Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Beier Cümle Tamamlama Testi
Gessell Gelişim Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Hipnoterapi
Kent EGY Testi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Vajinismus Tedavisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
k....a
Aile içi geçimsizlik sebebiyle Şeyma Hanım’a başvurduk.Seanslar sonrasında eşimle birbirimizi daha iyi anladığımızı dinlediğimizi farkettik, bu kadarını biz bile beklemiyorduk. Harika güler yüzlü, enerjik ve çok ilgili bir bayan. Bize kattığı herşey için minnettarım ısrarla tavsiye ederim.Böyle işini severek yapan insanların sayısı artmalı.
Eşimin vajinismus problemi vardı. Şeyma Hanım sayesinde bu sorunu aştık ve bir bebek bekliyoruz.
g.....
Şeyma hanımla devam eden bir sürecimiz var ama çok yol katettik,size inanılmaz bakış açıları gösteriyor ayrıca emdr çok etkili bir yöntem,içinden çıkamadığınız durumlar varsa kesinlikle tavsiye ederim.kendisini çok seviyorum
su...p
küçüklükten beri kaygı sorunları ve manik depresif olan bir bireydim ta ki Şeyma hanımla seanslara başlayana kadar. Öz şefkati ve öz sevgiyi aşılamayı öğretti bana. Kliniğin konforu ve sistemli ilerleyişleri ayrı bir güvence verdi bana. Yaptığımız seanslarda bana kattığı çok şey oldu iyi ki sizinle bu yola atmışım her şey için teşekkürlerimi sunuyorum yeniden.
e....m
Şeyma Hanım’la iyi ki yollarımız kesişmiş diye başlamak istiyorum..
10 yıldır hayatımda OKB. Farklı farklı psikologlar, yarıda bırakılan tedaviler derken gecmis 10yıl..
Hayatımın çok zorlaştığı bir dönemde sosyal medyada karşıma çıktı ve bir süre takip etmemin ardından randevu aldım kendisine. 1aydır terapi sürecindeyiz ve ilk defa bir terapi sürecinin kendime bu kadar iyi geldiğini hissediyorum. Çok güzel ilerliyoruz ve biraz daha yolumuz var.
1 aylık terapi sürecinden bu güne kendisinin verdiği ödevleri yerine getirerek günlük yaşantım kolaylaştı, artık çevreme ve kendime aman verebiliyorum.Mesela toplu taşımaya bile binemezken toplu taşıma kullanmaya başladım. Bu uzun sürenin ardından benim için büyük bir başarı
Asistanının ilgisi, güleryüzü, sistemli ilerlemesi ve çözüm odaklı olmasını da belirtmeden geçemeyeceğim.
Şeyma Hanım ve ekibine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
**...*
Şeyma hanm sayesinde bir yolculuktayım ve ben kendimi keşfedip, özgüvenimi kazandıkça görüyorumki baş edilemeyecek kaygı/durum yoktur… her duygu bizim içimizde.
ö....a
Benim için çok güzel ve çok verimli bir süreçti. Geçirdiğim seansların her birinin hayatıma dokunuşlarını görebiliyorum. Ve bunu farkediyor olmak beni çok mutlu ediyor. Bu sebeple Şeyma Hanım'a sonsuz teşekkürlerimi buradan da iletmek istiyorum.
e....b
Terapiye başlamak zor bir karardır fakat doğru bir psikolog seçimi bu kaygılarımın gereksiz olduğunu fark ettirdi.Yüzleşemediğim,konuşmaktan kaçtığım,duygularımı bastırdığım çoğu konuda yüzleşmemi sağladı bu kadar kısa sürede çok güzel yollar katettik kendisi çok kibar, naif mesleğinde profesyonel bir psikolog çevremdekilere ve terapi sürecine başlamak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.İyi ki Şeyma hanımla yollarımız keşişti.
he...i
Beklemediğim derecede olumlu geçen terapi süreci oldu. Emdr seansı ile ilk defa burda tanıştım, psikologumun katkıları sayesinde yüksek oranda verim aldım. Kendisine ve çalışma ekibine teşekkür ediyorum.
y....b
Yanlış tedavi ve ertelemelerle geçen zaman.. Tam 3 yıl boyunca mücadele ettiğim vajinismus belasından Şeyma hanımın yardımı ile kurtuldum.Her seans sonrası kendimi daha güçlü hissettim. Kendinizi işinin ehli insanlara bırakınca her şey yoluna giriyormuş.İyi ki yollarımız kesişmiş
Şeyma Sultan Evci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyma Sultan Evci, Psikoloji. Size Şeyma Sultan Evci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi.
Şeyma Sultan Evci adresi nerede?Şeyma Sultan Evci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akyazı mahallesi 788 sokak no:9/1 Altınordu/Ordu Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyma Sultan Evci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şeyma Sultan Evci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şeyma Sultan Evci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyma Sultan Evci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Şeyma Sultan Evci hangi dilleri konuşuyor?Şeyma Sultan Evci ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Şeyma Sultan Evci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyma Sultan Evci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şeyma Sultan Evci hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Şeyma Sultan Evci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.