Florya Gün Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Dil ve Konuşma Terapisti,2022 • Dr Öğrt Üyesi DKT Çağdaş Karsan’ın kliniğinde kekemelik gözlem stajı,2022 • Dr Öğrt Üyesi Psikiyatr Merve Setenay İris’in yanında psikiyatri muayene gözlemi,2021-2022 • İstinye Liv Üniversite Hastanesi inme ünitesinde DKT uygulamalı staj,2022 • Özel Anaeli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi DKT uygulamalı staj,2021-2022 • Özel Bağcılar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi DKT uygulamalı staj,2021 • İstinye Üniversite Hastanesi Medikal Park nöroloji, KBB, FTR, pediatri polikliniklerinde gözlem stajı, 2021 • Özel Akar Yeşilırmak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi gözlem stajı,2019-2020
Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi
Aprakside Konuşma Terapisi
Artikülasyon Bozukluğu Terapisi
Tümünü gösterHizmetler
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Kartaltepe Mahallesi,İncirli caddesi, Mine apartmanı, No: 72, Kat:2 ,D: 12, İstanbul
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
İlişki Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
e....y
egetimlerimiz çok çok iyi gidiyor farketmediğim ama takıldıgımı ögrendiğim bir çok durum olduğunu farkettim şu andaki çalışmamızda o yönde gidiyor
sa...i
Şeyma hocamla 2 aydır çalışıyoruz. Oğlumun harf sorunları üzerinde yaptığı çalışmalar sayesinde L ve R harflerini söylemeye başladı. Çalışmalarında çok başarılı olduğunu gördük. Kendisinden çok memnunuz.
şe...
Oğlumda gecikmiş konuşma vardı kelimeleri çok azdı. Şeyma Nur hocamla tanıştıktan sonra önce kelimeler arttı sonra cümle kurmaya başladı. Derslere isteksiz olduğunda oyun yöntemi ile oğlumun sevdiği şeylere yönlendirme yaparak derslere aktif katılmasını sağladı. Bize çok iyi geldi sürecimiz kısa sürede çok güzel başarıya ulaştı şuan oğlumda gören herkes aradaki farkı anlayabiliyor. İlgili sevecen işinde tecrübeli...
sa...
Şeyma Nur Öğretmenimizle kurumda iki haftadır devam ediyoruz iki sefer tanıştık önceden de derste almıştık oğlumla beraber konuşma ve iletişim becerileri gelişmiş ses taklit ederek yapmaya başladı devamını dilerim iyiki sizi tanışmisiz yolumuz kesismis çok güzel iletişim becerileri gelişmiş ses taklit ederek yapmaya göz kontağı kurup güzel Öğretmenimiz başarılı gönülden tebrik ediyorum
pı...
Şeyma hanım ile yaklaşık 6 aydır seans yapıyoruz. Mehmet Osman ilk başvurduğumuz zaman birçok harfi doğru çıkartmayordu. Dersler ve Şeyma hanım sayesinde çoğu harfi düzeltik konuşma anlaşılırlıgı arttı derslere devam
m....
Araştırmalarıma göre kızımda artikülasyon bozukluğu olduğunu düşünüyordum. Şeyma hanımla iletişime geçtim. Kendisi kızımın tüm gelişim öyküsünü detaylıca aldı. Gerekli testleri yaptı ve terapilere başladı. Kızımın konuşmasını çevredekiler çok zorlanarak anlıyordu terapilere başlamadan önce. Şu an akranları dahil birçok kişi konuşmasını anlıyor. İyi ki şeyma hanımla tanışmışız.
d...
Şeyma Hanım'la çalıştığı kurum aracılığıyla tanıştım. 3 yaşında oğlumun dil gelişimi ile alakalı. Kendisi çok iyi, cana yakın, aldığı parayı sonuna kadar hak eden bir hoca. Ayrıca eğer lüzum görmüyorsa, kesinlikle seans yapmıyor. En azından çok güzel tavsiyeleri oldu. Hem ev içerisinde çocuğun dil gelişimi desteklemek amacıyla, hem de girdiğimiz derslerde kekemelikle alakalı başvurmuştum. Kendisinin de söylediği gibi düzeldi çok şükür çevremdeki herkese tavsiye ederim.
h....b
2 aydır şeyma hanıma geliyoruz. Oğlum down sendromlu. Bir iki kelimesi sadece varken şu an yeni yeni kelimeler söylüyor. Çok memnunuz . Şeyma hanıma çok teşekkür ediyoruz.
s....c
3.5 yasindaki oglum da konusma gecikmesi vardi seymanur sarikaya hanimla karsilasana kadr oglum ismini dahi soyluyemezken seyma hanimin uyguladigi egitim ile suanda ismini ve cumle kurabiliyoruz bunlari 2 ay sure icinde yapti cok tesekkur ediyoruz iyi ki karsimiza cikdi herkeze tavsiye ederim
Şeyma hocamıza destek ve emekleri için çok teşekkür ederiz, işine bağlılığı ve saygısı takdire şayan. Yaklaşık 3 aydır Afazi hastası eşim ile ilgileniyor ve ciddi ilerleme kaydettik. Evimize ve sonrasında eşimin fizik tedavi için yatış yaptığı hastaneye gelerek bize destek oldu. Tavsiye ederiz
Şeyma Nur Sarıkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyma Nur Sarıkaya, Dil ve Konuşma Terapisi, Psikoloji. Size Şeyma Nur Sarıkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Standardize Mini Mental Test, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Randevu, Zihinsel Engelli Çocuklar İçin Özel Eğitim, Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim.
Şeyma Nur Sarıkaya adresi nerede?Şeyma Nur Sarıkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kartaltepe Mahallesi,İncirli caddesi, Mine apartmanı, No: 72, Kat:2 ,D: 12 İstanbul
- Gültepe Reyhan Cd.4-6 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyma Nur Sarıkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeyma Nur Sarıkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şeyma Nur Sarıkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyma Nur Sarıkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Şeyma Nur Sarıkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyma Nur Sarıkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şeyma Nur Sarıkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şeyma Nur Sarıkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Şeyma Nur Sarıkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeyma Nur Sarıkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Şeyma Nur Sarıkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri