Uzm. Kl. Psk.
Psikoloji
İstanbul 2 adres
Davranış Bozuklukları
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Bağımlılık Terapisi
Tümünü gösterHizmetler
Mecidiyeköy Mh. Mecidiyeköy Cd. Yan yol Sok. Celilaga İş Merkezi No:10 Kat:5 Daire:19, İstanbul
Pedagoji Randevusu
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Afirmatif Terapi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Aile Dizimi
Aile Rehberliği
Uzm. Kl. Psk. Şeyma Boydak - Mecidiyeköy
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne Baba Ayrılığı
Dinamik Psikoterapiler
Doğum Psikoloğu
Doğum Terapisi
Uzm. Kl. Psk. Şeyma Boydak - Mecidiyeköy
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Uzm. Kl. Psk. Şeyma Boydak - Mecidiyeköy
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ebeveyn Danışmanlığı
Giresun Üniversitesi- Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik 2014
Belçika Gent University- Erasmus 2013
Sabahattin Zaim Üniversitesi- Psikoloji Lisans Bilimsel Hazırlık 2022
Yüksek Lisans:
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi- Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Tezli Yüksek Lisans 2019
Sabahattin Zaim Üniversitesi- Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans 2023
Psikoterapi Eğitimleri:
Davranış Bilimleri Enstitüsü- EMDR Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşlemleme Terapisi
İstanbul Psikodrama Enstitüsü / İstanbul Uluslararası Zerka Moreno Enstitüsü Psikodrama
İstanbul Psikodrama Enstitüsü / Çocuk Psikodraması
Deniz Altınay- Spontanite Tiyatrosu
Hipnotik Yendiden İşlemleme Terapisi
Sanat Terapisi
Kum Terapisi
Şeyma Boydak, İstanbul Şişli merkezindeki bireysel ofisinde çocuk, ergen, yetişkin, çift ve gruplarla psikoterapi çalışmalarını devam ettirmektedir.
a....a
İlişkiler ve iletişim problemlerim ile ilgili kendisine danışma fırsatım oldu. Devamında hayatımı değiştiren 2 yıllık bir terapi sürecini birlikte yürüttük. Şeyma Hanım ile yollarımızın kesişmesi hayatımın dönüm noktası oldu. Deneyimli ve işinin uzmanı bir terapist. Emin ellerde hissettim. İyi ki tanışmışız:)
s....
Şeyma Hanım a kendisiyle görüşen bir arkadaşımın önerisi üzerine başvurdum. Açıkçası son dönemde hem ilişkimde hem de kişisel hayatımda yaşadığım bir takım sorunlar gittikçe büyüyerek benim için içinden çıkılmaz bir hal almıştı. Süreç içerisinde Şeyma hanımın sakinliği, profesyonelliği, bana olan inancı ve anlayışı ile güçlendiğimi hissettim. Hayatımda problem olarak gördüğüm konuları tek tek ele alışı, beni her şeyin üzerinde tek tek düşünmeye, sorunlar için çözümler üretmeye cesaretlendirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Travmalarım üstüne uzun süredir çalışmak istiyordum. Sağlıklı iletişim kurabileceğim bir terapist arayışındaydım. Bir arkadaşım aracılığıyla Şeyma hanımla tanıştım. İlk görüşmemizde doğru bir uzmana başvurduğumu anladım. İşini hakkıyla yapan, iletişimi kuvvetli, şefkat dolu bir insan. Kısa zamanda uzun bir yol aldık. Kendisine teşekkür ediyorum.
e....ş
Kızım geçirdiği rahatsızlık için beni suçluyordu gitmesi gereken doktor kontrollerine bir türlü götüremiyordum. Ev içinde sürekli kardeşiyle kavga ediyorlar birbirlerine fiziki şiddet uyguluyorlardı. Ne yapsam kızıma gerçek anlamda ulaşamıyordum. Öğretmeni bir terapistten destek almamı önerdi. Kızım başta terapi almayı reddetti. Kızıma ulaşabilmek için ben görüşmeye başladım Şeyma hanımla. Sonrasında kızımı küçük bir ön görüşme yapmaya ikna ettim. Bizim yıllardır hissettiremediğimiz anlayışı, güveni hissettirdi görüşmeye devam etmek için kızımı ikna etti. Kızım yıllardır kimseyle paylaşamadığı için içinde biriken yoğun öfke birikimini Şeyma hanım sayesinde aştı. Kardeşiyle daha sağlıklı bir ilişki içindeler şuan hala katetmemiz gereken yollar var kızımla birlikte devam ediyoruz. Ailemiz içinde oluşturduğu huzur ortamı, kızımla iletişimi ve yıllardır benim de üzerimde biriken yorgunluğu hafiflettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum.
ng....
Boşandıktan sonra yaşadığım sorunlar nedeniyle çocuklarım için başladım kendim için devam ediyorum. Boşanma sonrası düzen değişikliği çocuklarımın okullarında gerilemelerine ev içinde huzursuzluklara ve benimle olan iletişimlerinde kopukluğa sebep oldu. Onlara ne şekilde yaklaşmam gerektiğini bilmiyordum. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Şeyma Hanımla görüşmeye başladık. Anlayışlı sıcak tavrıyla çocuklarımla yeniden iletişim kurmama, okullarında yeniden yükselişe geçmelerine benim de kendimi daha iyi hissetmeme sebep oldu. Şuan kendim için terapiye devam ediyorum geleceğe daha umutla bakmama sebep olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum.
Gecen sene çatışmalı bir bosanma süreci ardından çocuğumuzda degisik tikler, konusma bozukluğu ve kekelemeler başladı. Zaman zaman benle ve eski eşimle de görüşmeler yaptı. Çocuğumuzla yaptigi çalışmalardan sonra ondaki rahatlamayi görebiliyorduk ve bizdeki cok mu gec kaldik korkusu gittikce azalmaya başladı. Problemin nedenselliğini, gelisim dönemi ve ihtiyaçlarını en onemlisi de cocugumla empati kurabilmem konusunda eski esime ve bana cok yardimci oldu. Çocuğumuz su an gayet guzel konuşuyor ve atlattık şükür. Teşekkürler
i.....
Üniversite sınavına hazırlandığım hayatımın zaten zor devam eden bir döneminde en yakın arkadaşımın ölümü ile hayatın anlamını sorgulamaya başladım. Yaptığım her şeyin gereksiz, yetersiz olduğunu, hayatın çok boş olduğunu düşünmeye başladım. Arkadaşım için bişey yapamamak son aradığında telefonunu açmamış olmak kendimi suçlu hissettiriyordu. Rüyalarımda hala hayatta olduğunu hayattayken bişeyler yapmam gerektiğini bişeyler yapabilirsem onu kurtarabileceğimi görüyordum. Uyandığımda onun ölmüş olduğu gerçeğiyle yüzleşemiyordum. Her defasında aynı acıyı yeniden yaşıyordum. Ailem girmem gereken önemli bir sınavım olduğunu hayatın devam ettiğini benim de devam etmem gerektiğini söylüyordu ama ben devam edemiyordum. Şeyma hanımla görüşme ayarladılar. Şeyma hanım önce yasımı yaşamamı sonra yeniden toparlanmamı sağladı.
Kızımın karanlik korkusu var ve geceleri tuvalete tek basina gidemiyordu çoğu zaman da bizimle birlikte uyumak istiyordu. 3 yıl önce Seyma hanimla bir sure çalıştılar ve o süreci rahatlikla atlatabildik tabi bize de cok is düşmüştü işbirliği içinde calistik ve cok sey öğrendik. Kızımla iliskimiz de çok sağlamlasti. Kendisine teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim.
s....p
Şeyma hanımla oğlumun konuşma bozukluğu için çalışmaya başladık kendisi alışılmışın dışında daha empati kurarak oğluma ulaşmaya çalıştı biz ikinci terapiden sonra değişimleri görmeye başladık hem benim hem de oğlum için çok yararlı olucağını görebiliyorum kendisine bilgisi ilgisi ve çok teşekkür ediyorum daha fazla kişiye ulaşabilmesi ve ışık olabilmesi dileğiyle..
Oglum cok yalniz bir cocuk yeni kardesi dünyaya geldikten sonra iyice kendi dünyasına kapandi ve ona ulaşamıyorum. Muhabbet kuşunu cok severdi ve 2 ay önce kuşu kaybettik. 1 ay kadar da Seyma hanimla görüşüyoruz şimdilik memnunum oglumla bir ilişki kurmus olmalari bile benim icin mutluluk verici. Cok teşekkürler
Şeyma Boydak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyma Boydak, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Pedagoji, Psikoloji. Size Şeyma Boydak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Davranış Bozuklukları, Randevu, Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT), Online Danışmanlık, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi.
Şeyma Boydak adresi nerede?Şeyma Boydak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mecidiyeköy Mh. Mecidiyeköy Cd. Yan yol Sok. Celilaga İş Merkezi No:10 Kat:5 Daire:19 İstanbul
- Merdivenköy mh. Ressam Salih Erimez cd. No:12/1 İnta B Blok Sitesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyma Boydak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şeyma Boydak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şeyma Boydak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyma Boydak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Şeyma Boydak hangi dilleri konuşuyor?Şeyma Boydak ile İngilizce, Flemenkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Şeyma Boydak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyma Boydak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şeyma Boydak hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Şeyma Boydak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeyma Boydak hangi sigortaları kabul ediyor?Şeyma Boydak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.