Şeyma Çapar Beslenme Ve Diyet Danışmanlık Merkezi
Havzan Mahallesi, Nehir Sokak, Milat Plaza, No:7/4, Meram, Konya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Diyetisyen Randevusu

KTO Karatay Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2021 yılında mezun oldum.
2022 yılında kurmuş olduğum Şeyma Çapar Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi’nde hizmet vermekteyim. Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği, Schüssler Tuzları, Obezite, Diyabet, Onkoloji, Yemek bozuklukları gibi birçok alanda eğitimlere katıldım ve katılmaya devam ediyorum. Güncel bilgilerle hastalıkların kök nedenine inerek beslenmeleri planlayıp danışanlarımın hayat kalitesini iyileştiriyorum.

ÇALIŞMA ALANLARI

• Egzama, sedef, sivilce vs cilt hastalıklarında beslenme
• Ankizlozan Spondilit, Romatoid Artrit, Lupus, Behçet, Fibromiyalji vs Romatizma hastalıklarında beslenme
• Lipödem beslenmesi
• İBS, Ülseratif Kolit, Crhon vs Bağırsak hastalıklarında beslenme
• Migrende beslenme
• Tüp bebek ve infertilite tedavisinde beslenme
• Tiroid hastalıklarında beslenme
• Kardiyovasküler hastalıklarda beslenme
• Nörolojik hastalıklarda beslenme
• Diyabette beslenme
• Hamilelik ve Emziklilik Döneminde beslenme
• Çocukluk ve Ergenlik Döneminde beslenme
• Kilo alma ve kilo vermede beslenme

Sağlıklı yaşam ve kilo verme konusunda tavsiye üzerine randevu aldım. 2 yıl önce kendisine gitmiştim. Memnun kaldığım için tekrar tercih ettim. Danışan takibi çok başarılı. Danışanıyla birebir ilgileniyor. Ulaşılabilirliği çok yüksek bir uzman. Gece gündüz fark etmeksizin hemen yardımcı oluyor.

Tavsiye üzerine sağlıklı yaşam için başvurdum. 4-5 aydır beraberiz. Yaşam tarzıma göre liste hazırlıyor. Çok faydası oldu bana. Şeyma Hanım'dan memnunum. İyi bir uzman. Sürecim devam ediyor.

P

Dermatoloji doktorumun önerisi ile gittim. Geçmeyen sivilcelerim ve bağırsak problemim vardı. 2 ay eliminasyon diyeti yaptık. Denemem gereken ürünlerin listesini verdi. Bana hangi gıdanın dokunup dokunmadığını anlıyoruz. Ciddi anlamda faydasını görüyorum. İlgili bir uzman. İstediğim zaman kendisine ulaşabiliyorum. Her soruma karşı cevap alabiliyorum. Genel olarak memnunum kendisinden.

İlk cildiye'ye gittim. Sonra cildiye doktorumda diyetisyen önerdi. Şeyma Hanım ile tanıştım. Verdiği diyet listeleri ile tedavime cevap buldum. Bu süreçte kilo da vermiş oldum. Yediğim içtiğim gıdalardan dolayı cildimde sorun oluşuyormuş. Güzel sonuçlar aldım. Güler yüzlü bir uzman. Sorularıma net cevap alabildim. Her konuda destek oldu. Kızımda kendisine gitti. Ben memnun kaldım. Birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim.

Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için gittik. Arkadaş tavsiyesi ile kendisine başvurduk. Kızımda insülin direnci var. Buna göre diyet listesi hazırlıyor. Baya bir rekor kırdık. Çok memnunuz kendisinden. 3-4 aydır beraberiz. Sayesinde sağlıklı yaşamı öğrendik. Sürecimiz devam ediyor.