Q psikoloji, NP İstanbul Beyin hastanesi, Sakıp Sabancı Anadolu Lisesinde stajlarımı tamamladım. Psikolog olarak çeşitli özel okullarda ve merkezlerde çalıştım.
Güncelde Prof. Dr. Hakan Türkçapar’ın Bilişsel Davranışçı Terapide İleri Kuramsal eğitimine devam etmekteyim. Avita çalışan destek programı ile anlaşmalı olarak online terapi yapmakla birlikte İstanbul-Kadıköy’de yüz yüze danışanlarımı görmekteyim.
t....g
Bir süredir birlikte olduğum ilişkimden kaynaklı problemler ve beraberinde gelen özgüven eksikliği mutsuzluk sebebiyle Şeyma Hanım a başvurdum. Kendisi detaylı açıklamaları, etkili yorumları ve akıcı konuşmasıyla bu problemimi yenmemi sağladı. Özellikle empati yeteneğinin çok kuvvetli olduğunu hissettim seanslarımız boyunca hiçbir gerilme yaşamadım kendisine minnettarım
be...a
Hayatımda 2 yıldır yolunda gitmeyen ama yüzleşmekten de korktuğum için vazgeçme cesaretim olmayan bir takım sebeplerden dolayı psikologla görüşmeye karar verdim.
Bana pozitif duygu ve düşünceler kazandıran, değişim ve gelişim için hayatıma dokunacak olan güzel insanla tanistim.
Hayatımdaki yolunda gitmeyen birçok sorunu rahatlıkla gün yüzüne çıkartıp hiçbir role burunmeden yanında tamamen şeffaf olduğum sevgili Şeyma hocam:)
Kendisi de pamuk gibidir sesi de pamuk gibi.
Bakış açımın değişmesine yardımcı oldu.
Size ne zaman ihtiyacim olsa bundan sonra da bana iyi geleceğinize yürekten inanıyorum..
e....y
Benim sosyal fobim vardi ve Seyma hocamiz bana bilişsel davranışçı terapi yöntemi uyguladi. Gorusmelerimiz cok verimli gecti ve kaygilarim da hizla azaldi. Kendisine bir kez de buradan tesekkur etmek isterim.
Şeyma hanım endişe ve korkuyla başa çıkamakta zorlandığım hayatımda bana yeni bir yol açtınız, tüm tedavi sürecimi ilginiz ve anlayışınızla daha rahat geçiriyorum. Her ne kadar şehir dışına taşınmış olsam da online seanslarınızla yanımda olduğunuzu hissediyorum. İyi ki varsınız.
Uzun yıllar devam eden Yaygın anksiyete bozukluğu için destek aldım, çok memnun kaldım. Karşınızdaki danışmanın size kendinizi güvende hissettirmesi çok önemli ve bunu Şeyma hanım tüm içtenliğiyle hissettiriyor. Çok teşekkür ediyorum size. Şu anda daha iyi hissediyorum.
Şeyma Özaysın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyma Özaysın, Psikoloji. Size Şeyma Özaysın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Şeyma Özaysın adresi nerede?Şeyma Özaysın adresini belirtmedi. Şeyma Özaysın yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Şeyma Özaysın adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyma Özaysın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeyma Özaysın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şeyma Özaysın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyma Özaysın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şeyma Özaysın hangi dilleri konuşuyor?Şeyma Özaysın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şeyma Özaysın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyma Özaysın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şeyma Özaysın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şeyma Özaysın hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Şeyma Özaysın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.