Diyetisyen Randevusu
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Diyetisyen Şeyma Kuru Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Üniversite eğitimi süresince, Medical Park Gebze Hastanesi, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde stajlarını başarıyla tamamlamış, nutrisyon destek, poliklinik ve kurum beslenmesi gibi alanlarda mesleği adına önemli tecrübeler edinmiştir. Eğitim süresince ve meslek hayatında güncel bilgileri yakından takip edebilmek amacıyla birçok kongre ve seminere katılım sağlamıştır. Bunlara ek olarak “Kariyer ve Yaşam Koçluğu” eğitimi almıştır.
Lisans eğitiminde “İntermittent Fasting ve Vücut Kompozisyonu Üzerine Etkisi” konulu seminer çalışması yapmış ve son dönemlerin popüler beslenme şekli olan “Aralıklı Oruç” hakkında güncel gelişmeleri takip ve analiz ederek danışanlarına bu alanda da hizmet vermektedir.
Yüksek Lisans eğitiminde ise sağlıklı kilo vermenin bir diğer önemli etmeni olan spor ile ilgili çalışmaları yakından takip ederek “Spor Salonuna Giden Bireylerin Beslenme Alışkanlıklarının Belirlenmesi ve Ortoreksiya Nervoza Sıklığının Saptanması” olarak belirlediği tez çalışmasını sürdürmektedir.
2020 yılı Ağustos ayından itibaren Gebze’de kurmuş olduğu Diyetisyen Şeyma Kuru Beslenme ve Diyet Danışmanlığı’nda Anne-Çocuk Beslenmesi, Gebelik Döneminde Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Tip 1 ve Tip 2 Diyabet Beslenmesi, Sporcu Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme ve Yeme Bozukluğu gibi alanlarda online ve yüz yüze hizmet vermeye devam etmektedir.
de...
Dizimde Sıvı kaybı ve kireçlenme gibi şikayetlerim var Her gittiğim Doktor zayıflamamı söylüyor bunun üzerine Şeyma Hanım'a gittim hem diyet yapıyorum Hem de andulasyon ve EMS cihazlarına giriyorum şimdiden incelmeye başladım ve ambulasyon cihazıyla dizlerimdeki ağrı kesinlikle geçti Daha önce Fizik tedaviye bile gittim bu kadar faydası olmamıştı. Ağrısı olan herkese tavsiye ederim. Ayrıca Şeyma hanım da çok ilgili, güleryüzlü iyiki tanımışım diyorum
h....a
Duygusal yeme bozukluguma ragmen Toplamda -5.5 kg verdiğimEMS ve Andulasyon Terapi ile birlikte yaklaşık 39 cm inceldim isini severek yapan danisanina çok anlayışlı yaklaşıp onun ihtiyacına göre liste hazırlayan bir beslenme.uzmani eger bir diyetisyen değil hem anlayış hem size sizin beslenme.seklinize hitap eden birini istiyorsanız bu seyma hanimdir.
me...z
Şeyma hanımla birlikte diyet sürecimin bugün sonuna geldim 70 kg başladığım diyet sürecim bugün 55 kilo olarak sona erdi. Öncelikle güler yüzüne ve samimiyetine bayıldım. Daha sonrasında değerlendirecek olursak ofisinin konumu, temizliği, Şeyma hanımın kendisinin her ay saati saatine ayarlamaları şeklinde sıralandığında olumsuz tek bir şey söyleyemiyorum. Şeyma hanım sizleri diyete değil hayatı daha sağlıklı yaşamaya teşvik ettiği için diyet süreci bittiğinde kendinize yeter bir konumda oluyorsunuz. Kendi sağlığınız için kendinize yatırım yapın
f...
Şeyma Hanım'a sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Sağlıklı beslenme ve kilo vermek için başvurdum. Yaklaşık 3 aylık bir sürecimiz oldu. Beklentimin üstünde bir ilgiyle ve dikkatle benimle ilgilendi. Hedeflediğim kiloya kolayca ulaştım. Tavsiye ederim.
be...
