Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
ay...ç
Başladığım Günden itibaren azimli motive eden başarılı her an danışabildiğim inanılmaz bir şekilde kilo vermeye faydalı hem zayıflama İle hem de psikolojik beni rahatlatan şimdiden başarısı mükemmel gelecek için başarısının çok üst düzeyde olacak bir diyetisyen mutlaka görüşün azmine hayranım ...Diyet için verdiği listeler her zaman evde olacak şekilde içiniz rahat gidebileceğiniz bir diyetisyen
Emeğine sağlık
mü...
Aşırı sosyalist birisi olarak 110 kilo olmak ve her geçen gün kilo almaya meyilli olmak, artık günlük hayatımda ki yaşamımı zorlaştırıp, yaş grubum ve çevreme nazaran beni psikolojikmen ve ruhen her zaman -1 hissettirmeye başlamıştı. Neyse ki Online Diyetle bir hedef belirleyerek bunu yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde Diyetisyenimin ilgi ve desteği sayesinde haftalık ölçümlerle işe yaradığını gördük. Evett ben zaman zaman diyete başlayan ama 2. gün karşılık almayınca vazgeçen biriydim. Buradada tekrardan Diyetisyenime çok teşekkür etmek istiyorum benim azmimi yitirmeyip tam tersine azim katmamı sağladığı için. Bu sözlerden sonra belki hepiniz merak ediyorsunuz neymiş bu diye evet bu bizim hikayemiz bugün itibariyle 4 ayda sağlıklı bir şekilde 16 kilo verip sağlıklı bir yaşamın aslında bizim elimizde olduğunu gösteren bir hikaye.. Daha bu yolun yarısı hedef 32 kilo..
Teşekkür ederim Diyetisyen Şeyma Hanım
i̇....
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Hem güler güzlü hemde genç olmasına rağmen çok başarılı bir diyetisyen. Kilo verme konusunda danışmanlık aldım. 66 kilo ile başladım ve 1 ayda 61 kiloya düştüm. Beslenme listesini kendi zevkime göre düzenledi ve kilo vermeden ziyade sağlıklı beslenmeyi de çok güzel öğretti ve hala devam ediyoruz. Ben çok memnun kaldım ve şiddetle tavsiye ediyorum. :)
s ...s
Hızlı şekilde kilo vermemi sağlayan süper bir diyetisyen, herkese tavsiye ederim. Hayatınız mutlaka kesişmeli, yaşam kalitenizi arttıran bir diyetisyen
İnsulin direncim nedeniyle çok ani yeme krizleri yaşıyordum ve vücudumun kaldırabileceğinden çok daha fazla yiyordum. Şeyma hanım benim diyabetin eşiğindeki vucuduma karşı verdiğim savaşı gördü ve vücudumu dinleyerek insülin direncimin yarattığı semptomları kontrol etmemi sağladı. Şimdi diyabet tehlikesinden tamamen kurtulmam için kilo verme üzerine çalışıyoruz. Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, ikimiz de hırslıyız bu davada. Danışan-diyetisyen iş birliği bu konudaki en önemli nokta bence. Şeyma hanım mükemmel bir diyetisyen hem mesleki hem manevi açıdan hissettiriyor farkını.
Şeyma Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyma Öztürk, Diyetisyen. Size Şeyma Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Gut Hastalığı ve Beslenme.
Şeyma Öztürk adresi nerede?Şeyma Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyma Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeyma Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şeyma Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyma Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Şeyma Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Şeyma Öztürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şeyma Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyma Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şeyma Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şeyma Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Şeyma Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeyma Öztürk hangi sigortaları kabul ediyor?Şeyma Öztürk, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Şeyma Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diyetisyenler