Aile Terapisi Randevusu
Çocuk Gelişim Testi
Çocuklarda Yeme Problemleri
i̇...̇
Merhabalar .
Düşünmeden gidin. 10 dk gecikmeli girdim fazla sıra vardı ama Şeyma Hanımın hem sevecen tavrı hem de problemleri çözüm odaklı oluşu içimi rahatlattı. Bi kaç depresyon belirtisi için gittim . Yine olsa hiç düşünmeden rahatsız edeceğim bir insan. Karşımda doktor var gibi değil de arkadaşım var gibi samimi bir terapi geçirdim. İlk defa rastladık böyle bişeye. Yolu açık olsun daha çok başarısını duyarız
Şeyma Özselamoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyma Özselamoğlu, Psikoloji. Size Şeyma Özselamoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Aile Terapisi, Çocuk Gelişim Testi, Aile Terapisi Randevusu, Aile Danışmanlığı, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuklarda Yeme Problemleri.
Şeyma Özselamoğlu adresi nerede?Şeyma Özselamoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Mahallesi Akgün Sokak No:1 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyma Özselamoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeyma Özselamoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Şeyma Özselamoğlu hangi dilleri konuşuyor?Şeyma Özselamoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şeyma Özselamoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyma Özselamoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şeyma Özselamoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şeyma Özselamoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Şeyma Özselamoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kocasinan Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Kocasinan Aile İçi İletişim Sorunları
Kocasinan Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Kocasinan Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Kocasinan Motivasyon Eksikliği
Kocasinan Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite