Diş Hekimi Randevusu
Gülüş Tasarımı
İmplant
20'lik Diş Çekimi
Şeyma Gök
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dikişsiz İmplant
Tam Diş Protezi
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
ne...ı
Hocam geçen sene çalıştığınız kilinikte dişime dolgu yapmıştınız.Dişimi kurtatmıştınız.İlginiz,hastanıza verdiğiniz önem için teşekkür ediyorum.Kanal yapılan diş tekrar tıkanmış.Farklı bir doktora gittim ama bana kanalın kapalı olduğunu söylemediği için çekilmesi gerektiğini söyledi.Virüs yüzünden kliniğe de gelemedim.Başka bir doktor uğraşacağını olmazsa çekilmesi gerektiğini söyledi.Tekrar teşekkür ediyorum.Şeyma hanım hem işinde iyi hem de gerçekten dişçiye korkmadan gideceğiniz iyi bir doktor.
g,...g
Şeyma Hanıma kanal tedavisi için gittim kendisi güzel bir şekilde tedavi süreci ni anlattı ve korkularımı yendim kendisine çok teşekkür ediyorum
de...i
Güleryüzlü oluşu ile korkumu yenmis olmama kliniğin en tatlı en içten hekimi diş çekimi yapıldı çok memnun kaldım hekimimizden her şey için teşekkürler
sa...
Uzun zamandan beri çürük dişlerimden dolayı sıkıntılar yaşıyordum
Bir arkadaşım gidip zirkonyum yaptırdını söyledi ve gayete sağlıklı ve güzel oldunu söyledi bunun üzerine bende gidip Dişlerimi yaptırmaya karar verdim
Şeyma hocam çok iyi şekilde ilgilendi için buradan çok teşekkür ederim
Hiç bir ağrı yaşamadım tedaviden bu zamana kadar. Ben çok memun kaldım " Yeniden güzel bir gülüşe sahip oldum"
ya...z
yillarca diş kokusundan doktora gidemiyordum.halen de kokum var ama şeyma hocayi taniyana kadar gercekten eli cok hafif ve çok özen gösteriyor meslek hayatinda başarilar hocam sayende bende rahatça gulebilecim teşekkürler
ha...a
Şeyma Hanıma ön dişlerimin görüntüsünden memnun olmadığım için tavsiye üzerine gittim.Kendisi detaylı bir muayene ile önce derin çürüklerimin tedavisini tamamladı.Ardından ön dişlerime Lamina uygulayarak istediğim estetik görüntüye kavuşmamı sağladı. Güleryüzlü ve profesyonel yaklaşımından çok memnun kaldım.Kendilerine çok teşekkür ediyorum.
bm...t
Diş ağrısı çektiğim için kliniğe gittim. Kendisi benimle gayet güzel bir şekilde ilgilendi. 2 dişimi çekip 6 tane dişime de dolgu tedavisi yaptı ve en ufak ağrı hissettirmedi. Bir seans ortalama yarım saat sürdü ve tedavi olduğum ortam sterildi. Hijyene dikkat eden birisi olarak gönül rahatlığıyla gidip tedavinizi olabilirsiniz.
Ön dişlerim.çoçukluğumdan beri düzensiz ve yamuk duruyordu bu beni.çok rahatsız etmeye başlamıştı tavsiye üzerine şeyma hanıma gittim ön dişlerime e max laminate ve zirkonyum yapıldı yeni gülüşüm sayesinde yeniden dünyaya gelmiş gibi hissediyorum memnuniyetimi buradan yazmak istedim kendisine çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim
ha...r
Diş ağrısı sebebiyle gittiğim klinikte 2 dişimin çürük olduğunu öğrendim ve onları çektirdikten sonra bugün dolgularımdan birisini bugün yaptı. Şeyma hocam benimle gayet güzel bir şeklide benimle ilgilendi ve hiç bir ağrı hissettirmeden yarım saat içinde tedavimi tamamladı. Temizlik ve hijyen konusunda da gayet dikkatliler. Gönül rahatlığıyla gidip tedavinizi olabilirsiniz.
si....
Şeyma hanım ile bir diş ağrısı ile tanıştım kendisinin Güler yüzü samimiyeti ve işinde ne kadar başarılı olduğunu kendimi tedaviye başladığımı şaşırmamla başladı çok korkuyordum bunca yıl diş korkusunun ne kadar gereksiz olduğunu güvenmenin en güzel halini Şeyma hanımla hissettim çok başarılı bir şekilde kanal tedavimi tamamladım ve devamında diş beyazlatma yaptırdım yeniden gülümsemek ve bembeyaz dişlere sahip olmanın yanında sigara içmeyi onun sayesinde bıraktım kendisine çok teşekkür ediyorumve herkese tavsiye ediyorum............
Şeyma Gök isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyma Gök, Diş Hekimi. Size Şeyma Gök tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Randevu, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Pembe Estetik.
Şeyma Gök adresi nerede?Şeyma Gök şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyma Gök isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeyma Gök online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şeyma Gök isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyma Gök, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şeyma Gök hangi dilleri konuşuyor?Şeyma Gök ile İngilizce, Almanca, Arapça, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Şeyma Gök isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyma Gök bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şeyma Gök ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şeyma Gök hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Şeyma Gök hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri