğrencisi olarak tamamlamıştır.
Balıkesir Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yüksek lisans kapsamında 1 yıllık stajını tamamlamıştır.Yrd. Doç. Dr. Kuntay Arcan tarafından verilen 84 saatlik teorik eğitimini almış olduğu Bilişsel Davranışçı Terapi süpervizyon eğitimini tamamlamıştır. Uzmanlık tezini tamamlayarak Uzm. Klinik Psikolog olmaya hak kazanmıştır.
Şu anda Balıkesir'de kendi kurmuş olduğu klinikte danışanlarına destek vermeye devam etmektedir.
Gaziosmanpaşa Mah. 209 sokak no:37 kat:2 d:3 Atatürk şehir hastanesi karşısı, Balıkesir
Davranış Bozuklukları
Evlilik Terapisi
Fobilerden Kurtulmak
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
e....a
Şeyma Hanım ile önce çift terapisi ile başladık. Şuanda bireysel devam ediyorum. Günden güne iyileştiğimi, değiştiğimi gördükçe çok mutlu oluyorum ve kendime güvenim geliyor. Çevremdeki insanların da değiştiğimi görerek geri dönüşte bulunmaları daha da başarılı hissettiriyor kendimi. Bu yıl kendime verdiğim en güzel hediye terapiye başlamak ve Şeyma Hanım’la bu yola çıkmış olmak.
i̇...ç
Birkaç aydır Şeyma Hanımın danışanıyım. Çözdüğümü sandığım ama çözemediğimi gördüğüm bazı konularla ilgili danıştım kendisine. Psikolog sürecine biraz önyargıyla bakan biriydim ama Şeyma Hanım süreci çok güzel yönetti. Çok memnun kaldım, kendini epey geliştirdiği aşikar, bir insanın hayatına bu denli dokunabilmesi çok güzel bir şey. Hayatıma dair bir çok beceri kazanmama yardımcı oldu.
be...
Alanındaki en iyi psikolog diyebilirim. Bana çok şey kattı. Farkındalıklarım arttı. Şeyma hanıma severek giderdim mutlu ayrılırdım. Bakış açımı genişletti,travmalarımı çözmemi sağladı. Sayesinde öz benliğime kavuştum. Şeyma hanımla terapi yapmak beni çok geliştirdi. Tüm bilgileriniz güler yüzünüz yardımlarınız destekleriniz için minnettarım
ba...n
Şeyma Hoca ile terapilerimde git gide yalnızca farkındalık artmıyor, aynı zamanda öfke kontrolü gibi eylemsellik gerektiren konularda da eyleme geçmek bakımından konsantrasyonum artıyor. Teşekkür ederim.
s....e
Şeyma Hanımdan çok memnun kaldık. Eşimle Evliliğimizle alakalı sorunlarımız için destek aldık. Birçok arkadaşım tavsiye etmişti. Bize çok iyi Geldi. İşini severek yapan güleryüzlü birisi. Bende ihtiyacı olan tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. Kenidisine emekleri için çok teşekkür ederim.
em....
Şeyma hanım ile her görüşmem büyük oranda rahatlamamı sağlıyor. İlgisine sabrına çok teşekkür ediyorum
Şeyma Hanım'dan çok memnunuz. Kendisine tavsiye üzerine ulaşarak görüşme sağladım. 5. seansımdayım ve sürecime devam ediyorum. Şeyma Hanım muhteşem ötesi bir uzman. Kendisi resmen beynimi okuyor, içimdekileri çok net biliyor. Çok güzel bir yol izliyoruz. Seanstan çıktığımda önce sıkıntılı oluyorum sonrasında değişmeye yavaş yavaş başlıyorum. Şeyma Hanım'dan aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnunum.
r....
Şeyma Hocamdan memnunuz. Oğlumla birlikte gittiğimiz zaman kendisi çok ilgili, yakın davranıyor o yüzden şimdilik iyiyiz. Şeyma Hocayla tavsiye üzerine görüşme sağladık. Yaklaşık 8-9 aydır danışmanlık hizmeti aldık ve devam ediyoruz. Davranışsal bozukluk olduğu için çocukta çok fazla değişimler yok ama zamanla olacağına inanıyorum. Kendisinden aldığım seanslardan memnunum.
şe...
Şeyma Hanım çok ilgili ve güler yüzlü birisi. Çalışanlarına karşı da son derece ilgili ve önem gösteriyor. Kesinlikle kendisinden çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Çalışma hayatında başarılar diliyorum.
Sıkılmadan dikkatle dinlemesini takdir ediyorum. Tedavi süreci için bulunduğu telkinler sayesinde her seansta kendimi biraz daha iyi buluyorum ve mutlu oluyorum. Arkadaşımla sohbet eder gibi sıcak bir ortam, seansa başlama ve bitirme süresi ile ilgili dakik olması, hiç zorlanmadan iletişim kurabilmemiz ayrıca (bunu özellikle belirtmek istiyorum) seansla ilgili mektubumu, ilk kez eline almasına, yazımın kötü olmasına rağmen çok güzel diksiyon ve vurguyla okumasına hayran kaldım. Alanında çok tecrübeli buluyorum. Teşekkürler Şeyma hanım.
Şeyma Altınel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyma Altınel, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Şeyma Altınel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Şeyma Altınel adresi nerede?Şeyma Altınel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziosmanpaşa Mah. 209 sokak no:37 kat:2 d:3 Atatürk şehir hastanesi karşısı Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyma Altınel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şeyma Altınel uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şeyma Altınel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyma Altınel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şeyma Altınel hangi dilleri konuşuyor?Şeyma Altınel ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Şeyma Altınel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyma Altınel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şeyma Altınel hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Şeyma Altınel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir Aile İçi İletişim Sorunları
Balıkesir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Balıkesir Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Balıkesir Obsesif-Kompulsif Bozukluk