öncelikle kilo vermek için başladığım bu süreçte kısa bir şekilde istediğim kiloya ulaştım kendisi çok ilgili sempatik biri asla kısıtlama olmadan sağlıklı bir şekilde kilo verebiliyonuz çok verimli bir süreçti benim için
s...
Diyetisyenim Şeyma Kuru'ya eliminasyon diyeti için başvurdum. IBS yani bağırsak problemim vardı. 2 aya yakın bir süreç oldu. Hem kilo kaybı hem sağlıklı beslenme süreci hem de bağırsak iyileşmesiyle yola devam ediyoruz. Tavsiye ederim.
n...
Şeyma Hanım'ın eski danışanlarındanım. Onunla geçen yıl diyet sürecinde ciddi anlamda yol katetmiştik. Yıl içerisinde aldığım minik kilolarımdan ötürü mutsuzdum, kendisine tekrar başvurdum. Şeyma Hanım güler yüzlü ve işinde de oldukça özverili bir uzman; sadece diyet için değil motivasyon anlamında da bana hep desteği olmuştur, ben de önceden bunu bildiğim ve ona güvendiğim için 2 seans diyet ve 10 seans andulasyonla birlikte 58.1 kg'dan 55.1 kg'a geriledim, bunun tamamı yağ kaybıdır üstelik 1,2 kg da diyet sonrası farkında olmadan vermiştim. Şükür eski kiloma tekrar ulaştım, mental sağlığım yerine geldi. Şu an istediğim kilodayım ve mümkün olduğunca da korumaya gayret ediyorum. Ben diyet öncesi ve sonrası hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kendisine sağlığınız hususunda kesinlikle güvenebilirsiniz.
gö....
Öncelikle danışanlara yaklaşımı çok iyi şeyma hanımın güler yüzlulugu ile kötü gecen bir diyet haftasi icin bile motive olarak ayrilabiliyoruz ben tam 10 kilo verdim ve gozle görünür bir sonuc elde ettim nasil beslenmem gerektigi konusunda bilgi edinip yanlis bildiklerimi düzelttim tarayıcıda ilk karsima cikan diyetisyen seyma hanimda ve yapilan yorumlar cok guzeldi gercekten dediklerj kadar varmis ben buyuk bir zevkle danisani olmaya devam ediyorum. Ben böyleyim ya demeyin istemediginiz bir kalipta yasamayi kabul etmeyin Şeyma Hanima gelin ve sağlıklı bir sekilde incelip gencleşin
f....y
Şeyma Hanım ile yolumun kesişmesi benim için dönüm noktası oldu. Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan birini vererek diyet sürecine başladım. Enerjimizin uyuşması ve güler yüzüyle sürece çok güzel uyumlandık. Ve 3 ayın sonunda 10.5 kg vererek 11 cm belden inceldim. Tabi sürecim hala devam ediyor ama hedefime çok az kaldı. Hiçbir zaman veremeyeceğimi düşündüğüm kilolarımı vermiş oldum. Süreçte beni sürecin içinde tutması, motivasyonuma destek olması ve diyet haricinde çoğu sıkıntımı da paylaşabiliyor oluşumla gerçekten işini harika bir şekilde yapan bir diyetisyen. Herkese gönülden tereddütsüz tavsiye ediyorum.
Şeyma hocamla kızımın Lgs sınavı öncesi tanıştık bu dönemde bizi pozitif enerjisiyle çok rahatlattı.Kızım muayene giderken hiç çekinmeden rahat bir şekilde gidiyordu buda benim için çok önemliydi.
Şeymanur Kuru isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şeymanur Kuru, Diyetisyen. Size Şeymanur Kuru tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Şeymanur Kuru adresi nerede?Şeymanur Kuru şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osman Yılmaz Mahallesi 608/1. Sokak No:3 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şeymanur Kuru isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şeymanur Kuru uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şeymanur Kuru isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şeymanur Kuru, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şeymanur Kuru isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şeymanur Kuru tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şeymanur Kuru hakkında ne düşünüyor?Toplam 60 hasta / danışan, Şeymanur Kuru hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şeymanur Kuru hangi sigortaları kabul ediyor?Şeymanur Kuru tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler