Göztepe Merdivenköy Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:163 No:13 K:16 Can Apt., Kadıköy
Galeri
Altunizade, Nuhkuyusu Cd No:94,,
Akademic Hospital
Dr. Şeyma Saraç Muayenehanesi
ö....t
hocam geçen yıldan beri sizden randevu almak içi uğraşıyorum ,bu güne kısmetmiş iinş sizinle birlikte bu sıkıntıların üstesinden gelicez.Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin bütün uavrularımıza acil şifalar diliyorum
al...r
Hastaneye gittiğimizde bize bir hakaret etmediği kaldı diyeceğim ama ne yazık ki onu da yaptı. Nasıl bir cocuk psikiyatristi çocuklarla ilgilenmez, ailelerini onun yanında küçük düşürmeye çalışır ve çevresindekileri devamlı alaycı ve bağırarak azarlar. Lütfen artık hastanedeki doktorlar gelen hastalara ve ailelerine 2, snıf insan muamelesi yapmaktan vazgeçsin.
hi...m
doktoru beyenmedim çünkü biz muayenesine girdimizde surekli cocumun oyuncaklarla oynamasın aldıgı yere koyun aynısı gibi olsun dagılmasın valan yani cocugu incelicene o dağılmasın bu dagılmasın dedi durdu. çocukla konuşmadı bile uyum bozuklugu var dedi ilaç yazdı gönderdi.bizi diken üstünde oturttu tutum ve davranışları hoş degildi....
Şeyma Tuna isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyma Tuna, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Şeyma Tuna tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Şeyma Tuna adresi nerede?Şeyma Tuna şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göztepe Merdivenköy Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:163 No:13 K:16 Can Apt. Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyma Tuna isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeyma Tuna online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şeyma Tuna isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyma Tuna, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şeyma Tuna isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyma Tuna tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şeyma Tuna hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Şeyma Tuna hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 2.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeyma Tuna hangi sigortaları kabul ediyor?Şeyma Tuna tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.