Merkez mh. Abide-i Hürriyet cd. Ortaklar apt., Şişli, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Aile Danışmanlığı Randevusu

Çocuk Gelişimi Şeyma Maçi

Çocuk Gelişimi Uzmanı Şeyma Maçi, İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi alanında lisans ve yüksek lisans eğitimlerini tamamlamıştır. Yüksek lisans çalışmasını “Okul Öncesi Dönemdeki Çocukların Davranış Problemleri ile Anne Baba Tutumu Arasındaki İlişki” üzerine yapmıştır.

Kariyeri boyunca çeşitli anaokullarında öğretmen ve yönetici olarak görev almış olup, bu süreçte çocuk gelişimi, davranışsal sorunlar ve ailelerle etkili iletişim konularında kapsamlı deneyim kazanmıştır. Çocukların bireysel potansiyellerini keşfetmeleri ve gelişimsel sorunlarıyla başa çıkabilmeleri için rehberlik ederken, ailelere doğru yaklaşımlar geliştirme konusunda da destek sağlamaktadır.

Uzmanlık alanları arasında çocuk değerlendirme testleri;
Porteus Labirenti
Ankara Gelişim Envanteri (AGTE)
Frankurter Dikkat Testi
Benton Görsel Bellek Testi
Kinder ANGST
Kent EGY: 6-14 Yaş Zekâ Testi
SDÖT: Öğrenme ve Bellek Testi
WISC-R (Wechsler Çocuklar için Zekâ Ölçeği)
Moxo Dikkat Testi
Çocuk Resimleri Yorumlama ve Çizim Testleri
Yeme Bozuklukları

Ş
Konum: Çocuk Gelişimi Şeyma Maçi Randevu

Sizden aldığımız seanslar sayesinde oğlumuz yemek konusunda epey ilerleme sağladı.Artık yemek seçmiyor, sofraya oturduğunda huzur içinde yemeğini yiyebiliyor. Sizin destekleriniz olmasa bu noktaya gelmemiz zor olurdu, hakkınızı helal edin. Emekleriniz ve sabrınız için size minnettarız. Bu güzel alışkanlıkları sürdürebilmek için yine sizin tavsiyelerinize uymaya devam edeceğiz.

O
Konum: Çocuk Gelişimi Şeyma Maçi Randevu

Şeyma Hanım, sizinle bu süreçte el ele verip çalışmamız gerçekten büyük katkı sağladı. Çocuğumuz artık gözümüzün içine bakarak konuşabiliyor, arkadaşlarıyla oynamaktan keyif alıyor ve gündelik işlerin içinde daha rahat hareket ediyor. Sizin desteğiniz olmasa bu noktaya gelemezdik, emeğinize sağlık. Bu güzel gelişmeleri sürdürmek için birlikte yol almaya devam edeceğiz.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Şeyma Hanım gerçekten çok iyi bir danışman, ondan çok memnun kaldım. Çocuğum bazı sosyal ve iletişim problemleri yaşıyordu, özellikle de kendini ifade etmekte zorlanıyordu. Bunun üzerine aile danışmanımız Şeyma Hanım ile görüşmeye başladık. Oğlumda gözle görülür bir değişim oldu. Daha önce çok inatçıydı, benimle aşırı derecede bağımlı bir ilişkisi vardı ve kurallara uymakta zorlanıyordu. Şeyma Hanım sayesinde oğlumun inatçılığını önemli ölçüde kırdık, günlük rutinlerimizi belirledik ve uyku saatlerini düzenledik. Artık daha erken uyuyor ve kurallara daha fazla saygı gösteriyor. Şeyma Hanım, sadece oğluma değil, bana da çok iyi geldi. İşini gerçekten hakkıyla yapan bir danışman kendisi.

Konum: Çocuk Gelişimi Şeyma Maçi Randevu

6 yaşındaki otizm tanılı oğlumuzun rutin değişikliklerine karşı verdiği tepkiler nedeniyle başvurduk. Oğlumuz günlük rutininde en ufak bir değişiklikte bile çok zorlanıyordu. Şeyma Hanım’ın sabırlı yaklaşımı ve önerileri sayesinde oğlumuz bu tür durumlara daha kolay adapte olmaya başladı. Kendisi çok anlayışlı ve samimi bir uzman onun desteğiyle oğlumuzda önemli ilerlemeler gördük.

Konum: Çocuk Gelişimi Şeyma Maçi Diğer

Kızım 4 yaşında ve tuvalet eğitimini tamamlamış olmamıza rağmen, günlerce kakasını tutuyordu. Şeyma Hanım ile oyun terapisine başladık ve sorunumuz çözüldü. Şeyma Hanım’ın yaklaşımı ve desteği sayesinde kızım artık çok daha rahat.

C
Konum: Çocuk Gelişimi Şeyma Maçi Randevu

Şeyma Hanım’a arkadaş tavsiyesiyle ulaştım. Kızımın gelişimsel sorunları ve yaşıtlarıyla olan iletişim problemleri için başvurduk. Görüşmelerimiz oldukça verimli geçti. Şeyma Hanım’ın ilgisi, bize sunduğu detaylı geri bildirimler ve süreci yakından takip etmesi gerçekten çok hoşumuza gitti. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Çocuk Gelişimi Şeyma Maçi Randevu

Eşimle birlikte 2.5 yaşındaki kızımızı genel gelişimi için Şeyma Hanım’a götürdük. İlk defa gittiğimiz için başta biraz heyecanlıydık ama Şeyma Hanım’ın tatlılığı ve sakinliği bizi hemen rahatlattı. Her şeyi açıkça anlattı, faydalı tavsiyelerde bulundu. Çocuğumuza olan ilgisi, samimiyeti ve ortamın sıcaklığı sayesinde kendimizi gerçekten evimizde gibi hissettik. İyi ki Şeyma Hanım’ı tercih etmişiz!

Konum: Çocuk Gelişimi Şeyma Maçi Randevu

4 yaşındaki kızıma verdiği destekle zor geçen okul sürecini kolayca atlattık. Enerjisi ve pozitif yaklaşımıyla bize o kadar çok şey kattı ki, iyi ki onunla yollarımız kesişmiş..