Psikolog Şeyma UYAR ÇALMAZ/ Online Danışmanlık
Moxo Dikkat Ölçme Testi
ORFF Terapi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Lotus Psikoloji Merkezi
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Psikodinamik Psikoterapi
Regresyon Terapisi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Lotus Psikoloji Merkezi
Hiç beklemediğim ve anlık bir gelişmeyle destek almak istedim. İyi ki de böyle bir karar almışım. İlk gün ağlayarak geçen seanstan bu yana son seanslarda kahkahalar atmak nasip oldu. Kendimde ki gücün başarının farkına varmamı sağladı. Evladımla alakalı yaşadığım duygusal konularda empati yaparak beni daha güçlü kıldı. Kısacası nokta atışı şeklinde sorunları belirlemesi ve yönlendirmesi sayesinde çok kısa sürede kendime geldim. İyi ki bu desteği Şeyma hanımdan almayı tercih etmişim.
Şeyma Hanımla, dokuz ay önce başladık seanslara, çocukluk travmam için başladık ama dokuz ay sonunda hala aynı olduğumu düşünüyorum. Bu durum belki online seans olmak zorunda olduğu için belki kendimi ben ifade edemedim, belki de aradaki uyumu tutturamadık. Ben beklediğim sonucu alamadım.
Psk. Şeyma Uyar Çalmaz
Terapi süreci uzun bir süreç ve kısa vadede hiçbir çözüm getirmez önemli olan bunu devam ettirebilmektir özellikle geçmişi ve bugününde güncel sorunlar yaşayanlar için… biz sizinle terapileri pek düzenli yapamadık, yaptığımız zamanlarda ilk aylarda verim alıyordunuz ve kendinizi fark edip büyük oranda kendinizi kazanmanıza sebep oldu seanslar… son zamanlarda seansların düzensizleştiği,seyrekleştiği için böyle düşünmenizde normal, umarım yüz yüze kendi şehrinizde size iyi geleceğini hissettiğiniz bir psikolog bulursunuz bulamazsanız tekrardan yine destek olmak isterim her zaman buradayım ;)
mü...
İlgisi ve güler yüzü için Şeyma hanımı çok sevdik. Kızım için seanslara başlamıştık. Kızım Çok severek ve heyecanla gidiyordu seanslara.. Kaygı bozukluğu sebebiyle başladık görüşmelere.. Kızım şuan daha az kaygılanıyor. Çok şükür daha iyiyiz.
Şeyma hanımı sosyal medyadan keşfettik. bendeki psikologa gitme önyargısını kırdı kendisi çok güleryüzlü evliliğimle alakalı kendisine ulaşmıştık. süreç boyunca eşimle bana çok iyi geldi sayesinde farklı yaşamayı , dinlemeyi ögrendik. Seanslarımız devam ediyor eminim daha iyi olucaktır.
Biz çok memnunuz. Kızım için gidiyoruz. 1 yıldır danışmanlık hizmeti aldık ve devam ediyoruz. Güler yüzünden memnunuz. Görüşmelerimizden sonra olumlu değişimler var. Şeyma Hanım çok güler yüzlü karşılıyor. Kendisi iyi bir psikolog.
bü...
Şeyma Hanım harika bir Psikolog. Kendisi işini dört dörtlük yapan birisi. Daha öncesinde destek alma konusunda kendimi hep erteliyordum ta ki Şeyma Hanımla tanışana kadar. Harika bir iletişim kurma yeteneği var kendisiyle daha 3 seans yapmış olmamıza rağmen kendimde ki değişim için kendisine minnettarım. Boşanma aşamasında olan bir anne olarak Şeyma hanıma ilk gittiğimde kendimi işe yaramaz ve kötü bir anne olarak görüyordum. Şimdi her şey yavaş yavaş düzeliyor kendisi çok ilgili, bilgili bir psikolog. Çevremde ki herkese kendisini tavsiye ediyorum.
n....ç
İkinci seansım bitti bi haftadır üstündeki hafifleme hissi banada garip geldi ama çok etkili oldu kendisi sayesindedir bu gelişme. Çok güler yüzlü ve işini gerektiği gibi yaptığına güvenim sonsuz hiç düşünmeden seanslara başlayabilirsiniz
O kadar güler yüzlü bir psikolog ki canımı sıkan şeyleri anlatırken sadece görmek bile kendimi daha iyi hissetmeme sebep oluyor. Kimsenin beni anlamadığını düşündüğüm zamanlarda yolumuzun kesiştiği, insana kendini çok rahat hissettiren, eksiklerimi kendim görmem için ilerlediğim yolda karşıma çıkan en güzel rehber... Henüz iki seans olmasına rağmen kendimdeki gelişmeleri gördükçe daha fazlasını yapabileceğime inanıyorum. Online terapi yapmamız da zaman ve mekan açısından fazlasıyla avantajlı geliyor bana. Eğer kendinizi dibe doğru çekilen bir girdabın içinde hissediyorsanız tereddüt etmeden Şeyma hanımın elini tutabilir, kendi ışığınıza kavuşabilirsiniz. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
a....b
Şeyma hanım la iyiki tanışmışım kendisi ile üçüncü seansımız ve şimdiden içimde bişeyler değişmeye başladı seanslar kendisinin ilgisi,güler yüzü ve tecrübesi ile birlikte çok verimli ve güzel geçiyor.İyiki sizi tanımışım
Öncelike oğlum için bu seanslara başladık.Ogluma iyi geldiğini görüyorum. Şeyma hanım aracılığıyla dahada iyi olacağını düşünüyorum.Guler yüzlü ve çözüm odaklı olması oğluma iyi geldi.
Şeyma Uyar Çalmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeyma Uyar Çalmaz, Psikoloji. Size Şeyma Uyar Çalmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Regresyon Terapisi, Evlilik Terapisi.
Şeyma Uyar Çalmaz adresi nerede?Şeyma Uyar Çalmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Melikşah mah. Meram Yeniyol cad. Prestij Meram K:2 No:4 Yeniyol Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeyma Uyar Çalmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şeyma Uyar Çalmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şeyma Uyar Çalmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeyma Uyar Çalmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Şeyma Uyar Çalmaz hangi dilleri konuşuyor?Şeyma Uyar Çalmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şeyma Uyar Çalmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeyma Uyar Çalmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şeyma Uyar Çalmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Şeyma Uyar Çalmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeyma Uyar Çalmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Şeyma Uyar Çalmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar