Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Denver Gelişim Tarama Testi
Eğitim Danışmanlığı
Kariyer Danışmanlığı
Psk. Dan. Şeymanur Ertürk
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Psk. Dan. Şeymanur Ertürk
Belli dergilerde amatör yazarlık yapmaktadır.
Üniversite döneminde ve sonrasında başladığı eğitimleri ve farklı projeleri halen sürmektedir.
gö...a
Şeyma hanımla aile içinde olan bazı problemlerden dolayı görüştüm. Kendisiyle görüşmelerimizden sonra çok yol katettim. Ne yapacağım konusunda tavsiye verir diye düşünerek başlamıştım ama tavsiye vermiyor farklı bi yaklaşımı var bir şey değişmiyor gibi geliyor ancak ben sonradan çokça faydası olduğunu farkediyorum. Bir sonraki seansı sabırsızlıkla bekliyorum
mü...n
Şeyma hanımdan bireysel danışmanlık almaya başladım.2 aydır devam ediyorum.Kendisi ile çok yol kat ettik.Yaklaşımı,empati becerisi,ses tonu bana iyi geliyor ve samimiyetine güveniyorum.Seans sırasında sorduğu sorular beni geliştiriyor ve bakış açımı genişletiyor. İşini severek ve gönülden yapıyor memnuniyetle tavsiye ederim.
a....c
Psk.Dan.Şeymanur Ertürk okadar sicak kanli ve esimle evliligimizde cok sey katan bir piskolog. Kendisine Yurt disindan ulasdik. Eşimle olan iletişim eksikliğinden ötürü destek aldık. Cok sempatik ve her konuyu cekinmeden konusabileceginiz bir piskolog.
kendisiyle yaklaşık 7 aydır seans yapıyoruz ve her seans sonrası kendimi daha iyi hissediyorum. seans aldığımı bilmeyen insanlar bendeki olumlu değişimi farkına vardı. kesinlikle empati yeteneğim gelişti ve duygusal olarak daha güçlü hissediyorum. hayatım boyunca yardımları için minnettar olacağım.
ö ...i
Öncelikle kendisine teşekkür ederim benim hayatımla ilgili goremedigim nokta atislariyla çok faydalı olmuştur gerek naifligiyle gerek samimiyetiyle her konuyu rahatlıkla konusabilirsiniz ben memnun kaldım düşünmeyin derim
Şeymanur Ertürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeymanur Ertürk, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Şeymanur Ertürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Denver Gelişim Tarama Testi.
Şeymanur Ertürk adresi nerede?Şeymanur Ertürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Semerciler Mahallesi Yörük Sokak No:8 K:2 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeymanur Ertürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şeymanur Ertürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şeymanur Ertürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeymanur Ertürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şeymanur Ertürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeymanur Ertürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şeymanur Ertürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şeymanur Ertürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Şeymanur Ertürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeymanur Ertürk hangi sigortaları kabul ediyor?Şeymanur Ertürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.