Diyetisyen Randevusu
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
g...
Şeyma Hanım'la bir tanıdığımız sayesinde tanıştık. Çok uzun zamandır kilo verememe sebebiyle başvurdum. Vücudumun ihtiyacına göre kişiye özel beslenme programı oluşturdu. Sürdürülebilir beslenme programı ile çok kısa sürede çok büyük sonuçlar elde ettik. Asla kilo veremiyorum derken kısa sürede elde ettiğim sonuçlar beni dahi şaşırttı. Ayrıca Şeyma Hanım'ın samimiyeti ve güvenilirliği her zaman bir diyetisyenden daha fazla olmasını sağlamıştır. Beslenme sürecini hayatına uyarlamak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
kü...n
Diyetisyen olarak nazik kibar danışanlarına karşı ilgili sevecen bir tavırla yaklaşması çok hoşuma gitti. Sürdürülebilir kendimi iyi hissettiren kilo verme sürecini kolaylaştıran güzel listeler yaptı çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim
ay...n
Şeyma hanımı daha önce danışmanlığını yaptığı arkadaşım sayesinde tanıdım,yaşam tarzıma uyan beni yormayan listeleriyle guzel kilo verdim sıkıldigim zaman verdiği destekle toparladım,bırakmayı düşündüğüm ikna ve çabalarıyla tekrardan başladim,Yolu açık olsun
fa...a
Çok fazla diyet deneyimlerinden sonra en son Şeyma hoca ile çalışmaya başladım ön görüşmede sevdiğim yiyecekler yaşam şeklimle ilgili detaylı bilgileri paylaştım.Verdiği öğünler sayesinde hiç acıkmadan çok güzel kilo veriyorum.Özel günlerde diyete ara verdiğimde ertesi gün nasıl toplamam gerektiği konusunda yardımcı oluyor o güne özel listeler hazırlıyor. WhatsApp'tan öğün kontrolümü yapıyor,sorduğum her soruya çok çabuk cevap veriyor. Her şeyden önce çok samimi çok yakın davranıyor, işini layıkıyla yapabilen uzman bir insan. Allah yolunu bahtını açık etsin.
a...
Şeyma hanımı sosyal medyada tanıdım. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek için başvurdum. Şeyma hanımı kısa süreli tanımama rağmen samimiyeti beni çok etkiledi, kendisinden çok memnunum. Sağlıklı kilo vermek ve sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak isteyen herkese tavsiye ediyorum. Diyet listesine uyulduğu takdirde açlık, halsizlik, yorgunluk hissi kesinlikle hissedilmiyor. Çok kolaylıkla kilo veriliyor, hem de hiç aç kalmadan.
s...
Şeyma hocayla uzun süredir tanışıyorum. Kendisine kilo verme sürecinde başvurmuştum. Online olarak ilerledik. Bu süre içerisindeki yaklaşımı, benim hayat tarzıma göre, beslenme düzenime göre oluşturduğu diyet listeleri ile kilo verme sürecim daha da kolaylaştı. Çevremdeki herkese tavsiye edebileceğim, güler yüzlü, harika bilgileri olan mükemmel bir diyetisyen diyebilirim.
f...
Bir arkadaşımın önerisi üzerine kilo vermek amacıyla başvurdum. Daha önce birçok diyet denemiştim, ancak devam ettirmek çok zordu. Şeyma Hocam bu konuda çok yardımcı oldu. Sıkıldığımda listelerimi değiştirdi, sevdiğim yiyecekleri listelere ekledi. Hala sürecimiz devam ediyor ve kendisinden çok memnunum. Çok cana yakın ve sevecen bir hoca. Ben de arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.
b...
Ben, arkadaşım sayesinde tanıştım. Onu çok başarılı buldum, zayıflattı ve bilgi birikimine çok güvendim. Çok ilgili ve insancıl ayrıca. Her zaman tavsiye ederim.
ö...
Kilolarımın fazlalaşması ve rahatsız hissetmem sebebiyle ufak bir araştırma sonucu Şeyma Hocam'la tanışınca da doğru bir karar verdiğimi anladım. 5 aydır devam eden bir kilo verme sürecindeyiz beraber. Sıkıldığım, motivasyonumu kaybettiğim zamanlarda bile çok destek oldu. Tek tek her şeyi açıklaması, kaçamaklarıma olan tatlı tavrı, güler yüzü çok kıymetli. Kesinlikle işini başarıyla yapan bir doktor. Diyet olarak değil de sağlıklı beslenme olarak görüyorum verdiği listeleri. Çünkü listemde makarna pilav ne istersem var ve bunları da yiyerek zayıflayabiliyorum. Yaklaşık 16-17 kilo verdim kendisiyle. Ve hala devam ediyorum. Çevreme de mutlaka tavsiye ediyorum. Zaten beni ve nasıl inceldiğimi gören herkes soruyor.
e...
Şeyma Hanım'ın inanılmaz bir enerjisi var. Hep güler yüzlü ve inanılmaz destekleyici biri...
Arkadaş tavsiyesi ile tanışma fırsatımız oldu.
Sağlıklı bir şekilde zayıflamak için uzman desteğine başvurdum. İlk diyetisyen deneyimim çok başarılı sonuçlandı benim için. Seans süresi boyunca hep motivasyonumu yüksek tutarak sürdürülebilmeyi hedefleyerek ilerledik.
Seans sürem bitmek üzere çok yoğun çalışmama rağmen Şeyma Hanım'la devam edeceğim. Çok emin bir şekilde çevreme tavsiye ederim.
Şeyma Nur Kaçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyma Nur Kaçar, Diyetisyen. Size Şeyma Nur Kaçar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kanserde Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Şeyma Nur Kaçar adresi nerede?Şeyma Nur Kaçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyma Nur Kaçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şeyma Nur Kaçar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şeyma Nur Kaçar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyma Nur Kaçar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şeyma Nur Kaçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyma Nur Kaçar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şeyma Nur Kaçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Şeyma Nur Kaçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeyma Nur Kaçar hangi sigortaları kabul ediyor?Şeyma Nur Kaçar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler